-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی اهنگ خوب بدین من رفتم
-
Fatemeh Soheilikia ممنونم ازتون واقعن خیلی لطف کردید
@dr-aryan خواهش میکنم کافیه یا براتون بفرستم .و اینکه این نوشته درمورد سلیمانی و شهید مغنیه هستش گفتم شاید نیازتون بشه
-
-
آسِمان آبی فک نکنیم اینا بشه اینقدر بچه های خوب و درس خونین
ما الان فقط چشم استاد بلدیم
فک کن تو این شرایط نتی استاد یه درس عمومی میگه بعد ده دقه دیر بیایین دیگه غیبت میزنم/:نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
فک کن تو این شرایط نتی استاد یه درس عمومی میگه بعد ده دقه دیر بیایین دیگه غیبت میزنم/: -
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
- از زیبایی های رشتم
امروز گریه افتادم از حجم مشخا
به دلش صابون می زند
عععع دلی مشخم دارین؟؟؟؟؟
تصوراتی داشتم از دانشگا - از زیبایی های رشتم
-
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola حالت بهتره؟!:(
خوبم
بعد ۳تا آمپول و ۴تا سرم خوبم؛)مواظب خودت باش:(
امیدوارم بهتر بشیقوربونت برم
چشمنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola حالت بهتره؟!:(
خوبم
بعد ۳تا آمپول و ۴تا سرم خوبم؛)مواظب خودت باش:(
امیدوارم بهتر بشیقوربونت برم
چشمخدانکنه
مگ چنتا فائزه داریم -
فک کن تو این شرایط نتی استاد یه درس عمومی میگه بعد ده دقه دیر بیایین دیگه غیبت میزنم/:نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شدهاکالیپتوس
هنوز ترم اولین کم کم راه میفتین شماهم
اره ساعت ورود خروجتو تو سیستم ثبت میکنه خودش استاد اگه نامرد باشه اخر ترم واسه همون نیم ساعت یه ربع دیر اومدنم تلافی میکنه حواست باشه -
0-0ftm خب مشکل همینه بشینی بخونی بخونی ۳ ساااال بعد بری رو کنکور بگی استرس داشتم خراب کردم ولی اگه شما ۱ سال خونده باشی بگی خراب کردم یخورده راحت تر نیستی البته نمیشه کاریش کرد دیگه گذشت و منم سال اخرم باید بخونمم
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Poorbagheri قرار نیس همه خراب کنن که:/
اگ خوب خونده بشه:|هم ب استرس میشه غلبه کرد هم کنکور رو خوب داد:| و تا اخر عمر زیبا زیست:)
نه اینک بخاطر یک شاییید همه چیو خراب کنیدخدایی لذت مدرسه چیه؟من که نفهمیدم تا حالا
-
@dr-aryan خواهش میکنم کافیه یا براتون بفرستم .و اینکه این نوشته درمورد سلیمانی و شهید مغنیه هستش گفتم شاید نیازتون بشه
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia این جمله اولش ک خیلی زیبا بود و تاثیر گذار اگ میشه یدونه دیگ بفرستید ممنون میشم درمورد اسنان و زمین یا ی چیز ادبی چون این درمورد شهدا هست ی چیزی ب جز این میخوام باشه ممنون
-
- از زیبایی های رشتم
به دلش صابون می زند
عععع دلی مشخم دارین؟؟؟؟؟
تصوراتی داشتم از دانشگانوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-agon در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
- از زیبایی های رشتم
به دلش صابون می زند
عععع دلی مشخم دارین؟؟؟؟؟
تصوراتی داشتم از دانشگایه تحقیق آمار و 5 تا تمرین
یه تحقیق از هورمونا
نت برداری درس مباحث اساسی روانشناسی و امادگی برای پرسش - از زیبایی های رشتم
-
Fatemeh Soheilikia این جمله اولش ک خیلی زیبا بود و تاثیر گذار اگ میشه یدونه دیگ بفرستید ممنون میشم درمورد اسنان و زمین یا ی چیز ادبی چون این درمورد شهدا هست ی چیزی ب جز این میخوام باشه ممنون
@dr-aryan اتفاقا نوشتم الان براتون میفرستم.
-
اکالیپتوس
اره ساعت ورود خروجتو تو سیستم ثبت میکنه خودش استاد اگه نامرد باشه اخر ترم واسه همون نیم ساعت یه ربع دیر اومدنم تلافی میکنه حواست باشهنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس
اره ساعت ورود خروجتو تو سیستم ثبت میکنه خودش استاد اگه نامرد باشه اخر ترم واسه همون نیم ساعت یه ربع دیر اومدنم تلافی میکنه حواست باشهاره استادم همینو گفت که میبینه ورود خروج رو
من فقط از واحدای عملی میترسم اونم چون مجازیه سخت میشه برام نظریا رو با کتاب حله انشاالله -
@dr-agon در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
- از زیبایی های رشتم
به دلش صابون می زند
عععع دلی مشخم دارین؟؟؟؟؟
یه تحقیق از هورمونا
نت برداری درس مباحث اساسی روانشناسی و امادگی برای پرسشنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-agon در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
- از زیبایی های رشتم
به دلش صابون می زند
عععع دلی مشخم دارین؟؟؟؟؟
یه تحقیق از هورمونا
نت برداری درس مباحث اساسی روانشناسی و امادگی برای پرسشعممممم صد رحمت ب مدرسه
- از زیبایی های رشتم
-
Mohammad Poorbagheri قرار نیس همه خراب کنن که:/
اگ خوب خونده بشه:|هم ب استرس میشه غلبه کرد هم کنکور رو خوب داد:| و تا اخر عمر زیبا زیست:)
نه اینک بخاطر یک شاییید همه چیو خراب کنیدخدایی لذت مدرسه چیه؟من که نفهمیدم تا حالا
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm همینه دگه نمیشه گفت باید تجربش کنی
ولی خب هیچ چیزی غیر ممکن نیست وقتی شما تو ۱ سال میتونی همه ۳ پایه رو به راحتی جمع کنی چرا الکی ب خودت ۳ سال زحمت بدی تهش یه لرزی تو دلت باشه
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@dr-aryan اتفاقا نوشتم الان براتون میفرستم.
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia فقد بیزحمت میشه یکم با کیفیت تر باشع ممنون میشم
-
یالا
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهتره بالای اکانتم بزنم که
صمیمیتِ ما با شما به منزلهی بخشیدنِ بی معرفتیِ شما نیست
حتی شما دوستِ عزیز -
حتی شما دوستِ عزیزنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حتی شما دوستِ عزیزمخاطب را نام ببریم#