-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسم دوستم که دیشب مومو بهش پیام داد فاطمه موسویه
-
fateme moosavi 0 منم استفاده میکنم. ولی مدرسه ای هستم خخخخ
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Hossein Rahtalab در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه بابا ما با شادیم لایو میگیره معلم تیکه تیکس...یه دفه میبینی واستاده
-
fateme moosavi 0 این تاپیک موضوعش این نیست
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Hossein Rahtalab در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حذفش کردم
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من بهش پیام دادمن جواب نمیده
-
Amir Hossein Rahtalab در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه بابا ما با شادیم لایو میگیره معلم تیکه تیکس...یه دفه میبینی واستاده
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 شاد نابوده
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی به من شماره های مومو رو بده خو
-
حذفش کردم
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 توی یه تاپیک با همین موضوع بنویسید یکی حداقل میاد جواب میده
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMobina Mobina 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از خودش بگیر
-
fateme moosavi 0 توی یه تاپیک با همین موضوع بنویسید یکی حداقل میاد جواب میده
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Hossein Rahtalab در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
fateme moosavi 0 توی یه تاپیک با همین موضوع بنویسید یکی حداقل میاد جواب میده
اره نوشتم
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMobina Mobina 0 چیکارش داری؟
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببینم اینجا کیا دوازدهمی هستن؟ کیا 18 سالشون شده؟
-
Mobina Mobina 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از خودش بگیر
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi بابا یه شماره عجیب غریب بم نصف شبی پیام داده دارم میمیرم از ترس میخوام ببینم عایا اون یارو موموعه
-
.
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Hossein Rahtalab در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من
-
@dr-rashidi بابا یه شماره عجیب غریب بم نصف شبی پیام داده دارم میمیرم از ترس میخوام ببینم عایا اون یارو موموعه
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMobina Mobina 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-rashidi بابا یه شماره عجیب غریب بم نصف شبی پیام داده دارم میمیرم از ترس میخوام ببینم عایا اون یارو موموعه
عکسش پروش اونه ؟
شمارش ۵ زیاد داره ؟؟؟ -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMobina Mobina 0 آها بلاکش کن
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پیامشو سین نکن از بیرون بلاک کن
-
Mobina Mobina 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
عکسش پروش اونه ؟
شمارش ۵ زیاد داره ؟؟؟نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi رو خود خطم داده
نه شماره تکراری نداشت -
@dr-rashidi رو خود خطم داده
نه شماره تکراری نداشتنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMobina Mobina 0 ببینم اولش +1 داشت؟