قرار صبحگاهی:)
-
سلام بیداری7/25
باز ی مدت گزارش نمیدم بنا بر دلایلی با اجازه:slightly_smiling_face:Marziyeh Fallah 0 سلام☺️هر جور راحتی🌹موفق باشی🌹🌻
-
سلام صبح همگی بخیر
۰۶:۳۳
صبح پر از شکوه و خوشحالی و پر تلاشی رو برات آرزومیکنم مخاطب خاصرویا رحمانی سلام😅چه دقیقه ... ۳۳ دقیقه😅😂خیلی خوبه احسنت😉انشاالله بهتر شه🌻🌹
-
سلام صبحتون پراز عشق❤️❤️
بیداری ۶:۳۰
خواب۱۲نازنین جمالی سلام🌻 خیلی خوبه😉موفق باشی🌹🌻🔪🔪چاقو هم برا تزئین گذاشتم😅
-
رویا رحمانی سلام😅چه دقیقه ... ۳۳ دقیقه😅😂خیلی خوبه احسنت😉انشاالله بهتر شه🌻🌹
@ermia-mirzakhani تشکررر
-
نازنین جمالی سلام🌻 خیلی خوبه😉موفق باشی🌹🌻🔪🔪چاقو هم برا تزئین گذاشتم😅
-
سلام صبحتون بخیر...
خاب 12.30
بیداری 5.30هعی...
-
@ermia-mirzakhani مرسی🌹🌹 😂😂چه قد خوشگلن😂
نازنین جمالی آره دیدی🥺🥺یه نفر درکم کرد...چاقوام بیاین به خاله سلام کنین 🔪🔪😂
-
-
Pouya Heidari سلام☺️حیف شد چاقو برات آماده کرده بودم😑😑هر لحظه منتظر یه فرصتم که از پشت بهت خنجر بزنم😑🔪🔪🔪ببین چاقوهام تیز تر از همیشه هستن🤩موفق باشی🌹🌹
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
Pouya Heidari سلام☺️حیف شد چاقو برات آماده کرده بودم😑😑هر لحظه منتظر یه فرصتم که از پشت بهت خنجر بزنم😑🔪🔪🔪ببین چاقوهام تیز تر از همیشه هستن🤩موفق باشی🌹🌹
-
Marziyeh Fallah 0 سلام☺️هر جور راحتی🌹موفق باشی🌹🌻
@ermia-mirzakhani ممنونم همچنین به دلیل بیماری برام پیش اومده نمیتونم زود بیدارشم ونمیتونم بخونم ان شاءالله بعد از اون دوباره گزارش میدم
-
@ermia-mirzakhani ممنونم همچنین به دلیل بیماری برام پیش اومده نمیتونم زود بیدارشم ونمیتونم بخونم ان شاءالله بعد از اون دوباره گزارش میدم
Marziyeh Fallah 0 ای وای🥺انشاالله زود تر خوب شید🤲🏼🤲🏼🌹🌻
-
Marziyeh Fallah 0 ای وای🥺انشاالله زود تر خوب شید🤲🏼🤲🏼🌹🌻
@ermia-mirzakhani مرسی
-
سلام بر دوستای گل منگولی
با اجازه 12 خوابیدم و 7 بیدار شدم -
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
اون تیر کمونتو دیر دیدم وگرنه زودتر میخوابیدم😁😂🏹🗡🗡
-
نازنین جمالی آره دیدی🥺🥺یه نفر درکم کرد...چاقوام بیاین به خاله سلام کنین 🔪🔪😂
-
chichak am 🌻🌻🌹🌹من اصلا صبح زود اقدام به درس خوندن نمیکنم☹میدونم کارم اشتباهه چون شبا تا دیر وقت ۲ و ۳.. بیدارم دیگه اگه بخوام ۵ هم شروع کنم درس بخونم نمیشه☹
@ermia-mirzakhani منم همین طورم برا همین شب ک میشه وقت کم میارم 🥺
-
سلام خوبین؟؟ ؟
من دو خابیدم
پنج و سی دیقه بیدار شدم
@Ermia-Mirzakhani یکم کار سرم ریخته بود نشد بیام حضوری بزنم
ولی زود بیدار شدم الکی قمههه و کمون و تیر نزاری واس من😁
پ.ن: کار از محکم کاری عیب نمیکنه😂😂 -
سلام
خواب: ۲:۳۰
بیداری: ۷:۵۵ -
سلام خوبین؟؟ ؟
من دو خابیدم
پنج و سی دیقه بیدار شدم
@Ermia-Mirzakhani یکم کار سرم ریخته بود نشد بیام حضوری بزنم
ولی زود بیدار شدم الکی قمههه و کمون و تیر نزاری واس من😁
پ.ن: کار از محکم کاری عیب نمیکنه😂😂Mobina Mobina 0 سلام😁😂من پُز تو رو به همه میدادم به عنوان اینکه خیلی زود بیدار میشی ...تو هم که به بقیه تبدیل شدی😅😂😂احسنت خیلی خوب👏🏻🌻🌹این قمهه دلش واست تنگ شده نفرستمش از دستم شاکی میشه🔪🔪🔪🔪😂