-
@first از دور چی؟
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadseven_7 تو عکس
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چایی میخوام
-
اونایی که رتبه برتر شدن کجان؟
ینی یه نفر نیس ریاضی بلد باشه؟
واقعا متاسفم
چن سال دیگه کنکور دارین بعد ریاضی بلد نیستیننوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa یه تاپیک زدم برا رفع اشکال برا یه ده تا 15روز دیگه استارت میزنم اگه دوس داری بیا
-
-
مواظب یقه گردا باش یعنی چی:///
یقه گِرد ب کی میگن تو نت زدم چیزی نی،چرا مردم مثل ادم حرف نمیزنن:|نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali s 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مواظب یقه گردا باش یعنی چی:///
یقه گِرد ب کی میگن تو نت زدم چیزی نی،چرا مردم مثل ادم حرف نمیزنن:|#مغز_مریض :///
-
AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
-
نازنین جمالی واقعا میگم دروغم چیه
@first اخه عجیبه
من یکی از پسرای فامیل هر مدل لامی که میاد واسه من عکسشو میفزسته میگه اینم تازه اومده
. خدایی عجیبه
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH چه خشن
-
AMH چه خشن
-
Zaraa یه تاپیک زدم برا رفع اشکال برا یه ده تا 15روز دیگه استارت میزنم اگه دوس داری بیا
mohammadseven_7 منم منش کن
-
@first اخه عجیبه
من یکی از پسرای فامیل هر مدل لامی که میاد واسه من عکسشو میفزسته میگه اینم تازه اومده
. خدایی عجیبه
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی منم بلدم
-
سیاست یه لباس اتشینه
بلد باشی میسوزونی
بلد نباشی میسوزی#مخاطب
-
Zaraa یه تاپیک زدم برا رفع اشکال برا یه ده تا 15روز دیگه استارت میزنم اگه دوس داری بیا
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadseven_7 من الان میخوام کمکم کنین
چندروز دیگه من خودم بهتون کمک میکنم
امان از ازمونای بدموقع و حرص درار -
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mohammadseven_7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH چه خشن
خشن دوس :|
جیوووون اومدم
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تنبلی میکنم
چایی میخوام -
نازنین جمالی منم بلدم
mohammadseven_7 خیلی خوبه جدی میگما
-
@first اخه عجیبه
. خدایی عجیبه
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی مطمئنی پسره
؟
-
mohammadseven_7 منم منش کن
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی همون کد تخفیف اونجا
دوست رفیقاتو اونجامنش کن هرکی که تو الا میشناسی یا از دوستای خودت