-
AMH کلا عمو های دختر هم ک اهل دعوا و... ن نمیشه
Morteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دعوا ی طرفه نمیگیره اقا مرتضی
صدم حرف بزنن ک فلان و بلان
این طرف شما ن میره روانشناس ن اروم میشه
دست رو دست بزارید ک عموهاش دعوا گرن
ن این نیس راهش..
نمیگم دعوا کنید . میگم بترسونید
جل للخالق قبلا پسرو نمیتونستی اروم کنی الان دخترا برداشتن -
zeinab dehghani اره خیلی بده اینجوری ! اکثرا ب شکست میخوره این ازدواجا مگر اینکه یکی کوتاه بیاد !!!
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی هر چ قدر هم داداشم کوتا بیاد فکر میکنن کی هستن
-
مهشید غضنفرآبادی دقیقا مامان دختره بجا اینک دخترشو نصیحت کنه چیزای بدی رو یادش میده والا تا الان دست ب هیچ کاری هم نزده مامانم وخواهرم همه کارا رو میکنن ی سفره ای ک خودشم خورده کمک نمیکنه جمع کنن
Morteza Khodaie نصف زندگیارو بزرگترا خراب میکنن احتمالا مادرش گفته تو خونشون کار نکن ! چقدر سطح فرهنگشون پایینه اینا !
-
مهشید غضنفرآبادی دقیقا مامان دختره بجا اینک دخترشو نصیحت کنه چیزای بدی رو یادش میده والا تا الان دست ب هیچ کاری هم نزده مامانم وخواهرم همه کارا رو میکنن ی سفره ای ک خودشم خورده کمک نمیکنه جمع کنن
موفت خورم بوده ک -
AMH
میگم زنه میگی ن!
-
مهشید غضنفرآبادی هر چ قدر هم داداشم کوتا بیاد فکر میکنن کی هستن
Morteza Khodaie نه نگو داداشت کوتابیاد بنظر من داداشتون بفرستین مشاور اول تمام مشکلات و بگه اون راهنماییش میکنه /سعی کنه ب دختره بفهمونه رفتارش بده ! بازبون چرب خامش کنه !
-
AMH اره این خوبه ممنون
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH اره این خوبه ممنون
نمیدونم تاحدودی قضیه
ولی خواهر منو دامادمون تودوران عقد ب مشکل خوردن
ب حدی ک بابام وکیل گرفت واسه طلاق
ولی اونا همدیگه رو خیلی دوست داشتن
مقصر بیشتر اطرافیان بودن
ب حدی ک الان ک ازدواج کردن خیلی خوشبختن
بااینکه خواهرم افسردگی داره ومتاسفانه همون دوران شدت گرفت الان خیلی شوهرش هواشو داره
مشاوره هم رفتن
اگه ی طرف خیلی لج میکنه بنظرم بهتره طرف مقابل سعی کنه با عشق و علاقه یکم منطقی باهاش صحبت کنه
اره دیگه گاهی باید عشق ومنطق رو کنارهم درنظر گرفت -
مهشید غضنفرآبادی هر چ قدر هم داداشم کوتا بیاد فکر میکنن کی هستن
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie تهش به این فک کنین ک زنداداشتون رفت مشاوره.....به نظرخودتون قراره حل بشه؟؟؟
ریشه ی مشکل پیدامیشه -
دعوا ی طرفه نمیگیره اقا مرتضی
صدم حرف بزنن ک فلان و بلان
این طرف شما ن میره روانشناس ن اروم میشه
دست رو دست بزارید ک عموهاش دعوا گرن
ن این نیس راهش..
نمیگم دعوا کنید . میگم بترسونید
جل للخالق قبلا پسرو نمیتونستی اروم کنی الان دخترا برداشتننوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH هنوز اینا ی گوشه ای از رفتارا و اخلاقاشه اینا ابرو سرش نمیشه ی بار ترسوندیم بابای دختره با خودش اومدن دم در داد و بیداد ک بیاد ببره سر خونه زندگیش
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی خیلی سخته
اون دوران واقعا برای ما ک خیلی سخت گذشت -
Morteza Khodaie تهش به این فک کنین ک زنداداشتون رفت مشاوره.....به نظرخودتون قراره حل بشه؟؟؟
ریشه ی مشکل پیدامیشهنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani شاید پیدا شه نمیدونیم که کلا ادمای خیلی خیلی عجیبی هستن
-
موفت خورم بوده کAMH حالا مادر من از الان میگه ببین دعواتون شد من طرف محمد هستم
-
ولی خیلی سخته
اون دوران واقعا برای ما ک خیلی سخت گذشت@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ولی خیلی سخته
اون دوران واقعا برای ما ک خیلی سخت گذشتخوب مشکل اینجاس ک طرف نمیره روانشناس
-
AMH حالا مادر من از الان میگه ببین دعواتون شد من طرف محمد هستم
مهشید غضنفرآبادی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
زنده باد گوگوریو
-
zeinab dehghani شاید پیدا شه نمیدونیم که کلا ادمای خیلی خیلی عجیبی هستن
Morteza Khodaie میگن قبل ازدواج درست و درمون تحقیق کنین واسه اینه دیگِ متاسفانه ی حس کذایی ک شکل میگیره یکی میشه لیلی یکی مجنون دیگ عیبا همدیگرو هم ک نمیبینن تهش میشه این
-
zeinab dehghani شاید پیدا شه نمیدونیم که کلا ادمای خیلی خیلی عجیبی هستن
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie آغا شما الان نمیتونی راه حلی براشون بدین که.....
پس بسپارین دست خدا و سعی کنین آرامش خودتون رو حفظ کنین -
AMH هنوز اینا ی گوشه ای از رفتارا و اخلاقاشه اینا ابرو سرش نمیشه ی بار ترسوندیم بابای دختره با خودش اومدن دم در داد و بیداد ک بیاد ببره سر خونه زندگیش
Morteza Khodaie
من دیگ رد دادم :|
-
مهشید غضنفرآبادی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
زنده باد گوگوریو
AMH
انا مظلوم
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاهی آدم این چیزا رو میبینه میترسه
ب شخصه من دومین و اخرین دختر خانوادم
همون موقع بعد اینجریان گفتم قید ازدواج منو با فامیل بزنید
سنتی اصلا ازدواج نمیکنم اصلا:/
لعنتی خیلی سخته خیلی مسئله مهمی هست
بنظرم دومین اتفاق مهم زندگی هرکس هست -
AMH اره این خوبه ممنون
نمیدونم تاحدودی قضیه
ولی خواهر منو دامادمون تودوران عقد ب مشکل خوردن
ب حدی ک بابام وکیل گرفت واسه طلاق
ولی اونا همدیگه رو خیلی دوست داشتن
مقصر بیشتر اطرافیان بودن
ب حدی ک الان ک ازدواج کردن خیلی خوشبختن
بااینکه خواهرم افسردگی داره ومتاسفانه همون دوران شدت گرفت الان خیلی شوهرش هواشو داره
مشاوره هم رفتن
اگه ی طرف خیلی لج میکنه بنظرم بهتره طرف مقابل سعی کنه با عشق و علاقه یکم منطقی باهاش صحبت کنه
اره دیگه گاهی باید عشق ومنطق رو کنارهم درنظر گرفتنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh میفهمم چی میگین با این گرونی طلا گفت الا و بلا باید طلا بخرین خریدیم کلی گل و کادو نمیدونم ماهگرد تولد هست انگشتر روز دختره فلان روز زنه فلان چجوری عشق و علاقه رو نشون بده بدبخت این دختره عاشق پول و خرید کردناست