-
Lila Bib من خودم بیشتر نمونه سوالات نهایی رو حل می کردم وهمیشه از اونا بیشتر میومد تو امتحان
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Lila Bib من خودم بیشتر نمونه سوالات نهایی رو حل می کردم وهمیشه از اونا بیشتر میومد تو امتحان
بله ریاضی سوالاش روتینه.
متشکر -
مرسی، حتما تشریحی حل میکنم
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan خواهش می کنم ان شاءالله ۲۰می گیرد فقط نمونه سوال نهایی رو خیلی حل کنید
-
mohammadhassan خواهش می کنم ان شاءالله ۲۰می گیرد فقط نمونه سوال نهایی رو خیلی حل کنید
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan خواهش می کنم ان شاءالله ۲۰می گیرد فقط نمونه سوال نهایی رو خیلی حل کنید
مرسی، شمام همچنین توی امتحاناتتون، بله فقط سوال نهایی حل میکنم.
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روزتون سلامت ان شاءالله درپناه خدا موفق باشید خدانگهدار****
-
سلام بچه ها من فصل دو شیمی 3 مونده نرسیدم بخونم.. بخونم الان یا نخونم!؟!؟
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
u3f بخون!
-
u3f بخون!
Mashlab313 تقریبی چقد وقت لازمه براش؟ با استاد اقاجانی
-
اگه امسالشون رو ببینی وقتی نمیبره اما پار سالشون رو اگه کا مل با دقت بخوای ببینی وقت زیادی میبره
-
-
سلام، دوستان
توی کتاب ریاضی 3 تجربی قسمت حد دربی نهایت مثال ها رو با فاکتور گیری حل کرده. توی کلید نهایی با قضیه پرتوان حل کرده، الان توی نهایی با پرتوان بنویسیم قبول میکنن ؟؟ یا باید با فاکتور گیری حل کنیم؟ معلم ما میگفت باید با فاکتور گیری حل کنی هرچی هم بهش میگیم کلید اونطوری هم نوشته میگه اون کلید رو برای مصحح نوشته که خلاصه راه حل رو ببینه :|.نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام، دوستان
توی کتاب ریاضی 3 تجربی قسمت حد دربی نهایت مثال ها رو با فاکتور گیری حل کرده. توی کلید نهایی با قضیه پرتوان حل کرده، الان توی نهایی با پرتوان بنویسیم قبول میکنن ؟؟ یا باید با فاکتور گیری حل کنیم؟ معلم ما میگفت باید با فاکتور گیری حل کنی هرچی هم بهش میگیم کلید اونطوری هم نوشته میگه اون کلید رو برای مصحح نوشته که خلاصه راه حل رو ببینه :|.قاعده پرتوان واسه رشته تجربی موردی نداره استفاده بشه چون تو کتابتون هست
واسه رشته ریاضیه که باید با فاکتورگیری حل بشه چون قضیش تو کتاب دیفرانسیل نیست -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام، دوستان
توی کتاب ریاضی 3 تجربی قسمت حد دربی نهایت مثال ها رو با فاکتور گیری حل کرده. توی کلید نهایی با قضیه پرتوان حل کرده، الان توی نهایی با پرتوان بنویسیم قبول میکنن ؟؟ یا باید با فاکتور گیری حل کنیم؟ معلم ما میگفت باید با فاکتور گیری حل کنی هرچی هم بهش میگیم کلید اونطوری هم نوشته میگه اون کلید رو برای مصحح نوشته که خلاصه راه حل رو ببینه :|.قاعده پرتوان واسه رشته تجربی موردی نداره استفاده بشه چون تو کتابتون هست
واسه رشته ریاضیه که باید با فاکتورگیری حل بشه چون قضیش تو کتاب دیفرانسیل نیستنوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط Reza.Tah انجام شده
جواب امتحان نهایی دینی پیش دانشگاهی
http://aee.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=99&rcid=222
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان عزیز یه سوال ،این جمله درست است که هر چه نسبت سطح به حجم کم شود فعالیت سلول هم کم میشود
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
farhadhamid29
مطمعنین؟ پارسال ریاضی منطقه 2 کم بودانزدیک 10000 نفر اختلاف کرده
-
اگه امسالشون رو ببینی وقتی نمیبره اما پار سالشون رو اگه کا مل با دقت بخوای ببینی وقت زیادی میبره
ms96 sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
امسالش ک هنوز نیومده منم منتظر همون بودم تا الان متاسفانه
-
farhadhamid29
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
farhadhamid29
آره درسته
-
سلام
-
خدافز
-
M.an سلام
خوووبید؟