-
@dr.yassi نباید نگران سختی سوالات آزمونای سنجش باشید تمرکز فقط باید رو تست های سراسری ومرور وتکراروتثبیتشون در ذهن باید باشه کنکورهای آزمایشی فقط یه تشبیه سخت از کنکوره و کسی می تونه توی آزمون آزمایشی ریلکس باشه که درجه سختی کنکورآزمایشی رو عالی پاس کرده باشه ولی عموما خودشون سخت میارند تا شما بیشتر بخونید ولی در عوض شما ناراحت واسترسی وافسرده میشید نتیجه کنکورسراسری به طبع از نتایج کنکورهای آزمایشی بهتره
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@dr.yassi نباید نگران سختی سوالات آزمونای سنجش باشید تمرکز فقط باید رو تست های سراسری ومرور وتکراروتثبیتشون در ذهن باید باشه کنکورهای آزمایشی فقط یه تشبیه سخت از کنکوره و کسی می تونه توی آزمون آزمایشی ریلکس باشه که درجه سختی کنکورآزمایشی رو عالی پاس کرده باشه ولی عموما خودشون سخت میارند تا شما بیشتر بخونید ولی در عوض شما ناراحت واسترسی وافسرده میشید نتیجه کنکورسراسری به طبع از نتایج کنکورهای آزمایشی بهتره
حق باشماس.....دقیقا ....
ان شاءلله که اینطور باشه...مرسی بابت راهنمایی .... -
انجمن چرا اینطوریه!! عکس رو عوض کردم , عوضم شد ولی فرداش اومدم دوباره عکس قبلی بود!!!
یا یه مشکل دیگه اینکه اصلا نمیشه اسم رو عوض کرد!!نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
انجمن چرا اینطوریه!! عکس رو عوض کردم , عوضم شد ولی فرداش اومدم دوباره عکس قبلی بود!!!
یا یه مشکل دیگه اینکه اصلا نمیشه اسم رو عوض کرد!!عکستون عوض شده ، برای دیدن عکس جدید باید CRTL + F5 رو بزنید.
-
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یا یه مشکل دیگه اینکه اصلا نمیشه اسم رو عوض کرد!!عکستون عوض شده ، برای دیدن عکس جدید باید CRTL + F5 رو بزنید.
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan نشد!
-
Lila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حق باشماس.....دقیقا ....
ان شاءلله که اینطور باشه...مرسی بابت راهنمایی ....نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr.yassi خواهش می کنم من تمام راهی که شما رفتید رو رفتم ومی دونم این نگرانی ها فقط صدمه روحی وافت تحصیلی داره نه بیشتر
-
mohammadhassan نشد!
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan نشد!
من زدم عکستون عوض شد، الان عکستون عکس یه گنبد هست.
-
mohammadhassan نشد!
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan نشد!
وارد پروفایل خودتون بشید و دوباره اون دکمه ها رو بزنید.
-
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan نشد!
وارد پروفایل خودتون بشید و دوباره اون دکمه ها رو بزنید.
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan میزنم ولی سابقه مرورگر باز میشه!
-
مرگ بر دیفرانسیل ..فردا بدبختم یکی بیاد همدردی کنیم
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینجا از پیش کیا هستن که فردا امتحان زیست داشته باشن؟
احساس میکنم هرچی خوندم فراموش کردم
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه سلام
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه من سال۹۳پاسش کردم
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه تمام نمونه سوالات نهایی رو کارکن
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده