-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آسِمان آبی دوچرخش سبد نداره بزاره توش
؟
چ هنرییی:|| میمونه این نقاشیای انگلسی جملت
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali s 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چ هنرییی:|| میمونه این نقاشیای انگلسی جملت
ساغول
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس
دقت نکردم اصن
ولی دلم سوخت واسش همینجور میدووید دنبالشطفلکی=(
-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی بازی دانلود کردم رنگ آمیزی میکنم:/
مشخصه الان من خیلی توسن بچگیموندم -
Zahra Taghizadeh 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ali s 1 باشه
چه عجب یکی این سلام دادن منو تایید کرداره ادامه بده ی تنه،امیدوارم چند ماه دیگ اومدیم انجمن،فرهنگشو عوض کرده باشی
ali s 1 چشم
اما فکر نکنم فرهنگ اینجا عوض شه بلکه فرهنگ من عوض میشه -
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم شیراز دوس دارم بیام
فقط البوم عکسای بابامو دیدم جوونیاش اومده و خوشکله کلا شیراز =ا -
مشخصه الان من خیلی توسن بچگیموندمنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مشخصه الان من خیلی توسن بچگیموندممهدی خدای بازیه:| واقعا ک میگن زوج مکمل همن اینه:|||| 20=19+1 اعداد در زمینه بازی البتع
-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم شیراز دوس دارم بیام
فقط البوم عکسای بابامو دیدم جوونیاش اومده و خوشکله کلا شیراز =اایشاا... ک بیاید شیراز
منم میام ببینم شمارو
چ دلم خواست
️
-
مشخصه الان من خیلی توسن بچگیموندمنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده@maryam-_-sh من بازی فقط ماجراجویی و اکشن دوس دارم
رنگ امیزی هم از این کتابا تو بچگی میگرفتیم اغلب از مداد رنگیام ناراضی بودم نیمه رهاش میکردم
من معروف بودم به پر رنگ ، رنگ کردن یه نقطه هم نمیزاشتم سفید بمونه و این خودش زیبایی می یاورد/: -
ali s 1 چشم
اما فکر نکنم فرهنگ اینجا عوض شه بلکه فرهنگ من عوض میشهنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ali s 1 چشم
اما فکر نکنم فرهنگ اینجا عوض شه بلکه فرهنگ من عوض میشهمثل ما نشو تو خوب بمون
-
@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مشخصه الان من خیلی توسن بچگیموندممهدی خدای بازیه:| واقعا ک میگن زوج مکمل همن اینه:|||| 20=19+1 اعداد در زمینه بازی البتع
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali s 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اره الان بخدا شک ندارم داره بازی میکنه
️
-
@maryam-_-sh من بازی فقط ماجراجویی و اکشن دوس دارم
رنگ امیزی هم از این کتابا تو بچگی میگرفتیم اغلب از مداد رنگیام ناراضی بودم نیمه رهاش میکردم
من معروف بودم به پر رنگ ، رنگ کردن یه نقطه هم نمیزاشتم سفید بمونه و این خودش زیبایی می یاورد/:نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شدهاکالیپتوس
جوری ک تا ۶ صفحه بعدش رد قلم میموند -
منم شیراز دوس دارم بیام
فقط البوم عکسای بابامو دیدم جوونیاش اومده و خوشکله کلا شیراز =اایشاا... ک بیاید شیراز
منم میام ببینم شمارو
چ دلم خواست
️
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ایشاا... ک بیاید شیراز
منم میام ببینم شمارو
چ دلم خواست
️
انشاالله
️
-
من معروف بودم به پر رنگ ، رنگ کردن یه نقطه هم نمیزاشتم سفید بمونه و این خودش زیبایی می یاورد/:نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من معروف بودم به پر رنگ ، رنگ کردن یه نقطه هم نمیزاشتم سفید بمونه و این خودش زیبایی می یاورد/:من بازی فکری بیشتر میرم سراغش
پابجی بازی نکردید؟
من بامهدی و اقامحسن داداش مهدی بازی میکردم خیلی خوب بود خیلی -
همه اینو میشناسن غیر من
واااا مگه میشه -
ali s 1 چشم
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali s 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ali s 1 چشم
اها ی چی دیگه،این فرهنگ« رحمت لایک بی دریغ به کافر و دیندار»ت هم حفظ کن
گروکشی لایک نکن:|
-
اکالیپتوس
جوری ک تا ۶ صفحه بعدش رد قلم میموندنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس
جوری ک تا ۶ صفحه بعدش رد قلم میمونددقیقا
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh یکی ازعزیزای من دانشگاه شیراز قبول شدع....دل توی دلش نیست که بیاد اونجا
تبریک میگم
ایشاا...بسلامتی ودل خوش
دل تودلمن نیست ک تهران باشم
هیچ وقت از بچگی شیراز رو دوست نداشتم
ب شدت خوش گذرونن ب شدت
کافیه ی بهونه دستشون بیاد
تو اینکرونا نمیدونم چندهفته پیش تولد کدوم امام بود همه چمران جمع شده بودن
خوشگذرونی و دونفره بیرون رفتن فقط چمران
ماهی های سعدی هم خوشگله
باغ ارم هم خیلی خوبه
شیراز خوبه و بشدت زیبا اماخب...نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh منونم عزیزم
آره شهر میشه برات مثل یه شکنجه گاه .....ونمیتونی هیچکاری بکنی جزبیخیال بودن -
من معروف بودم به پر رنگ ، رنگ کردن یه نقطه هم نمیزاشتم سفید بمونه و این خودش زیبایی می یاورد/:نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من معروف بودم به پر رنگ ، رنگ کردن یه نقطه هم نمیزاشتم سفید بمونه و این خودش زیبایی می یاورد/:حالا ابوالفضل مثل شما هست
من یادمه اطراف رو یعنی همون خطوط تایپ شده رو پررنگ میکردیم
داخل کمرنگ -
ali s 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ali s 1 چشم
اها ی چی دیگه،این فرهنگ« رحمت لایک بی دریغ به کافر و دیندار»ت هم حفظ کن
گروکشی لایک نکن:|
ali s 1 من دوست دارم همه رو لایک کنم اما دوست ندارم منو لایک کنن
نمی خوام اعتبارم زیاد باشه -
@maryam-_-sh منونم عزیزم
آره شهر میشه برات مثل یه شکنجه گاه .....ونمیتونی هیچکاری بکنی جزبیخیال بودننوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh منونم عزیزم
آره شهر میشه برات مثل یه شکنجه گاه .....ونمیتونی هیچکاری بکنی جزبیخیال بودندقیقا
خواهش میکنم -
من معروف بودم به پر رنگ ، رنگ کردن یه نقطه هم نمیزاشتم سفید بمونه و این خودش زیبایی می یاورد/:من بازی فکری بیشتر میرم سراغش
پابجی بازی نکردید؟
من بامهدی و اقامحسن داداش مهدی بازی میکردم خیلی خوب بود خیلینوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من بازی فکری بیشتر میرم سراغش
پابجی بازی نکردید؟
من بامهدی و اقامحسن داداش مهدی بازی میکردم خیلی خوب بود خیلیخیلی وقته هیچ بازی نکردم
شطرنجم دوس داری ؟