-
یعنی به معلمی که فصل کتابو درس نداده و میخواد از همون فصل امتحان بگیره باید بگی معلم عزیز چی زدی؟؟؟
فک کنم جنسش خیلی نابی بوده ک اینقدر پرته و حرف دانش آموزاشو قبول ندارهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
حالا این ک خوبه..تو دانشگاه استاد یه دو فصلو اینجوری کرده با ما..همه رو گفته خودتون بخونید..
فردام امتحان دارم الحمدلله -
zeinab dehghani
حالا این ک خوبه..تو دانشگاه استاد یه دو فصلو اینجوری کرده با ما..همه رو گفته خودتون بخونید..
فردام امتحان دارم الحمدللهنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@r-nil-par آخ آخ آخ...
باشد ک شما هم نیز موفق باشید...
-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دقیقا
-
دقیقا
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد دقیقا چی ؟؟
-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان.
-
سلام دوستان.
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند سلام
-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند سلام
خیلی خوبه که یه تاپیک اینجوری هم باشه که همه بتونن درد دلاشون رو بزارن و بقیه کمکش کنن.و هرچی تو دلشون بریزن بیرون و باهم صادق باشن.من زیاد اهل پر رو بازی نیستم ولی خیلی دوست دارم منم یکی از شماها باشم(با اینکه همگی الایی هستیم)
-
امیرمحمد یوسفوند سلام
خیلی خوبه که یه تاپیک اینجوری هم باشه که همه بتونن درد دلاشون رو بزارن و بقیه کمکش کنن.و هرچی تو دلشون بریزن بیرون و باهم صادق باشن.من زیاد اهل پر رو بازی نیستم ولی خیلی دوست دارم منم یکی از شماها باشم(با اینکه همگی الایی هستیم)
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شدهامیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند سلام
آره این تاپیک واقعن عالی هست.......
من خودم خیلی وقتا ک حوصله هیچ چی رو ندارم میام اینجا و کلی حالم عوض میشه...تازه کلی ازبچه های باحال هم اینجا هستن -
امیرمحمد یوسفوند سلام
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند سلام
سلام
خوش امدید ب آلا
بی شک خوبه
اما خیلی مراقب تایم تون باشید
مخصوصا تودلی آدم رو ب شدت ب خودش جذب میکنه
هستن کسایی ک اصلا درگیرش نمیشن و برعکس
موفق باشید -
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه صادقانه برایت غزل سرودم و تو
چه بی ملاحظه گفتی : چقدر بی کاری -
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم میخاد برم بیرون
کاش زود تموم بشه -
چه صادقانه برایت غزل سرودم و تو
چه بی ملاحظه گفتی : چقدر بی کارینوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am گفتم غم تو دارم گفتا غمت سرآید
حافظ خوشابه حالت ، یارت بگفت و یارم چیزی نگفت و بگذشت -
دلم میخاد برم بیرون
کاش زود تموم بشهنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دلم میخاد برم بیرون
کاش زود تموم بشهمن دیگ نمیتونم میرم
-
دلم میخاد برم بیرون
کاش زود تموم بشهنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شدهchichak am الانشم مردیم ولی خودمون نمیفهمیم
-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
امیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند سلام
سلام
خوش امدید ب آلا
بی شک خوبه
موفق باشیدنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند سلام
سلام
خوش امدید ب آلا
بی شک خوبه
موفق باشیدسلام دوست عزیز من در الا بودم تازه وارد نشدم.ولی به این تاپیک زیاد نگاه نمیکردم و اصلا علاقه نداشتم بیام ولی الان که دیدمش فهمیدن که نه اینجوریا نیست
-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوهو
چی چی -
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان یه نگاهی هم به دو تاپیک زیر بندازید
کنکوری های1402(البته بیشتر دهمی ها)
:https://forum.alaatv.com/post/1617402
My Medical:https://forum.alaatv.com/post/1634197
این بالا بیشتر درمورد پزشکی صحبت میکنیم.ممنون