-
Reza.Tah وای اینجوری که نمیرسیم مرور داشته باشیم امتحان مدرسه که تموم بشه جمعش سنجش داریم اونوقت دینی وعربی درس های پایه رو چه جوری مرورکنیم
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkonkuri002 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Reza.Tah وای اینجوری که نمیرسیم مرور داشته باشیم امتحان مدرسه که تموم بشه جمعش سنجش داریم اونوقت دینی وعربی درس های پایه رو چه جوری مرورکنیم
به سختی
-
به به چه چیزایی که نمیگین من بد بخت تغلب نکرده چند بار جامو عوض میکنن
-
iman 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
امتحان شیمی نهایی بود خیلی سخت داده بودن یکی از بچه ها بلندشد دیدم برگشو عین سینی دستش گرفته داره میره تحویل بده . رفت مراقب گفت چرا برگتو اینجوری گرفتی یچیزی گفت کل سالن رفت رو هوا
احتمالا گفته بوده برگه قهوه ای شده آقا
Reza.Tah اره افرین گفتش نریزه خخخخخخ
-
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ms96 sad96
اینا رو نزارید.انتظارات مردم میره بالا....
اینا افسانه ای بیش نیستند.... -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
sonsy
چرا ؟؟؟ -
sonsy
چرا ؟؟؟نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهms96 sad96
نمیدونم ماک شانس نداریم جزو اون حسودا میشیم -
ms96 sad96
نمیدونم ماک شانس نداریم جزو اون حسودا میشیمsonsy
ههههههههههههههه -
ms96 sad96
نمیدونم ماک شانس نداریم جزو اون حسودا میشیمنوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
ms96 sad96
نمیدونم ماک شانس نداریم جزو اون حسودا میشیمsonsy
کلا عشق چیزه ی مزخرفیه بد موقع میاد سراغ آدم خیلی بد موقع خیلییییییی..........
اما وقتی اومد دیگه ردش نکنید ..............
گناهه !!! -
ms96 sad96
نمیدونم ماک شانس نداریم جزو اون حسودا میشیمنوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ms96 sad96
نمیدونم ماک شانس نداریم جزو اون حسودا میشیمواقعیت اینه فقط اون حسودا وجود دارند.
اون یکی قسمت ماجرا کذب محض هستش.
افسانه ای بیش نیست.
چون روابط در دنیا دو طرفه هستش.و امکان نداره هر دو طرف ماجرا به قدری اگاه باشند که بدونند چطوری رفتار کنند.همیشه یک طرف ماجرا یکی مثل گاو هستش!! -
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ms96 sad96
نمیدونم ماک شانس نداریم جزو اون حسودا میشیمواقعیت اینه فقط اون حسودا وجود دارند.
افسانه ای بیش نیست.
چون روابط در دنیا دو طرفه هستش.و امکان نداره هر دو طرف ماجرا به قدری اگاه باشند که بدونند چطوری رفتار کنند.همیشه یک طرف ماجرا یکی مثل گاو هستش!!JAVADM328.G
ههههههههههههههههه فک کنم طرف دیگه خره حتما -
sonsy
گناهه !!!نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهms96 sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sonsy
گناهه !!!
عشق سمت کسی نمیاد
این ادما هستند که میزند سمتش.
و اولین قدم اشتباه رو بر میدارند..و تا اخر عمر اشتباه پشت سر اشتباه -
JAVADM328.G
ههههههههههههههههه فک کنم طرف دیگه خره حتمانوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهms96 sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
JAVADM328.G
ههههههههههههههههه فک کنم طرف دیگه خره حتمانه من جسارت نمیکنم.من منظورم از گاو این بود که هر کاری هم کنی فکر میکنه وظیفه تو هتش.و در قبالش بلد نیست چه کاری انجام بده.
مثلا تو همون متن یکه شما ارسال کردی.
واقعیتش اینه اگه دختر خانوم یبخواد مثل شاهزاده ها باهاش رفتار بشه.باید بلد باشه با طرف مثابلش مثل پادشاه ها رفتار کنه.
ولی ایا چنینی چیزی ممکنه؟؟؟؟ایداا -
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ms96 sad96
افسانه ای بیش نیست.
چون روابط در دنیا دو طرفه هستش.و امکان نداره هر دو طرف ماجرا به قدری اگاه باشند که بدونند چطوری رفتار کنند.همیشه یک طرف ماجرا یکی مثل گاو هستش!!نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJAVADM328.G
اونو خیلی موافقم مخصوصا با اون گاو بودن -
ms96 sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
JAVADM328.G
ههههههههههههههههه فک کنم طرف دیگه خره حتمانه من جسارت نمیکنم.من منظورم از گاو این بود که هر کاری هم کنی فکر میکنه وظیفه تو هتش.و در قبالش بلد نیست چه کاری انجام بده.
مثلا تو همون متن یکه شما ارسال کردی.
واقعیتش اینه اگه دختر خانوم یبخواد مثل شاهزاده ها باهاش رفتار بشه.باید بلد باشه با طرف مثابلش مثل پادشاه ها رفتار کنه.
ولی ایا چنینی چیزی ممکنه؟؟؟؟ایداانوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJAVADM328.G
من شب نمونه اینو تو ماه عسل دیدم -
JAVADM328.G
من شب نمونه اینو تو ماه عسل دیدمکلا دخترا اذیت میکنن ولی............
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ms96 sad96
اینا افسانه ای بیش نیستند....نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJAVADM328.G در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ms96 sad96
اینا افسانه ای بیش نیستند....بله درست میگن.افسانه شدن