-
Dr-eam در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-agon در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تا حال فکر کردید اگه مجور بشید خانوادتون رو برای یه مدت زیاد ترک کنید بدون هیچ پول و حمایتی باید چیکار کنید؟
اره
خب چیکار میکنید؟
کار می کنم تا پول دربیارم..درمورد حمایت نظری ندارم
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-agon در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تا حال فکر کردید اگه مجور بشید خانوادتون رو برای یه مدت زیاد ترک کنید بدون هیچ پول و حمایتی باید چیکار کنید؟
اره
خب چیکار میکنید؟
این که بدیهیه که باید کار کنید ولی مسئله اینه که به خونه و غذا و بهداشت و همه اینا هم نیاز دارید و اینا هیچکدوم رایگان نیست و کار هم اونطور نیست که به هر کسی کار بدن و اون کار هم مشخص نیست که جوابگو هزینه های حداقلی باشه
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلت نگیره
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پاسخ: قلندر تنها
-
دلت نگیره
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرحسین ایل خانی چطوری سوتون
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تب فاصله ها پیرم کرد=|
-
چرا من اینقدر خنگم؟
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
چرا من اینقدر خنگم؟
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMasih shirdel استفهام انکاری = من خیلی خنگم
-
سلام
-
مگه میشه همزمان در دو تا کلاس حضور داشت ؟
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای همه خوب باش ...
آنکس که فهمید ، همیشه در کنارت خواهد بود و آنکس که نفهمید ، روزی دلش برای تمام خوبیهایت تنگ میشود ! -
سلام
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 سلام
-
Zahra Taghizadeh 0 سلام
Omid Asia خوبین؟؟
-
Omid Asia خوبین؟؟
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 خیلی ممنون خوبم
شما خوبی ؟ وضعیت درسی و اهدافتون چطوره؟ -
اره
خب چیکار میکنید؟
این که بدیهیه که باید کار کنید ولی مسئله اینه که به خونه و غذا و بهداشت و همه اینا هم نیاز دارید و اینا هیچکدوم رایگان نیست و کار هم اونطور نیست که به هر کسی کار بدن و اون کار هم مشخص نیست که جوابگو هزینه های حداقلی باشه
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط Dr.agon انجام شدهDr-eam در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اره
خب چیکار میکنید؟
جواب من ب شما بر پایه اما و اگر و شایدِ
اگه دانشجو بودم..
اگ پس انداز داشتم..
مهارت شغلی و...و...و..
.
اما اگر تصویر شما از این وضعیت ی ادم تنها و بی پول تو خیابونِ ک هیچ جایی رو برای خواب نداره..اونوقت اوضاع فرق می کنه
اول ب جاهایی ک میشناسنم مراجعه می کنم تا کار پیداکنم ک حالا شد و نشد داره و درگیری برای سالم موندن و درست کار کردن..یا حتی پیداکردن خود شغل
برای خواب هم...مممم...اگر پولی برای مسافرخونه های زهوار دررفته داشته باشم ک هیچ اگ ن نهایتن گوشه ای پارکی چیزی :|
چون نمیدونم میشه رو فامیل و دوست حساب کرد یا ن :|
حقیقتا چ وضعیت سختیه:// -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده