-
@ghazal-dalvand اره
معلممون امروز گفت
حذفیات واس یازدهمیا هم اعمال میشهنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir شما دعا کن شیمی حذف بشه ...من خودم اون قسمتایی رو ک بلدنیستی رو تو کنکور بهت میرسونم
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ؛ به وعده صادق بودند و رسیدند! آری آنان که با مهری از خون مرام نامه عشق را رنگین کردند همچون دل خود؛ آنان که اندرپی معشوق فتح افلاک کردند؛ هسته های علم شکافتند و به هر نظر یار را در کوچک ترین اثر کلک او مجسم دیدند و جز در محراب کمان ابروی او قیام نکردند و شب هنگام نیارمیدند مگر به امید طلوع صبح وصل در پس سیه شب هجران که سال ها در آن کوشیدند،شاید که چراغی برافروزند!
عجب نیست رسیدن آنان به معشوق!که اگر سرنوشت آنان چیزی جز این خونین سرنوشت بود؛عجب بود!
یا حسرةً علی عشاق! که رسیدند و ما همچنان در پیچ و خم هزار توی معانی سرگردانیم!
CellMan
پ.ن:میدونم نباید می اومدم ولی...
-
ramses kabir شما دعا کن شیمی حذف بشه ...من خودم اون قسمتایی رو ک بلدنیستی رو تو کنکور بهت میرسونم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ramses kabir شما دعا کن شیمی حذف بشه ...من خودم اون قسمتایی رو ک بلدنیستی رو تو کنکور بهت میرسونم
-
@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mohammad Afshar از این خر خونا انقده بدم میااااااااد اتحاد کلاسو بهم میزنن
نه خوبه حداقل یکی باید بتونه بنویسه که بقیه هم کپی کنن دیگه
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand از اون لحاظ آره ولی مثلا کل کلاس میگه امتحان فردا رو بپیچونیم این یدونه ساز مخالف میزنه کفر آدم درمیاد
ما یه بار۳۲ نفری کلاسو پیچوندیم از مدرسه فرار کردیم تک تک زنگیدن خونمون دوباره پا شدیم رفتیم ولی دیگه وقت کلاس تموم شده بودمعلمه حرص میخورد یک حالی میدادددد
-
@behnaz-hajizadeh نه اتفاقا
دلتون میاد
کلاس هرچی قرب داره از خرخوناسنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir چی بگم والا
-
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@ghazal-dalvand اره
معلممون امروز گفت
حذفیات واس یازدهمیا هم اعمال میشهبخونید حذف شه خیلی بهتر از اینه که نخونید و بعد بگن میاد
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand نه کلا من میخونم
حتی حذفیاتو چون کار از محکم کاری عیب نمیکنع
اما واس دوستان عرض کردم ک گفتن مگه یازدهمم حذفیات داره
وگرنه ادم نباید از هیچ مطلبی بگذره -
بچه ها سلام
چه مباحثی حذف شدهنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am سلام فعلا فیزیک
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سبحانک یا لا اله الا انت الغوث الغوث خلصنا من الشیمی یارب
-
@ghazal-dalvand از اون لحاظ آره ولی مثلا کل کلاس میگه امتحان فردا رو بپیچونیم این یدونه ساز مخالف میزنه کفر آدم درمیاد
ما یه بار۳۲ نفری کلاسو پیچوندیم از مدرسه فرار کردیم تک تک زنگیدن خونمون دوباره پا شدیم رفتیم ولی دیگه وقت کلاس تموم شده بودمعلمه حرص میخورد یک حالی میدادددد
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@ghazal-dalvand از اون لحاظ آره ولی مثلا کل کلاس میگه امتحان فردا رو بپیچونیم این یدونه ساز مخالف میزنه کفر آدم درمیاد
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
واییییی دلم
-
chichak am سلام فعلا فیزیک
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چه مبحث هایی عزیزم
-
چه مبحث هایی عزیزم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
چه مبحث هایی عزیزم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیه جورایی کم کم دارم میترسم
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am چرا ولی اینم غنیمته
میتونیم واسه مباحث سخت بیشتر وقت بزاریم -
@ghazal-dalvand چرا
-
غزل و بهناز ممنون
-