دلیل زندگی
-
shamdoon shamdooni در دلیل زندگی گفته است:
Javid خیلی خوبه
این صحنه ایه ک دیروز اتفاق افتاد. تو عکس خیلی مشخص نیست ولی بینظیر بود. اولش گفتم شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی بعد گفتم خب زیبایی آفرینش میتونه دلیل محکمی واسه فکر کردن درباره خدا و پیدا کردن دلیل زندگی باشه
Javid چقدررررر قشنگه واقعا میشه دید که خدا چقدر قشنگه تازه این کمی از زیباییه خداست هر گلی که میبینی هر درختی که میبینی هر طبیعت قشنگی که میبینی جلوه ای از خدا بهشون مگاه کن چقدر همه چی با نظم چقددر همه چی زیبا دیدی تو دلیل زندگی داری بازم دلیل تو نشات نیگیره از خدا تو اسمونو دوست داری حالا باید با خودت بگی این اسمون که اینقدررر عظمت داره اینقدر زیباهه وخدای من قطعا از اینا بالاتره پس میتونی بهش تکیه کنی اون پیشته همیشهههه باهاش حرف بزن
-
Javid چقدررررر قشنگه واقعا میشه دید که خدا چقدر قشنگه تازه این کمی از زیباییه خداست هر گلی که میبینی هر درختی که میبینی هر طبیعت قشنگی که میبینی جلوه ای از خدا بهشون مگاه کن چقدر همه چی با نظم چقددر همه چی زیبا دیدی تو دلیل زندگی داری بازم دلیل تو نشات نیگیره از خدا تو اسمونو دوست داری حالا باید با خودت بگی این اسمون که اینقدررر عظمت داره اینقدر زیباهه وخدای من قطعا از اینا بالاتره پس میتونی بهش تکیه کنی اون پیشته همیشهههه باهاش حرف بزن
javid پس تو الان دلیل زندگی داری سعی کن حرفایی مثل اینکه من چرا بدنیا اومدم اصلا رو بگو هدف اصلی تو نزدیککی به خداهه وقتی تو به خدا نزدیک شی وقتی وجودتو با خدا زیبا کنی بقیه کارا خود به خود انجام میشن همیشه لذت میبری از ززندگی همیشه سپاسگذاری همیشه حالت خوبه دلیل زندگی داری خیلی بهتر چیزای اطرافت رو میبینی کارایی که خوشحالت میکنن رو انجام میدی هدف اصلی هممون نزدیکی به خداهه هدفای کوچیک هم کمک میکنن ما خیلی بهتر به اون هدف بزرگ برسیم
-
Javid پس تو الان دلیل زندگی داری سعی کن حرفایی مثل اینکه من چرا بدنیا اومدم اصلا رو بگو هدف اصلی تو نزدیککی به خداهه وقتی تو به خدا نزدیک شی وقتی وجودتو با خدا زیبا کنی بقیه کارا خود به خود انجام میشن همیشه لذت میبری از ززندگی همیشه سپاسگذاری همیشه حالت خوبه دلیل زندگی داری خیلی بهتر چیزای اطرافت رو میبینی کارایی که خوشحالت میکنن رو انجام میدی هدف اصلی هممون نزدیکی به خداهه هدفای کوچیک هم کمک میکنن ما خیلی بهتر به اون هدف بزرگ برسیم
-
هیچی مجبوریم زندگی کنیم:-)
-
-
هیچی مجبوریم زندگی کنیم:-)
-
Javid من
-