-
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیا اینم گرخید رفت:/
-
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnaz-hajizadeh
-
بیا اینم گرخید رفت:/
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani دیدی گفتم
-
zeinab dehghani منتظر یه نفرم
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد ایشالله ک زودی بیان.....
منتظر بودن خیلیییی حس عذاب دهنده ای داره -
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani آره
مث اینکه ما رفتیم اینجا هم آرامش برقرار شدهآخ اخ اگه میدونستم با رفتنمون اینقده قراره اینجا خلوت بشه و ملت برن سراغ درس و زندگیشون ، زودتر میرفتیم.....
حالا ک هیچکی نیست الکی خوشیمهمه رو از درس و کار و دانشگاه و مدرسه انداخته بودیم.شب و روزمون یکی شده بود
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh سلام بهناز خوبی
-
@behnaz-hajizadeh سلام بهناز خوبی
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 سلاااام نازیی جونممممم...شتری جیگر؟؟؟
-
@جهاد ایشالله ک زودی بیان.....
منتظر بودن خیلیییی حس عذاب دهنده ای دارهنوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani دقیقا
-
نازنین جمالی 0 سلاااام نازیی جونممممم...شتری جیگر؟؟؟
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh فدات خوبم تو خوبی
️
-
@behnaz-hajizadeh فدات خوبم تو خوبی
️
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 ممنون من عالیم کنار شماها🥰
-
@جهاد ایشالله ک زودی بیان.....
منتظر بودن خیلیییی حس عذاب دهنده ای دارهنوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani سلام
-
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی نصف پستای این تاپیک احوال پرسی هست:/
-
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 سلام عزیزم....
توبیا درمورد ی چی حرف بزنیم -
نازنین جمالی 0 سلام عزیزم....
توبیا درمورد ی چی حرف بزنیمنوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani خوبم مرسی ندومبه
-
zeinab dehghani خوبم مرسی ندومبه
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 خب من توی این هفته ک نیومدم....ی فیلم عالی دیدم
ب اسم پی(همون عدد پی خودمون)
فوق العاده بود..... -
یعنی نصف پستای این تاپیک احوال پرسی هست:/
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani دقیقا
-
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در مورد اینکه چطور حرف دل بگیم راهنماییم کنید
-
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد بخوای دست دست کنی دیگه بهش نمیرسی هر موقع دیدیش فوری بگو حرف دلتو
-
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد سعی نکن
مردا کلا تو این یه مورد خیلی بی استعدادن -
@جهاد بخوای دست دست کنی دیگه بهش نمیرسی هر موقع دیدیش فوری بگو حرف دلتو
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 از عواقبش میترسم
-
نازنین جمالی 0 خب من توی این هفته ک نیومدم....ی فیلم عالی دیدم
ب اسم پی(همون عدد پی خودمون)
فوق العاده بود.....نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani من خیلی وقته فیلم ندیدم
️من فقط ترکی نگا میکنم