-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس میدونی یکی از پایه های اصلی حال خوب انجمنی
قربونت برم ک مرسی از حس و حال خوبت
خدا نکنه
حقیقت بود هر وقت پستات رو میبینم پر از حال خوبهنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلام من ی دانش اموز دهم تجربی هستم
بیشتر از چیزی ک فکر کنین درس هامو میخونم بیشتر از هرچی اما نمره هام افتضاح میشه افتضاح
مثلا من یک هفته فصل اول زبان و برای امتحان میخوندم طوری ک صحفه هاشو حفظ شده بودم خودمم دیپلم زبان دارم تازه اما باز تو امتحانش نمرم شده ۱۸ دیگه دیونه شدم بسکه خوندم و نمره هام پایین شده
اگه بلدین راهنماییم کنیننوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYasamin Mohammdi
۱۸ پایینه؟
۱۸ هم برادر ۲۰ دیگه:| -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تو 4 دقه میخوام 4تا آل چهار بخون برم کلاس
التماس دعا من برم
موفق بیای
-
دوستان برید از روز جمعتون لذت ببرید.
-
Yasamin Mohammdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام من ی دانش اموز دهم تجربی هستم
بیشتر از چیزی ک فکر کنین درس هامو میخونم بیشتر از هرچی اما نمره هام افتضاح میشه افتضاح
مثلا من یک هفته فصل اول زبان و برای امتحان میخوندم طوری ک صحفه هاشو حفظ شده بودم خودمم دیپلم زبان دارم تازه اما باز تو امتحانش نمرم شده ۱۸ دیگه دیونه شدم بسکه خوندم و نمره هام پایین شده
اگه بلدین راهنماییم کنینمشکل کارت رو دریاب
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R بخدا بهترین کتاب تست ها رو دارم کلی تست و سوال حل میکنم کلی میخونم اما نمیدونم چرا نمرم پایین میشه
-
Yasamin Mohammdi
۱۸ پایینه؟
۱۸ هم برادر ۲۰ دیگه:|نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی برای منی ک دیپلم زبان دارم بعد یک هفته خوندم افتضاح بی ابروییه بخدا اصلا دوستام هنگ کردن
-
H_R بخدا بهترین کتاب تست ها رو دارم کلی تست و سوال حل میکنم کلی میخونم اما نمیدونم چرا نمرم پایین میشه
Yasamin Mohammdi
تست فایده ای ندارد تا پایه ای یاد نگیری
تو کدوم قسمت بیشتر مشکل داری ؟ -
H_R بخدا بهترین کتاب تست ها رو دارم کلی تست و سوال حل میکنم کلی میخونم اما نمیدونم چرا نمرم پایین میشه
خب چ چیزی رو توی امتحان اشتباه کردید؟
-
Yasamin Mohammdi
تست فایده ای ندارد تا پایه ای یاد نگیری
تو کدوم قسمت بیشتر مشکل داری ؟نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا عفتی 2 زیاد میخونم اما نمرم پایین میشه تیلی پایین (بدون ذره ای تقلب)
-
خب چ چیزی رو توی امتحان اشتباه کردید؟
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R کلی میگم حالا بجز زبان هرچی خوندم افتضاح شده نمرم
-
علیرضا عفتی 2 زیاد میخونم اما نمرم پایین میشه تیلی پایین (بدون ذره ای تقلب)
چه قسمتی رو مشکل داری ؟
گرامر ؟
لغات ؟
ترجمه ؟
... ؟ -
H_R کلی میگم حالا بجز زبان هرچی خوندم افتضاح شده نمرم
المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شدهYasamin Mohammdi
چه درس هایی مشکل داری ؟ -
چه قسمتی رو مشکل داری ؟
گرامر ؟
لغات ؟
ترجمه ؟
... ؟نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا عفتی 2 اصلا بحثم امتحان زبان نیس کل درس هامو زیاد میخونم اما همش نمرم پاینه
-
Yasamin Mohammdi
چه درس هایی مشکل داری ؟علیرضا عفتی 2
فیلم های آلاء رو نگاه کردی ؟ -
علیرضا عفتی 2
فیلم های آلاء رو نگاه کردی ؟نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا عفتی 2 معلم شیمیمون اصلا بهمون درس نمیده اصلاااا ها اصلا فصل اول شیمی رو کلا فیلم های الا رو نگاه کردم نمدم از ۱۲ شد ۸
-
علیرضا عفتی 2 معلم شیمیمون اصلا بهمون درس نمیده اصلاااا ها اصلا فصل اول شیمی رو کلا فیلم های الا رو نگاه کردم نمدم از ۱۲ شد ۸
واقعا نمی دونم دیگه.
️
️
️
-
علیرضا عفتی 2 معلم شیمیمون اصلا بهمون درس نمیده اصلاااا ها اصلا فصل اول شیمی رو کلا فیلم های الا رو نگاه کردم نمدم از ۱۲ شد ۸
Yasamin Mohammdi باید مشکل کار رو پیدا کنید که توی چ چیزی مشکل دارید و درست به همون قسمت ضربه بزنید
-
Yasamin Mohammdi باید مشکل کار رو پیدا کنید که توی چ چیزی مشکل دارید و درست به همون قسمت ضربه بزنید
المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شدهمگه جنگه که ضربه بزنید ؟
-
مگه جنگه که ضربه بزنید ؟
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R من ک میگم مشکلم کلیه یه چیز خاص نیس