-
مهدیس فیروزی قبول دارین ک اگه خوب یاد بگیرم نمرم هم باید خوب باشه؟؟؟؟پس خوب یاد نمیگرم
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYasamin Mohammdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهدیس فیروزی قبول دارین ک اگه خوب یاد بگیرم نمرم هم باید خوب باشه؟؟؟؟پس خوب یاد نمیگرم
شما دهمی؟
پس هنوز وقت دارید به صورت پایه یاد بگیرید نا امید نباشید توکل به خدا -
Yasamin Mohammdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi معلم هامون درست درس نمیدن زیاد شاید بخاطر اینه ک یاد نمیگرم نمیدونم بخدا دیگه دیونه شدم به هر دری ک بگین زدم اما......
پیشنهاد میکنم از دبیرای آلا استفاده کنید
اگر تصور بدی از هر درسی دارید کنار بزارید انگار هیچی بلد نیستید و با آلا جلو برید مطمعنن نتیجه میگیرید
البته به تلاشتون بستگی داره که گفتید اندازستنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi دقیقادبیرایآلاواقعاعالین
-
شما دهمی؟
پس هنوز وقت دارید به صورت پایه یاد بگیرید نا امید نباشید توکل به خدانوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi بعله دهم هستم
-
@saghi-mortazavi اخه من شیمی چیزی بلد نبودم اما با فیلم های الا شدم ۸ از ۱۲
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYasamin Mohammdi ایننشاندهندهیاینهکهبازمخوبیادنگرفتین
-
@saghi-mortazavi دقیقادبیرایآلاواقعاعالین
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی اخه مثلا درس ریاضی ما تا فصل ۴ اما ریاضی الا تا فصل دو هس
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYasamin Mohammdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دیگه واقعا تا همین جا میتونستم کمکی بکنم
نمیدونم واقعا مشکل از کجاست
ولی اینو میدونم بهترین آدمی که میتونه کمکتون کنه خودتونین و بهتر از همه خودتون میشناسید
پس قشنگ یه روز بشینید بیشتر فکر کنید به نتیجه میرسید -
Yasamin Mohammdi ایننشاندهندهیاینهکهبازمخوبیادنگرفتین
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی نمیدونم والا شاید اما من گرامر های زبان امسال و ۳ سال پیش تو زبانکده یاد گرفتم اما بازم نمرم پایینه
-
دیگه واقعا تا همین جا میتونستم کمکی بکنم
نمیدونم واقعا مشکل از کجاست
ولی اینو میدونم بهترین آدمی که میتونه کمکتون کنه خودتونین و بهتر از همه خودتون میشناسید
پس قشنگ یه روز بشینید بیشتر فکر کنید به نتیجه میرسیدنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi ممنون از راهنماییتون
طبق گفته های خودتون و چند تا از دوستام مشکل من یاد گیریه یاد نمیگیرم مشکلم اینه حتما یک هفته کل تمرکزمو میزارم تو یادگیری ببینم چی بشه -
sandiiii روش خوندمو عوض کردم ولی درمورد عمومی ها ک دیگه کلیه
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYasamin Mohammdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii روش خوندمو عوض کردم ولی درمورد عمومی ها ک دیگه کلیه
من عمومیا رو مینوشتم تا توی ذهنم بمونه
اون قسمتایی ک سخت بود -
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روز خیاط مبارک
-
@saghi-mortazavi ممنون از راهنماییتون
طبق گفته های خودتون و چند تا از دوستام مشکل من یاد گیریه یاد نمیگیرم مشکلم اینه حتما یک هفته کل تمرکزمو میزارم تو یادگیری ببینم چی بشهنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYasamin Mohammdi
خواهش میکنم
امیدوارم اشتباه راهنمایی نکرده باشم
انشالله دفعه بعد با خوشحالی پیامی ازتون ببینیم
موفق باشید -
Yasamin Mohammdi
خواهش میکنم
امیدوارم اشتباه راهنمایی نکرده باشم
انشالله دفعه بعد با خوشحالی پیامی ازتون ببینیم
موفق باشیدنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi انشالله
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با صحبت با خدا باید خیلی دقت کنیم
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نفوذ بد نزنیم اینی که میگن بنده خدا از مرگش اگاه بود نه اقا حرفاش تو تقدیراش تاثیر گذاشت
-
نفوذ بد نزنیم اینی که میگن بنده خدا از مرگش اگاه بود نه اقا حرفاش تو تقدیراش تاثیر گذاشت
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس خیلی تاثیرگذار بود جملتون ولی نفوس
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا ما واسه ی شفای مریض میگیم یا الله در حالی که باید بگیم یا شافی چون این یاالله صفت ممیت رو هم داره
صفات رو درست بگیم و نیتم -
اکالیپتوس خیلی تاثیرگذار بود جملتون ولی نفوس
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi
همین
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
یا تو رزاقیت بگیم یا رازق
مثلا بگیم یا الله ما صفت یا قادر به معنای تنگ و کم کننده هم داریم
ممکنه این همش دعا کنه روزیم زیاد شه ولی رفته رفته برعکس شه -
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس گفتم بگم، خودم تو جمعای مهمی یه سری تلفظای غلط داشتم بد ضایع شدم :| به صورت شتابان به افق رفتم
-
اکالیپتوس گفتم بگم، خودم تو جمعای مهمی یه سری تلفظای غلط داشتم بد ضایع شدم :| به صورت شتابان به افق رفتم
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده@amir-bernousi منم تجربم زیاده
الان وسط کلاسمم بدتر