قرار صبحگاهی:)
-
@sadaf-a فک نمیکنم به اندازه من😂😂عاخه من مث دیوونه ها همص بش فکر میکنم..راستی بچه ها مگه شما درس و زندگی ندارید؟وقتتونو نگیرم!🙄🙄دلتون هوس چاقو کرده انگااارر!!!!!
@ermia-mirzakhani ن ندارم ینی نمتونم بخونم جز اتاقم جایه دیگ نمیشه
-
@sadaf-a فک نمیکنم به اندازه من😂😂عاخه من مث دیوونه ها همص بش فکر میکنم..راستی بچه ها مگه شما درس و زندگی ندارید؟وقتتونو نگیرم!🙄🙄دلتون هوس چاقو کرده انگااارر!!!!!
@ermia-mirzakhani گزارشت ندیدم 😐فرستادی؟
-
بچه ها میگما شما خدایی چجوری انقدر کم میخوابین من کمتر از ۷ ۸ ساعت اصلا نمیتونم ☹
تازه امسال پیشرفت چشم گیری داشتم😂😂@sahar-tuo 😂😂😂😂😂خوبه ۷ و ۸ ساعت که.....ولی اگه میخوای کم بخوابی یهویی نمیشه که...سعی کن هر روز زود تر بخوابی صبحم طبیعتا زود تر بیدار میشی ...هی ساعت خوابتو کم کن..خدایی چطور میتونی استرس امتحان و .. داشته باشیو بگیری بخوابی😐💔از الان به بعد رو شما هم فوکوس میکنم ساعت خوابتون درست شه😑😐من و چاقوم در حالت آماده باش😂😂🔪
-
@ermia-mirzakhani ن ندارم ینی نمتونم بخونم جز اتاقم جایه دیگ نمیشه
-
@ermia-mirzakhani گزارشت ندیدم 😐فرستادی؟
-
@sahar-tuo 😂😂😂😂😂خوبه ۷ و ۸ ساعت که.....ولی اگه میخوای کم بخوابی یهویی نمیشه که...سعی کن هر روز زود تر بخوابی صبحم طبیعتا زود تر بیدار میشی ...هی ساعت خوابتو کم کن..خدایی چطور میتونی استرس امتحان و .. داشته باشیو بگیری بخوابی😐💔از الان به بعد رو شما هم فوکوس میکنم ساعت خوابتون درست شه😑😐من و چاقوم در حالت آماده باش😂😂🔪
-
@ermia-mirzakhani ن الان امتحان نگارش دارم آنلاینه ولی از شنبه امتحانام حضوریه
-
@sadaf-a نه نفرستادم🙄💔شب ۲ و خرده بود تقریبا خوابیدم صبحم مث همیشه اصن معلوم نشد کی بیدار شدم...از بس هی خوابیدم هی بیدار شدم💔😂چاقو نثارم🔪🔪
@ermia-mirzakhani
عزیزم شما که گزارش میدی ،چیزی بهت میدن ؟در ضمن پرسه زدن کار ....است نه انسان 😅😅😅😅😅 -
@sadaf-a نه نفرستادم🙄💔شب ۲ و خرده بود تقریبا خوابیدم صبحم مث همیشه اصن معلوم نشد کی بیدار شدم...از بس هی خوابیدم هی بیدار شدم💔😂چاقو نثارم🔪🔪
@ermia-mirzakhani برو الان بشین بخون تا شب کلی وقت داری شبم گزارشت بفرس!
-
@sahar-tuo 😂😂😂😂😂خوبه ۷ و ۸ ساعت که.....ولی اگه میخوای کم بخوابی یهویی نمیشه که...سعی کن هر روز زود تر بخوابی صبحم طبیعتا زود تر بیدار میشی ...هی ساعت خوابتو کم کن..خدایی چطور میتونی استرس امتحان و .. داشته باشیو بگیری بخوابی😐💔از الان به بعد رو شما هم فوکوس میکنم ساعت خوابتون درست شه😑😐من و چاقوم در حالت آماده باش😂😂🔪
-
@ermia-mirzakhani
عزیزم شما که گزارش میدی ،چیزی بهت میدن ؟در ضمن پرسه زدن کار ....است نه انسان 😅😅😅😅😅Abolfazl Mousavi عاغا زیرنویس فارسی بزن لطفا😂😂ببخش بی احترامی نباشهه ها من نفهمیدم اصن ...منظورت اینه که اینجا همش پلاسم چیزی نصیبم نمیشه نه؟😂🔪
-
@sahar-tuo 😐😐💔💔نکن بچه...خوب نیس اصن...به عنوان یکی که موهاشو تو آسیاب سفید نکرده🎅بت میگم نکن🔪بشین مث بچه آدم درستو بخون استرس امتحانم چاشنیش کن😂😑🔪
-
@ermia-mirzakhani برو الان بشین بخون تا شب کلی وقت داری شبم گزارشت بفرس!
-
@ermia-mirzakhani چون هم مستمره و هم مجازیه ترسم ریخته دیگه 😂برا ترم میاد دوباره سراغم عین فنر از جام پامیشم😂
-
@ermia-mirzakhani عافرین 💙
-
@sahar-tuo میترسم فنرت دیگه اون موقع از شدت حجم درسا رو سرش نتونه از جا بپره😏😂اگهداز همین الانم بخونی بهتره...و اینکه چقد بچه های امروزی چیز شدن...تقلب کاری بس ناپسند است و پیگرد دنیوی و اخروی دارد
-
@sahar-tuo میترسم فنرت دیگه اون موقع از شدت حجم درسا رو سرش نتونه از جا بپره😏😂اگهداز همین الانم بخونی بهتره...و اینکه چقد بچه های امروزی چیز شدن...تقلب کاری بس ناپسند است و پیگرد دنیوی و اخروی دارد
-
Abolfazl Mousavi عاغا زیرنویس فارسی بزن لطفا😂😂ببخش بی احترامی نباشهه ها من نفهمیدم اصن ...منظورت اینه که اینجا همش پلاسم چیزی نصیبم نمیشه نه؟😂🔪
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
Abolfazl Mousavi عاغا زیرنویس فارسی بزن لطفا😂😂ببخش بی احترامی نباشهه ها من نفهمیدم اصن ...منظورت اینه که اینجا همش پلاسم چیزی نصیبم نمیشه نه؟😂🔪
مگ اینجا دریاچه هس اومدی ماهی بگیری؟
برو سر درست پسر خوب
نسبت ب جمله ها و کلماتت هم ک ب کار میبری توی انجمن ی تجدید نظری بنما🧐 -
@ermia-mirzakhani ارمیا الان برو درس بخون شب بیا 😯.. زمان چیز مهمیه و مثه ابر میگذره