قرار صبحگاهی:)
-
@sahar-tuo 😂😂😂😂😂خوبه ۷ و ۸ ساعت که.....ولی اگه میخوای کم بخوابی یهویی نمیشه که...سعی کن هر روز زود تر بخوابی صبحم طبیعتا زود تر بیدار میشی ...هی ساعت خوابتو کم کن..خدایی چطور میتونی استرس امتحان و .. داشته باشیو بگیری بخوابی😐💔از الان به بعد رو شما هم فوکوس میکنم ساعت خوابتون درست شه😑😐من و چاقوم در حالت آماده باش😂😂🔪
-
@ermia-mirzakhani ن الان امتحان نگارش دارم آنلاینه ولی از شنبه امتحانام حضوریه
-
@sadaf-a نه نفرستادم🙄💔شب ۲ و خرده بود تقریبا خوابیدم صبحم مث همیشه اصن معلوم نشد کی بیدار شدم...از بس هی خوابیدم هی بیدار شدم💔😂چاقو نثارم🔪🔪
@ermia-mirzakhani
عزیزم شما که گزارش میدی ،چیزی بهت میدن ؟در ضمن پرسه زدن کار ....است نه انسان 😅😅😅😅😅 -
@sadaf-a نه نفرستادم🙄💔شب ۲ و خرده بود تقریبا خوابیدم صبحم مث همیشه اصن معلوم نشد کی بیدار شدم...از بس هی خوابیدم هی بیدار شدم💔😂چاقو نثارم🔪🔪
@ermia-mirzakhani برو الان بشین بخون تا شب کلی وقت داری شبم گزارشت بفرس!
-
@sahar-tuo 😂😂😂😂😂خوبه ۷ و ۸ ساعت که.....ولی اگه میخوای کم بخوابی یهویی نمیشه که...سعی کن هر روز زود تر بخوابی صبحم طبیعتا زود تر بیدار میشی ...هی ساعت خوابتو کم کن..خدایی چطور میتونی استرس امتحان و .. داشته باشیو بگیری بخوابی😐💔از الان به بعد رو شما هم فوکوس میکنم ساعت خوابتون درست شه😑😐من و چاقوم در حالت آماده باش😂😂🔪
-
@ermia-mirzakhani
عزیزم شما که گزارش میدی ،چیزی بهت میدن ؟در ضمن پرسه زدن کار ....است نه انسان 😅😅😅😅😅Abolfazl Mousavi عاغا زیرنویس فارسی بزن لطفا😂😂ببخش بی احترامی نباشهه ها من نفهمیدم اصن ...منظورت اینه که اینجا همش پلاسم چیزی نصیبم نمیشه نه؟😂🔪
-
@sahar-tuo 😐😐💔💔نکن بچه...خوب نیس اصن...به عنوان یکی که موهاشو تو آسیاب سفید نکرده🎅بت میگم نکن🔪بشین مث بچه آدم درستو بخون استرس امتحانم چاشنیش کن😂😑🔪
-
@ermia-mirzakhani برو الان بشین بخون تا شب کلی وقت داری شبم گزارشت بفرس!
-
@ermia-mirzakhani چون هم مستمره و هم مجازیه ترسم ریخته دیگه 😂برا ترم میاد دوباره سراغم عین فنر از جام پامیشم😂
-
@ermia-mirzakhani عافرین 💙
-
@sahar-tuo میترسم فنرت دیگه اون موقع از شدت حجم درسا رو سرش نتونه از جا بپره😏😂اگهداز همین الانم بخونی بهتره...و اینکه چقد بچه های امروزی چیز شدن...تقلب کاری بس ناپسند است و پیگرد دنیوی و اخروی دارد
-
@sahar-tuo میترسم فنرت دیگه اون موقع از شدت حجم درسا رو سرش نتونه از جا بپره😏😂اگهداز همین الانم بخونی بهتره...و اینکه چقد بچه های امروزی چیز شدن...تقلب کاری بس ناپسند است و پیگرد دنیوی و اخروی دارد
-
Abolfazl Mousavi عاغا زیرنویس فارسی بزن لطفا😂😂ببخش بی احترامی نباشهه ها من نفهمیدم اصن ...منظورت اینه که اینجا همش پلاسم چیزی نصیبم نمیشه نه؟😂🔪
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
Abolfazl Mousavi عاغا زیرنویس فارسی بزن لطفا😂😂ببخش بی احترامی نباشهه ها من نفهمیدم اصن ...منظورت اینه که اینجا همش پلاسم چیزی نصیبم نمیشه نه؟😂🔪
مگ اینجا دریاچه هس اومدی ماهی بگیری؟
برو سر درست پسر خوب
نسبت ب جمله ها و کلماتت هم ک ب کار میبری توی انجمن ی تجدید نظری بنما🧐 -
@ermia-mirzakhani ارمیا الان برو درس بخون شب بیا 😯.. زمان چیز مهمیه و مثه ابر میگذره
-
@sadaf-a عاها😂😂😂💔پس مث من از شدت بیکاری همینجور اینجا پرسه میزنی💔😂🔪
هروقت هم بیکار شدی پاشو برو سر کوچکتون یکم پرسه بزن ورزش هم کن ب سلامتیت کمک میکنه😉
-
مگ اینجا دریاچه هس اومدی ماهی بگیری؟
برو سر درست پسر خوب
نسبت ب جمله ها و کلماتت هم ک ب کار میبری توی انجمن ی تجدید نظری بنما🧐@dr-aryan ماهی کجا بود😐من اصلا منظور بدی نداشتم و الان متوجه هستم منظور حرف شما رو .... انگار بد برداشت کردید از حرف من چیزی نصیبم نمیشه (چیزی=پول یا جایزه یا هر چیز دیگه ای) منظورم اینه که همش اینجا حرف میزنم و میخوام ساعت خواب بقیه رو تحلیل کنم هیچ دستمزد یا پول یا .... نصیبم نمیشه پس کار بی فایده ایه...
بله درسته لحنمم درست میکنم.....و اینکه خیلی حوشحال شدم از حرفاات🥺...دفعه آخری که حرف زدیم خیلی عصبانی بودی انگار خداحافظی کرده بودی بعد من اشتباهن منشنت کرده بودم😂😂😂🔪 -
@sadaf-a عاها😂😂😂💔پس مث من از شدت بیکاری همینجور اینجا پرسه میزنی💔😂🔪
هروقت هم بیکار شدی پاشو برو سر کوچکتون یکم پرسه بزن ورزش هم کن ب سلامتیت کمک میکنه😉
-
@ermia-mirzakhani ارمیا الان برو درس بخون شب بیا 😯.. زمان چیز مهمیه و مثه ابر میگذره
-
@sadaf-a وایییی🥺🥺🥺من میگم قلبم ضعیفه اینکارو با من نکنید🥺🥺چقدر من خوشنود گشتمم🥺🔪بالاخره یکی پیداا شد🥺احیانا از مار نمیترسی؟😂😂