-
امتحان شیمی دارم
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امتحان شیمی دارم
آخی...انشالله عالی بدی و شنگول بیای خبر خوبشو بهمون بدی.منتظرما بعد امتحان بیا بگو
-
نازنین جمالی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امتحان شیمی دارم
آخی...انشالله عالی بدی و شنگول بیای خبر خوبشو بهمون بدی.منتظرما بعد امتحان بیا بگو
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh هیچی نخوندم با چی عالی بدم
-
نازنین جمالی 0 تازه یادم افتاد باید انشام بنویسم امتحان ادبیاتم دارم
یا خدا
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0
️خوب فک کنا شاید امتحان ممتحان دیگه هم داشته باشی
-
نازنین جمالی 0
️خوب فک کنا شاید امتحان ممتحان دیگه هم داشته باشی
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh نه این آخریشه
-
@behnaz-hajizadeh هیچی نخوندم با چی عالی بدم
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0
️داشتم به خودم امید میدادم که این نازی خرخونه شاید یه چی خونده.ولی تو از منم خرابتری که
-
@behnaz-hajizadeh نه این آخریشه
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 آها اوکی
-
نازنین جمالی 0
️داشتم به خودم امید میدادم که این نازی خرخونه شاید یه چی خونده.ولی تو از منم خرابتری که
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh نه بابا من تا میخوام بخونم مریز میوفتم
-
نازنین جمالی 0
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh دیروز امتحان عربیو زبان داشتم گفتم بشینم بخونم فشارم افتاد تا امروز صبح تواین دنیا نبودم
لامصب از رو ۷تکون نمیخورد
-
@behnaz-hajizadeh نه بابا من تا میخوام بخونم مریز میوفتم
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 اِوا...خاک عالم
با درس خوندن مریز میشی؟ -
نازنین جمالی 0 اِوا...خاک عالم
با درس خوندن مریز میشی؟نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh مریض نمیشم تند تند فشارم میفته
-
@behnaz-hajizadeh دیروز امتحان عربیو زبان داشتم گفتم بشینم بخونم فشارم افتاد تا امروز صبح تواین دنیا نبودم
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@behnaz-hajizadeh دیروز امتحان عربیو زبان داشتم گفتم بشینم بخونم فشارم افتاد تا امروز صبح تواین دنیا نبودم
هییییعععع یا خدااااا الان خوبی؟!خاک تو سر بی جنبت کنم که با یه ذره خر زدن میوفتی تا صبح میخوابی
-
@behnaz-hajizadeh مریض نمیشم تند تند فشارم میفته
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 انشالله زودتر خدا این مشکل کارخونتو درست کنه
-
نازنین جمالی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هییییعععع یا خدااااا الان خوبی؟!خاک تو سر بی جنبت کنم که با یه ذره خر زدن میوفتی تا صبح میخوابی
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh
اره بهترم تازه اومده رو ۱۰
-
نازنین جمالی 0 انشالله زودتر خدا این مشکل کارخونتو درست کنه
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh انشاالله
-
@behnaz-hajizadeh
اره بهترم تازه اومده رو ۱۰
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 چه پیشرفت چشمگیریییییییییییییییییییییی آفرین همینجوری ادامه بده
-
سلام صبح زیباتون بخیر
امیدوارم از همین اول صبح اتفاقای خوب و شادی بیفته براتون
*
(◍•ᴗ•◍)
-
سلام صبح زیباتون بخیر
*
(◍•ᴗ•◍)
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی سلام خوشگله
صبح توهم بخیر
همچنین واسه تو -
نازنین جمالی 0 انشالله زودتر خدا این مشکل کارخونتو درست کنه
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh بابام چپ میاد راست میره میگه همش وال این کتابای لامصبع مامانم از اون بدتر
-
سلام صبح زیباتون بخیر
*
(◍•ᴗ•◍)
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی سلام ممنون همچنین
️
-
ایلین حیدرزهی سلام خوشگله
صبح توهم بخیر
همچنین واسه تو@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ایلین حیدرزهی سلام خوشگله
صبح توهم بخیر
همچنین واسه توفدامدا