-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Succinate on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting
شما خوب هستید. -
این پست پاک شده!
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to علیرضا عفتی 2 on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 خوبم ممنون
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چند روزه یه خبر بد بهم دادند حالم بدجوری گرفته
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Succinate on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting
خدا رو شکر -
-
مراقب خودتون و دلتون باشین
یلدای همتون مبارک
انشالله سال بعد کنار خونوادتون(پدربزرگا و مادربزرگا)یلداتونو با لبی خندون و دلی شاد سپری کنین
به همتون خوش بگذره
دعا برای خوب شدن حال اونایی که خوب نیستن یادتون نره.منم اگه یه وقت یادتون افتادم دعام کنین
خدافز همتون
@Zt-D
@GHAZAL-DALVAND
zeinab dehghani
darya joon
نازنین جمالی 0
mahla bpz -
@behnaz-hajizadeh بهنااااااااازززز
کجاااااااا
فقط همیییین؟
واقعا داری میری؟ -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جمعه داشتم تست فوتبال برای نوجوانان استقلال آکادمی میدادم یه دفعه دست چپم قفل کرد بعد مربی بررسی کرد گفت دست چپ وقتی عملکرد پایین میاد یعنی قلب مشکل پیدا کرده.
رفتم ام آر آی دادم میگن یک هفته دیگه جوابش میاد دعاکنید مشکل از قلبم نباشه. -
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
واااهااااییییی هندزفریم درست شد
دیروز هدست من شکست
اخیییی
-
_Sajjad_replied to علیرضا عفتی 2 on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
وقتی عملکرد پایین میاد یعنی قلب مشکل پیدا کرده.
ایشالله مشکلی نباشه
-
حرص نخور
-
یلدات هم مبارک
خوش باشید
مهمونی هم نرید -
@behnaz-hajizadeh امیدوارم سال بعد با خبرای خوب بیای و هر جا که میری هر کاری که میکنی موفق باشی ️
آرزوی بهترینا برات🥺️
(کاش قبلا بهم میگفتی) -
chichak amreplied to علیرضا عفتی 2 on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2
یلدای خوبی داشته باشید
توی تاپیک منشنتون کردم ولی مثل اینکه فاملیوون رو اشتباه تگ کردم -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to _Sajjad_ on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Sajjad_
خدا کنه -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to chichak am on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am
نه دیدم ممنون -
@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مراقب خودتون و دلتون باشین
یلدای همتون مبارک
انشالله سال بعد کنار خونوادتون(پدربزرگا و مادربزرگا)یلداتونو با لبی خندون و دلی شاد سپری کنین
به همتون خوش بگذره
دعا برای خوب شدن حال اونایی که خوب نیستن یادتون نره.منم اگه یه وقت یادتون افتادم دعام کنین
خدافز همتون
@Zt-D
@GHAZAL-DALVAND
zeinab dehghani
darya joon
نازنین جمالی 0
mahla bpzکجااااااااااا
-
@ghazal-dalvand اگه تو و زینب قصد رفتن کنیداااا
بد میبینید -
این پست پاک شده!
571768/846714