قرار صبحگاهی:)
-
Mohammad Ramezani 😂😂😂😂واییییی😂😂😂عاغا فامیلیتو من دوس دارم...خعلی خوشگله😉مراقبش باش ندزدنش🙈🤭....پلاممولیز؟🤔گیاهه بود که تراکم اب داخلش کم میشد پژمرده میشد منظورشون اینه😂😂بعضی وقتا تورژوسانس میشن ایشون(یعنی ساعت خوابشون خیلی خیلی خوب میشه...متورم میشه😂) بعضی وقتا هم پلاسمولیز(یعنی ساعت خوابشون بد میشه ) علمی با هم حرف میزنیم ما😂😂
@ermia-mirzakhani اوه راست میگی هاااا...پس اون دی ان ای هه چی بودش؟؟؟(منظورم اسمشه)
-
خواب:11
بیداری: 6:15
موفق باشیم -
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
خواب ۱:۱۵
بیداری۷:۳۰زندگی جیره مختصریست
مثل یک فنجان چای
و کنارش عشق است
مثل یک حبه قند
زندگی را با عشق
نوش جان باید کرد . . .!
❤️❤️❤️ -
@ermia-mirzakhani اوه راست میگی هاااا...پس اون دی ان ای هه چی بودش؟؟؟(منظورم اسمشه)
Mohammad Ramezani پلازمید که در بعضی باکتری ها هست
@Ermia-Mirzakhani نبودی دلتنگ شلوغ کاریات شدم،😉😂 -
سلام
خواب2
بیداری9😐💘 -
Mohammad Ramezani پلازمید که در بعضی باکتری ها هست
@Ermia-Mirzakhani نبودی دلتنگ شلوغ کاریات شدم،😉😂parisa khany سلام..😂😂😂😂دیگه بچه سر به زیری شدم🥺میترسم تاپیک قفل شه عذاب وجدان بگیرم☹🔪😂شما هم که همچنان سلامی چو بوی خوش آشنایی هستید...
-
صبح پر از اتفاق های قشنگ و رنگی رنگیه:face_savoring_food: :balloon:
بیداری ۷ و دو:beaming_face_with_smiling_eyes: :balloon:
یک دقیقه زودتر از دیروز بیدار شدم:face_with_tears_of_joy: :balloon:chichak am وایییی بیاین میخوام قربونی کنممم😀🔪🐄🐮 دخترم یه دقیقه زود تر بیدار شدههه....از همه استدعا دارم امشبو مهمون من باشن😂😂میخوام رویداد فرخنده ایو جشن بگیرم🔪😂
-
سلام صبحتون بخیر
خواب: ۲۳:۵۶بیداری: ۶:۸۵۳)
ایلین حیدرزهی سلام صبحت بخیر🌹🌹ساعت ۶:۸۵۳ دقیقا چه ساعتیه؟🤔 فک کنم مال کانادا و اینجا ها باشه نه؟🙄🤭😂چون ما تو ایران یه همچین ساعتی نداریم🙈😂خب خانم کانادایی خیلی خوب😉موفق باشی🌹🌹
-
parisa khany سلام..😂😂😂😂دیگه بچه سر به زیری شدم🥺میترسم تاپیک قفل شه عذاب وجدان بگیرم☹🔪😂شما هم که همچنان سلامی چو بوی خوش آشنایی هستید...
@ermia-mirzakhani ،😳🤔 سربه زیری! فکر نکنم آشنایی داشته باشی 😉 بهتر از این بیت حافظ پیدا نکردم
-
خواب:11
بیداری: 6:15
موفق باشیمMohammad Ramezani سلام...ترسیدم فک کردم میخوای جای ۷ ساعتی ما رو بگیری😐🔪بعد دیدم ۷ ساعت و ۱۵ دقیقه شده مال شما😀فعلا در امانی...ولی تضمین نمیکنم این امنیتو🔪🔪😂موفق باشی🌹
-
@ermia-mirzakhani ،😳🤔 سربه زیری! فکر نکنم آشنایی داشته باشی 😉 بهتر از این بیت حافظ پیدا نکردم
parisa khany واییییی خعلی آدم شناس خوبی هستی تو😂😂😂هر کسی یه سلیقه ای داره😀😂
-
ایلین حیدرزهی سلام صبحت بخیر🌹🌹ساعت ۶:۸۵۳ دقیقا چه ساعتیه؟🤔 فک کنم مال کانادا و اینجا ها باشه نه؟🙄🤭😂چون ما تو ایران یه همچین ساعتی نداریم🙈😂خب خانم کانادایی خیلی خوب😉موفق باشی🌹🌹
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
وای ببخشین باز سوتی دادم😂😂😂🤐❤
-
سلام خواب ۲:۴۰
بیداری ۸
خداوندا
ذهنی آزاد
قلبی آرام
فکری رها نصیبم کن
تا روحم را سبکبال بسویت روانه کنم💔 -
Mohammad Ramezani سلام...ترسیدم فک کردم میخوای جای ۷ ساعتی ما رو بگیری😐🔪بعد دیدم ۷ ساعت و ۱۵ دقیقه شده مال شما😀فعلا در امانی...ولی تضمین نمیکنم این امنیتو🔪🔪😂موفق باشی🌹
@ermia-mirzakhani وسوسه شدم😈😈
-
chichak am وایییی بیاین میخوام قربونی کنممم😀🔪🐄🐮 دخترم یه دقیقه زود تر بیدار شدههه....از همه استدعا دارم امشبو مهمون من باشن😂😂میخوام رویداد فرخنده ایو جشن بگیرم🔪😂
:cherry_blossom: @ermia-mirzakhani :cherry_blossom: :person_facepalming_light_skin_tone: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
:star: :sunflower: :star: :sunflower::balloon: :balloon: -
سلام 😐 یکی نیست بگه درد
تقصیر خودم شد دیشب ساعت ۱۲ خوابیدم واسه همین صبح ساعت ۷ بیدار شدم اونایی که میتونید رای منفی بدید بعد از ساعت ۶ بیدار شدم 😐😐😐
@Ermia-Mirzakhani نترسین واگیر نداره بیماری من 😂بعد تازه پلاسمولیز من فقط به خودم داره ضربه میزنه
میترسم اگه ادامه پیدا کنی و طولانی مدت بشه دیگه هیچ آبیاری من را از مرگ نجات نده 😭😭 -
سلام 😐 یکی نیست بگه درد
تقصیر خودم شد دیشب ساعت ۱۲ خوابیدم واسه همین صبح ساعت ۷ بیدار شدم اونایی که میتونید رای منفی بدید بعد از ساعت ۶ بیدار شدم 😐😐😐
@Ermia-Mirzakhani نترسین واگیر نداره بیماری من 😂بعد تازه پلاسمولیز من فقط به خودم داره ضربه میزنه
میترسم اگه ادامه پیدا کنی و طولانی مدت بشه دیگه هیچ آبیاری من را از مرگ نجات نده 😭😭@mitra-ism-rahmani سلام😐چت شده تو؟😐دیگه کارت از شوخی گذشته باید یه فکری به حالت کرد...خیلی خیلی ناراحت شدم من🔪🔪😐😐به اندازه کافی ناراحتی دارم دیگه اینم روش🔪🔪🔪😐وای به حالت فردا بیای بگی بعد از ۶ بیدار شدی...من میدونم و تو😐🔪🔪🔪🔪🔪حیف چاقو😐🔪به هدفت فک کن دختر...بعدا بخاطر اینکارا خیلی پشیمون میشی💔🔪منتظرم گیاهم به رشد طبیعیش برگرده🌱🌱اصلا من صب ساعت ۵ و نیم اینجا منتظر میمونم تو بیای بگی بیدار شدی(انشاالله)
-
سلام خواب ۲:۴۰
بیداری ۸
خداوندا
ذهنی آزاد
قلبی آرام
فکری رها نصیبم کن
تا روحم را سبکبال بسویت روانه کنم💔Kosar A003 سلام...خواب شما هر روز یه ساعتیه😅چرا اینجوریه این؟☹🔪