-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi هیچی
نداری واقین
امتحان ترم تون شروع نشد؟از سه شنبه شروع میشه
مدرسه ما عجله داره
مدرسه ما خوب بلده حرص بده 0ـ0
چطور مگه؟
هزار بار حضوری ، غیر حضوری رو عوض کرد
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi هیچی
نداری واقین
امتحان ترم تون شروع نشد؟از سه شنبه شروع میشه
مدرسه ما عجله داره
مدرسه ما خوب بلده حرص بده 0ـ0
چطور مگه؟
هزار بار حضوری ، غیر حضوری رو عوض کرد
آره دقیقا اولا معلما میگفتن قطعععععاً حضوریه
-
H_R ممنون از مهمان نوازی
من یرفیق جنوبی داشم اومده بود شمال پایه راهنماییشو...جنوبیا خیلی بانمک و خوش برخوردن
اسمش سانیا بودنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 عه اسمش با من یکیه
-
خب دیگه من برم ...
فعلا -
المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
نفت مسجد سلیمان هم ماشین سازی تبریز رو برد
اینم بگم از بازی پرسپولیس و نساجی یک نیمه مونده -
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده
-
خدانگهدار موفق باشید
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم برم بچه ها روزتون خوش
-
المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
یک خبر خوب هم به استقلالی ها بدم تمام مصدوم های تیم خوب شدن و برای چهارشنبه با گل گهر دست محمود فکری کامل بازه برای انتخاب ترکیب
-
@saghi-mortazavi
خدانگهدار
-
یک خبر خوب هم به استقلالی ها بدم تمام مصدوم های تیم خوب شدن و برای چهارشنبه با گل گهر دست محمود فکری کامل بازه برای انتخاب ترکیب
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهعلیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سیاوش یزدانی هم خوب شده
چون تا من یادمه این بشر تو استقلال مصدوم بود.
اگه استقلال ببره من خوشحال میشم که دیگه قلعه نوعی نخواد قیافه بگیره که تیمش رفته صدر جدول. -
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سیاوش یزدانی هم خوب شده
اگه استقلال ببره من خوشحال میشم که دیگه قلعه نوعی نخواد قیافه بگیره که تیمش رفته صدر جدول.@امیرمسعود-جعفری
استقلال برای بازی با گل گهر سیرجان چند تا از بازیکنان خوشبو با بچاین که مصدوم نبودن گفت مصدومان تا برای بازی آماده شن مثل مهدی قایدی که کلا ۱۰ دقیقه بازی کرد شیخ دیاباته وریا غفوری سیاوش یزدانی و .... در حالی که مهدی قایدی کامل خوب بود خودش گفته بود.
وریا کامل خوب بود. شیخ دیاباته کلا یک هفته مصدومیت شدید داشت اما سه هفته بازی نکرد و ... -
سیاوش یزدانی هم خوب شده
اگه استقلال ببره من خوشحال میشم که دیگه قلعه نوعی نخواد قیافه بگیره که تیمش رفته صدر جدول.@امیرمسعود-جعفری
اینا امیدشون به یک گادوین منشا هست که اونم میخواد بره انشاالله صدرنشینی
-
@امیرمسعود-جعفری
استقلال برای بازی با گل گهر سیرجان چند تا از بازیکنان خوشبو با بچاین که مصدوم نبودن گفت مصدومان تا برای بازی آماده شن مثل مهدی قایدی که کلا ۱۰ دقیقه بازی کرد شیخ دیاباته وریا غفوری سیاوش یزدانی و .... در حالی که مهدی قایدی کامل خوب بود خودش گفته بود.
وریا کامل خوب بود. شیخ دیاباته کلا یک هفته مصدومیت شدید داشت اما سه هفته بازی نکرد و ...نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
وریا کامل خوب بود. شیخ دیاباته کلا یک هفته مصدومیت شدید داشت اما سه هفته بازی نکرد و ...خب مربی ها بعضی وقتا ملاحظه میکنند.
مثلا کاسمیرو چند هفته ای مصدوم بود و بعد مصدومیتش تا یه دو سه تا بازی زیدان بهش بازی نداد. -
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
chichak am
نخسته دلاور
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
chichak am
نخسته دلاور
قربانت
همون چیچک صدام بزن عزیزع دل -
@امیرمسعود-جعفری
وریا کامل خوب بود. شیخ دیاباته کلا یک هفته مصدومیت شدید داشت اما سه هفته بازی نکرد و ...خب مربی ها بعضی وقتا ملاحظه میکنند.
مثلا کاسمیرو چند هفته ای مصدوم بود و بعد مصدومیتش تا یه دو سه تا بازی زیدان بهش بازی نداد.@امیرمسعود-جعفری
اصلا محمود فکری خیلی خوب تیم رو مدیریت میکنه به بازیکنان گفته هر کی صفحه ی اینستاگرامش باز باشه و توش زیاد فعالیت میکنه اخراج همه تقریبا بستن.
دیگه گفته اینقدر برای دربی کری ن نخونین چون پرسپولیسی ها (بازیکنان) اومده بودند میگفتن دربی مال ماست و اینا و گفته تو زمین نشون بدین نتیجه رو -
سلام
@bahar-khanoom
سلام مادر ۱۶ فرزند
خوبید با بچه ها چیکار میکنید ؟ -
@bahar-khanoom
سلام مادر ۱۶ فرزند
خوبید با بچه ها چیکار میکنید ؟نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا عفتی 2 ممنون بچه هام خوبنشما چطورین
-
علیرضا عفتی 2 ممنون بچه هام خوبنشما چطورین
@bahar-khanoom
من عالیم -
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوابم نبرد تا دست به زلفان سیاهت نرود
جز تو هیچ کس نتواند گل این خانه شود