-
سکوت کنین بهتره Mahsa Ss @dr-yassi و بقیه کاربران....
mohammadhassan ممنون:| ما كه كلا مسكوت بوديم ادامش هم مسكوت ميمونيم
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من ادمین باشم همین الان بن میکنم نمیزارم بمونه .
-
royaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من ک اهلو چت و انجمن نیستم
خواستین دیلیت کنین اولیش من باشم لطفاشما که 1کا امتیاز دارین
@parastu23
ب شما ربطی داره؟؟؟؟
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اولین فرصت محد اقا رو ادمین کنه اقا سهراب.تا گاز انبری عمل کردن انجمن بهتر بشه
-
من ک اهلو چت و انجمن نیستم
خواستین دیلیت کنین اولیش من باشم لطفاشما که 1کا امتیاز دارین
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط iman 1 انجام شده@parastu23 ..........
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
عمو والا بخدا ایشون به همه میپرن ....ما هم واجبات امر به معروف ونهی از خزعبلات گویی کردیم......
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کافیه لطفا خواهش میکنم ازتون
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بسه دیگه آقا . آلا دو سه ساله بدون هیچ منتی فیلم میزاره.
حالا امسال اومده یه سری خدمات اضافه مثل بررسی آزمون رو پولی کرده خب چیکار کنه ؟ از هزینه های زیاد این موسسه چیزی میدونید ؟ با اون کسایی هستم که شاکی هستن؟ شما تا حالا یه سایت خشک و خالی هم نداشتید ببینید هزینه داره چه برسه به تشکیلات و دم و دستگاه.
بسه دیگه بابا، شورش دراومده. -
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
iman 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23 شما کلا اینجا بمون تا عمرداری . امتحانتو نیفتی مراقب باش . بعدن بفکرکنکورتون باشید .
اولا به شما ربطی نداره.شما اگر ادم عاقلی هستین خودتون به فکر کنکور خودتون بودین!!
ثانیا دوباره میگم زندگی شخصی مردم بهش ما اصلا ربطی نداره! -
حالا امسال اومده یه سری خدمات اضافه مثل بررسی آزمون رو پولی کرده خب چیکار کنه ؟ از هزینه های زیاد این موسسه چیزی میدونید ؟ با اون کسایی هستم که شاکی هستن؟ شما تا حالا یه سایت خشک و خالی هم نداشتید ببینید هزینه داره چه برسه به تشکیلات و دم و دستگاه.
بسه دیگه بابا، شورش دراومده.نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بسه دیگه بابا، شورش دراومده.نشستید پای PC همینجوری دانلود میکنید میبینید فکرمیکنید الان اجی مجی شده فیلم اومده بیرون ؟ هیچی سردرنمیارید لطفا حرف نزنید.
-
@parastu23 شما کلا اینجا بمون تا عمرداری . امتحانتو نیفتی مراقب باش . بعدن بفکرکنکورتون باشید .
اولا به شما ربطی نداره.شما اگر ادم عاقلی هستین خودتون به فکر کنکور خودتون بودین!!
ثانیا دوباره میگم زندگی شخصی مردم بهش ما اصلا ربطی نداره!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط iman 1 انجام شده@parastu23 .....
-
ثانیا دوباره میگم زندگی شخصی مردم بهش ما اصلا ربطی نداره!@parastu23
منم با حرف شما موافقم
امتیاز بنده هم ب شما هیچ ربطی نداره -
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط JAVADM328.G انجام شده
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کافیه لطفا خواهش میکنم ازتون
امضاتونو بردارین....امروز متوجه شدیم که هست
خودتون فکر کنم گرفته باشید چی گفتم -
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواهش میکنم تمومش کنید تا قبل از اینکه تمومش کنن. تمومش کنن بد میشه خودتون تمومش کنید.
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بسه دیگه بابا، شورش دراومده.نشستید پای PC همینجوری دانلود میکنید میبینید فکرمیکنید الان اجی مجی شده فیلم اومده بیرون ؟ هیچی سردرنمیارید لطفا حرف نزنید.
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اجی مجی شده
خدا هدایتت کنه...منو خندوندی
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastu23 شما فعلا پاس کنید امتحانو حرف کنکور نزنید
شما اول کنکورتونو بدین ی رشته خوب قبول شین بعد مردمو راهنمایی کنید!!خودتون که چیزی نیستین مردم راهنمایی میکنین؟؟!!
-
خواهش میکنم تمومش کنید تا قبل از اینکه تمومش کنن. تمومش کنن بد میشه خودتون تمومش کنید.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط iman 1 انجام شدهmohammadhassan .....
-
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastu23
منم با حرف شما موافقم
امتیاز بنده هم ب شما هیچ ربطی ندارهاوکی رویا جان.
-
mohammadhassan .....
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهiman 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan مثلا اخراج بچه هایی ک اعتراض دارن ؟ ما ک کلا از خدامونه دیگ نیایم اینجا
اعتراض راه داره نه اینکه بیان بگن دفعه دیگه فلانی اینجا باشه نامسوش جلو چشمه.
اگه از خداتونه پس نباید بیاید اینجا. -
mohammadhassan .....
نوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهiman 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan مثلا اخراج بچه هایی ک اعتراض دارن ؟ ما ک کلا از خدامونه دیگ نیایم اینجا
خب نیا .پس چرا الان اینجایی؟؟؟