-
@amir-bernousi وی هم اکنون با خود می اندیشد ک دفعه بعد بزنه تو دهن اون شیطان
-
نازنین جمالی 0 خوبی
-
H_R طرف منبع تقلب بوده زمان خودش .. خب کسی که الان تو متن کار نیست راحت تر می تونه قضاوت کنه ..
-
@amir-bernousi بعضی وقتا طرف سر تنبلی نیست که درس نمی خونه شاید دلیل دیگه ای باشع
-
@bahar-khanoom بد نیستم دیشب تا دو نخوابیدم
-
@black-wo_olf
عرض کنم که تو همون کانالی که بودم طرف میگف 20 تومن میده برای یه امتحان :|میتونسم راحت همه چیو نادیده بگیرم :|
هرکسی ناآگاهی داره و این وظیفه 4 نفر با تجربس که بهش گوشزد که همچین چیزاییو
-
@zt-d هواسرده
-
@amir-bernousi خب اینو به من نگو که به H_R من معتقدم همه لایق فرصت دوباره ای هستن .. این فرصت می تونه با کمک تو چند تا امتحان و نصحیت کردن برای پیشرفت کردنه .. من خودم به شخصه بیش از یک ماه درگیر بیماری OCd بودم .. حالا که نوبت امتحاناتم رسیده خودم رو در شرایطی می بینم که نصف دوازدهم رو برای نوبت اول به خوبی نخوندم .. من فرد تنبلی نیستم ولی خب شرایط همه یکسان نیست .. به همین خاطر هر جور که شده از دیگران طلب کمک می کنم در این مسیر حتی به غلط ..
-
@black-wo_olf خب شما که این همه دم از عدالت میزنی تو حرفات، اون بیچاره ای که هیچی نخونده و کسیم نمیتونه کمکش کنه چی؟
این که یه بار مسیر غلطو ادم با اگاهی خودش طی کنه، ممکنه به عادت تبدیل بشه و بعدا بشه یه غرقاب که نتونه دیگه ازش بیاد بیرون
-
نازنین جمالی 0replied to BlAcKWO_OLF on ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط نازنین جمالی 0 انجام شده
@black-wo_olf دقیقا مثل من حدود یه ماهه که مامانم خیلی وقتا قرآن رو سرم میخونه که نمیرم
-
@black-wo_olf تو همچین شرایطی تقلب مشکلی نیس بابا کنکور که نیس تو کنکور هرکس با توانایی های خودش سنجیده میشه
-
@bahar-khanoom در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@black-wo_olf تو همچین شرایطی تقلب مشکلی نیس بابا کنکور که نیس تو کنکور هرکس با توانایی های خودش سنجیده میشه
متاسفانه این حرف زیاد درست نیست اگر کسی به شخصی ک نمیخونه زیاد برسونه و این تفکر اینجاد بشه ک خب نمره ها خوبه ک خودمم تا کنکور میرسونم باکی نیست ! دانشگاه رو میرم هر چند من خودم تقلب رسوندن رو ب کسی ک داره تقلب میگیره ظلم میدونم چون این تصویر ب وجود میاد ک خب نتیجه کار خودش نیست ...مگر در موارد معدود ...
بازم بستگی ب سبک تفکر طرف مقابل داره ...و خب نظر همه قابل احترامه ! -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
️
-
-
علیرضا عفتی 2 سلام خوبین
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to H_R on ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوب هستید ؟
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to دختر پاییز on ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@bahar-khanoom
بله خدا رو شکر
-
علیرضا عفتی 2 سلام
-
علیرضا عفتی 2 خیلی ممنون ...
خوبم
588380/846714