بازگشایی مدارس.....
-
سلام دوستان.
امیدوارم حالتون خوب باشه.الان یه خبری خوندم درباره اینکه از هفته آینده تالارها میتونن با1/3ظرفیتشون شروع به فعالیت کنن اگه فرمانداری استان اجازه بده!!!!!!
بعدش این سوال برام پیش اومد که ممکنه مدارس رو هم باز کنن؟!
خب تالارا که جزء مشاغل گروه 3 ان، وقتی اونارو میخوان باز کنن امکانش هست که مدارس هم باز بشه؟!
-
سلام دوستان.
امیدوارم حالتون خوب باشه.الان یه خبری خوندم درباره اینکه از هفته آینده تالارها میتونن با1/3ظرفیتشون شروع به فعالیت کنن اگه فرمانداری استان اجازه بده!!!!!!
خب تالارا که جزء مشاغل گروه 3 ان، وقتی اونارو میخوان باز کنن امکانش هست که مدارس هم باز بشه؟!
Faeze Radseresht خدا نکنه
-
سلام
ته تهش وضع بهتر شه دوباره میگن که آقا اختیاری شده هر کی میخواد بره -
نه مدارس باز نمی شن بستگی داره وضعیت استان ها و شهر ها چطور باشه
-
سلام دوستان.
Faeze Radseresht آخه عروسی اینا و مراسمی که نیاز به تالار داره کمتر هست ولی مدرسه 4 روز هفته خیلی ها سرویس دارن خیلی ها واس رفتن سوار اتوبوس اینا میشن تو مدرسه خدایی سخته رعایت کردن فکر نکنم باز بکنن
-
سلام
ته تهش وضع بهتر شه دوباره میگن که آقا اختیاری شده هر کی میخواد برهshayan jafari خداکنه.
-
@نگین-وهاب-مقدم کرج باز میشه؟!
-
Faeze Radseresht آخه عروسی اینا و مراسمی که نیاز به تالار داره کمتر هست ولی مدرسه 4 روز هفته خیلی ها سرویس دارن خیلی ها واس رفتن سوار اتوبوس اینا میشن تو مدرسه خدایی سخته رعایت کردن فکر نکنم باز بکنن
@sani-painting آره خوب. راست میگی
-
سلام دوستان.
Faeze Radseresht
باز نمیشه
تالار چه ربطی به مدرسه داره؟؟؟!!!!!!
انگار میگی ناهار قورمه سبزی خوردم احتمال داره دلار کاهش پیدا کنه -
Faeze Radseresht
باز نمیشه
انگار میگی ناهار قورمه سبزی خوردم احتمال داره دلار کاهش پیدا کنهDr Aryan 0
بی نمک
-
Faeze Radseresht
باز نمیشه
انگار میگی ناهار قورمه سبزی خوردم احتمال داره دلار کاهش پیدا کنهحالت خوبه؟!
ربطش اینه -
حالت خوبه؟!
ربطش اینهFaeze Radseresht
باشه تو میری مدرسه -
Dr Aryan 0
بی نمک
Fateme Radseresht
سرشت باید خوب باشه از اول -
Faeze Radseresht
باشه تو میری مدرسهDr Aryan 0 خیلی چرت و پرت میگی
-
Dr Aryan 0 خیلی چرت و پرت میگی
Faeze Radseresht
توهین نکن
گفتم باشه باز شد میری
تمام -
Dr Aryan 0 خیلی چرت و پرت میگی
Faeze Radseresht
احترامتو نگه دار -
Faeze Radseresht
توهین نکن
گفتم باشه باز شد میری
تمامDr Aryan 0
اولا مگه من گفتم میخوام برم مدرسه؟ دوما خودت اول احترامتو نگه دار و درباره چیزی که میگی فکر کن بعد انتظار احترام داشته باش. تمام. -
Dr Aryan 0
اولا مگه من گفتم میخوام برم مدرسه؟ دوما خودت اول احترامتو نگه دار و درباره چیزی که میگی فکر کن بعد انتظار احترام داشته باش. تمام.Faeze Radseresht
من مثال زدم بهت نگفتم چرت و پرت میگی
حرفات هست برو ببین نکنه یادت رفته -
Faeze Radseresht
من مثال زدم بهت نگفتم چرت و پرت میگی
حرفات هست برو ببین نکنه یادت رفتهDr Aryan 0 اوکی تو خوبی. مثالاتم خیلی با محتوان و مودبانه.تموم میکنی؟!
-
Dr Aryan 0 اوکی تو خوبی. مثالاتم خیلی با محتوان و مودبانه.تموم میکنی؟!
Faeze Radseresht
تمام
شما با هم فامیل هستید؟