-
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan بیچاره ها ...چقد ترسیدن
معلوم نیس حالا چی میشه
مهماتشون تموم میشه خودشونو میترکونن یا میریزن میگیرننشون
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan خیلی تعجب میکنم اخه اطلاعات ایران خیلی قویه ....باورم نمیشه اینطور شده ....
قبلا تو مترو هم شناسایی کردن گرفتنشون با بمب...ولی الان که به مجلس رسیدن ..خیلی عجیبه... -
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زیرنویس کرده عوامل یک تیم تروریستی قبل انجام عملیات دستگیر..شدن
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تازه چند تا حمله دیگه بوده امروز دفعش کردن
وزارت اطلاعات گفته:/
-
تازه چند تا حمله دیگه بوده امروز دفعش کردن
وزارت اطلاعات گفته:/
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan اطلاعات قویه سریع میگیرنشون ....
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی حمله میکنن همه به یه نقطه حمله نمیکنن,وسعت عملیاتشون خیلی زیاده,دیگه باید علم غیب داشته باشی همرو خنثی کنی بالاخره یکیش از دستت در میره
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Reza-Tah داداش بیا بریم من مگنوم برمیدارم تو ام مگسی بردار. یکی ام میاریم قابلمه دستش بگیره بقیه پشتش برن
-
وقتی حمله میکنن همه به یه نقطه حمله نمیکنن,وسعت عملیاتشون خیلی زیاده,دیگه باید علم غیب داشته باشی همرو خنثی کنی بالاخره یکیش از دستت در میره
-
@Reza-Tah داداش بیا بریم من مگنوم برمیدارم تو ام مگسی بردار. یکی ام میاریم قابلمه دستش بگیره بقیه پشتش برن
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بریم بریم,
fire in the hole
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بریم بریم,
fire in the hole
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Reza.Tah داداش بیا بریم من مگنوم برمیدارم تو ام مگسی بردار. یکی ام میاریم قابلمه دستش بگیره بقیه پشتش برن
بریم بریم,
fire in the hole
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگن اونیکه تو حرم خودشو منفر کرده خانوم بوده
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اره مث اینکه
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عکس دل و رودشو گذاشته بودن حالم به هم خورد
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاندار تهران:
-
در حادثه حرم مطهر یکی از مهاجمان به هلاکت رسید و یکی دیگر از مهاجمان خود را منفجر کرد و باقی مهاجمان نیز دستگیر شدند
-
در حادثه حرم مطهر یک نفر (مامورفضای سبز) به شهادت رسید و چند نفر نیز مجروح شدند
-
در خصوص حادثه مجلس نیز نیروهای امنیتی و انتظامی و اطلاعاتی در محل حضور داشته و اوضاع تحت کنترل است / عصرایران
-
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اه اه ....خب مگه مجبور بودی نگاه کنی؟؟؟
-
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Reza.Tah وای منم الان دیدم .....حال بهم زنه
شما که پس فردا میخواین بشین دکتر این مملکت دیگ باید واستون عادی بشه ....این حرفا دیگ معنی نداشته باشه واستون
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نوشتن هنوز تیر اندازی ادامه داره
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اتفاقا من حالم بد نمیشه ببینم
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تروریست ها پنجره های اتاق های طبقه چهارم را باز کرده و به مردم حاضر در خیابان تیراندازی کرده اند که در جریان این تیراندازی ها ۸ نفر مجروح شده و دو نفر به شهادت رسیدند. مهر (نشردهید)
g
-
تروریست ها پنجره های اتاق های طبقه چهارم را باز کرده و به مردم حاضر در خیابان تیراندازی کرده اند که در جریان این تیراندازی ها ۸ نفر مجروح شده و دو نفر به شهادت رسیدند. مهر (نشردهید)
g
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
g
بنده تکذیب میکنم همچنین چیزی نبوده