-
سلام
-
خدافظ
-
بعضی وقتا راجب موضوع خاصی نمیخوای صحبت کنی
فقط میخوای با یه نفر حرف بزنی تا احساس کنی بالاخره یکی هست که درکت میکنه، بهت گوش میده
خیلی دنبال اون فرد میگردی، ولی پیداش نمیکنی، انقدر دنبالش میگردی که دیگه باورت میشه تنهایی و کسی نیست...
این حس،ممکنه تلخ ترین حسیه که یه نفر میتونه تجربه کنهنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf تا مدت ها پیش فکر میکردم کسیو پیدا کردم دلم خیلی خوش بود مثل گلی که خاک و گلدونش رو عوض کنیو تا اینکه فهمیدم به دیوار حرفامو میزدم من. بغل میکرد و درکم میکرد!
-
-
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mitra-ism-rahmani سلام
چند تا؟تاپیکش را زدم یه سواله از دیشب تاحالا روش موندم اصلا نمیدونم کجاش را اشتباه حل میکنم ساده هم هست
تگتون کردم اگه میشه محبت کنید ببینیدشنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط amirh_hmyf انجام شده@mitra-ism-rahmani یادم رفته والا
اگر پاسخشو بفرستین یا راه حلتونو ،من یه نگاهی بکنم بلکه فهمیدم -
#مثل کاکتوس باش
️
ایلین حیدرزهی چیزی شده؟
-
ایلین حیدرزهی چیزی شده؟
-
@mitra-ism-rahmani یادم رفته والا
اگر پاسخشو بفرستین یا راه حلتونو ،من یه نگاهی بکنم بلکه فهمیدمنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اگر پاسخشو بفرستین یا راه حلتونو ،من یه نگاهی بکنم بلکه فهمیدپاسخ من که کلا هیچی نابوده ولی پاسخنامه این را میگه
سوال ۲۷ میشه
من نمیدونم چرا اینجوری حل کرده تاحالا هیچ وقت حد را اینجور نرفتم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط Zahra.tg انجام شده
ایلین حیدرزهی دپ ندیده بودمت
-
aynaz masoumi خوشحالم برای اولین بار کسی مدافع دلسوزی ها نشده! ممنون
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHus Rank چون درک میکنم
-
ایلین حیدرزهی دپ ندیده بودمت
@zt-d من بودم تو نبودی
-
@zt-d من بودم تو نبودی
ایلین حیدرزهی چی؟
-
ایلین حیدرزهی چی؟
@zt-d امروز حس درس نیست دقیقا بنظرتون چیکار کنم
-
@zt-d امروز حس درس نیست دقیقا بنظرتون چیکار کنم
ایلین حیدرزهی فردا امتحان چی داری؟
خواهش میکنم عربی داشته باش -
خواهش میکنم عربی داشته باش@zt-d در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خواهش میکنم عربی داشته باشنه زیست دارم ولی خوندم فقط یه دووه میخااد که الان حسش نیست
-
@zt-d در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خواهش میکنم عربی داشته باشنه زیست دارم ولی خوندم فقط یه دووه میخااد که الان حسش نیست
ایلین حیدرزهی میفهممت
️
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موافق بازگشایی تدریجی مدارس هستیم
حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش:
من به عنوان متولی دستگاه تعلیم و تربیت مخاطرات دور بودن بچهها از مدرسه را گوشزد کردم و آن را به استحضار اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا هم رساندم، اعتقادم بر این است مخاطراتی که از دوری دانش آموزان از مدرسه ایجاد میشود، سلامت روانی و سلامت اجتماعی آنها را تحت تاثیر قرار میدهد همچنین سلامت جسمی آنها را هم تهدید میکند.
باید به سمتی برویم که به تدریج مدارس مان را بازگشایی کنیم ،حتی با چند دانش آموز یا با یک روز در هفته حضور دانش آموز در مدرسه تا ارتباط او و مدرسه برقرار باشد که ستاد ملی کرونا توصیههای ما را بررسی کردند و بنا به نگرانیهایی که داشتند بازگشایی را به وقت دیگری موکول کردند تا شرایط مناسبی باشد.
وایییی -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دعا کنید امروز ختم بخیر شه
-
دعا کنید امروز ختم بخیر شه
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد خیر باشه ان شاالله!
-
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اگر پاسخشو بفرستین یا راه حلتونو ،من یه نگاهی بکنم بلکه فهمیدپاسخ من که کلا هیچی نابوده ولی پاسخنامه این را میگه
سوال ۲۷ میشه
من نمیدونم چرا اینجوری حل کرده تاحالا هیچ وقت حد را اینجور نرفتمنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani سواله رو ولش کن
چرت و پرت بود