-
ایلین حیدرزهی فردا امتحان چی داری؟
خواهش میکنم عربی داشته باش@zt-d در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خواهش میکنم عربی داشته باشنه زیست دارم ولی خوندم فقط یه دووه میخااد که الان حسش نیست
-
@zt-d در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خواهش میکنم عربی داشته باشنه زیست دارم ولی خوندم فقط یه دووه میخااد که الان حسش نیست
ایلین حیدرزهی میفهممت
️
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موافق بازگشایی تدریجی مدارس هستیم
حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش:
من به عنوان متولی دستگاه تعلیم و تربیت مخاطرات دور بودن بچهها از مدرسه را گوشزد کردم و آن را به استحضار اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا هم رساندم، اعتقادم بر این است مخاطراتی که از دوری دانش آموزان از مدرسه ایجاد میشود، سلامت روانی و سلامت اجتماعی آنها را تحت تاثیر قرار میدهد همچنین سلامت جسمی آنها را هم تهدید میکند.
باید به سمتی برویم که به تدریج مدارس مان را بازگشایی کنیم ،حتی با چند دانش آموز یا با یک روز در هفته حضور دانش آموز در مدرسه تا ارتباط او و مدرسه برقرار باشد که ستاد ملی کرونا توصیههای ما را بررسی کردند و بنا به نگرانیهایی که داشتند بازگشایی را به وقت دیگری موکول کردند تا شرایط مناسبی باشد.
وایییی -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دعا کنید امروز ختم بخیر شه
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد خیر باشه ان شاالله!
-
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mitra-ism-rahmani یادم رفته والا
اگر پاسخشو بفرستین یا راه حلتونو ،من یه نگاهی بکنم بلکه فهمیدپاسخ من که کلا هیچی نابوده ولی پاسخنامه این را میگه
سوال ۲۷ میشه
من نمیدونم چرا اینجوری حل کرده تاحالا هیچ وقت حد را اینجور نرفتمنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani سواله رو ولش کن
چرت و پرت بود -
@mitra-ism-rahmani سواله رو ولش کن
چرت و پرت بودنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد ان شالله
-
چرت و پرت بودنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf چه خوب راهنماییش کردی
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط amirh_hmyf انجام شده
نازنین جمالی 0 نه خب
فهمیدم چیکار کرد ولی این از اون تالیفیای مزخرف بود
تو کنکور اینجور سوال نمیدن
اگرم بدن نمیشه زد
چون راه حلش خیلی خاصه و سر جلسه کنکور خیلی سخت به ذهن ادم میاد -
چرت و پرت بودنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چرت و پرت بود.وقتی سوالیو بلد نیستیم اما نمیخوایم ابهتمون از بین بره
-
amirh_hmyf چه خوب راهنماییش کردی
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBio نه والا
فهمیدم چیکار کرد ولی سوالش چرت بود حقیقتا -
من به عنوان متولی دستگاه تعلیم و تربیت مخاطرات دور بودن بچهها از مدرسه را گوشزد کردم و آن را به استحضار اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا هم رساندم، اعتقادم بر این است مخاطراتی که از دوری دانش آموزان از مدرسه ایجاد میشود، سلامت روانی و سلامت اجتماعی آنها را تحت تاثیر قرار میدهد همچنین سلامت جسمی آنها را هم تهدید میکند.
باید به سمتی برویم که به تدریج مدارس مان را بازگشایی کنیم ،حتی با چند دانش آموز یا با یک روز در هفته حضور دانش آموز در مدرسه تا ارتباط او و مدرسه برقرار باشد که ستاد ملی کرونا توصیههای ما را بررسی کردند و بنا به نگرانیهایی که داشتند بازگشایی را به وقت دیگری موکول کردند تا شرایط مناسبی باشد.
وایییینازنین جمالی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
وایییی -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBio رشتت تجربیه؟؟؟
-
نازنین جمالی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
وایییینوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R والا من همش دعا میکنم باز شه
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده-____-!
-
Bio رشتت تجربیه؟؟؟
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
H_R والا من همش دعا میکنم باز شه
نازنین جمالی 0 علاقه داری بمیری
-
@zt-d امروز حس درس نیست دقیقا بنظرتون چیکار کنم
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@zt-d امروز حس درس نیست دقیقا بنظرتون چیکار کنم
فهمیدی به منم بگو