بازگشایی مدارس.....
-
Faeze Radseresht
توهین نکن
گفتم باشه باز شد میری
تمامDr Aryan 0
اولا مگه من گفتم میخوام برم مدرسه؟ دوما خودت اول احترامتو نگه دار و درباره چیزی که میگی فکر کن بعد انتظار احترام داشته باش. تمام. -
Dr Aryan 0
اولا مگه من گفتم میخوام برم مدرسه؟ دوما خودت اول احترامتو نگه دار و درباره چیزی که میگی فکر کن بعد انتظار احترام داشته باش. تمام.Faeze Radseresht
من مثال زدم بهت نگفتم چرت و پرت میگی
حرفات هست برو ببین نکنه یادت رفته -
Faeze Radseresht
من مثال زدم بهت نگفتم چرت و پرت میگی
حرفات هست برو ببین نکنه یادت رفتهDr Aryan 0 اوکی تو خوبی. مثالاتم خیلی با محتوان و مودبانه.تموم میکنی؟!
-
Dr Aryan 0 اوکی تو خوبی. مثالاتم خیلی با محتوان و مودبانه.تموم میکنی؟!
Faeze Radseresht
تمام
شما با هم فامیل هستید؟ -
Faeze Radseresht
تمام
شما با هم فامیل هستید؟Dr Aryan 0 خواهریم
-
سلام دوستان.
امیدوارم حالتون خوب باشه.الان یه خبری خوندم درباره اینکه از هفته آینده تالارها میتونن با1/3ظرفیتشون شروع به فعالیت کنن اگه فرمانداری استان اجازه بده!!!!!!
بعدش این سوال برام پیش اومد که ممکنه مدارس رو هم باز کنن؟!
خب تالارا که جزء مشاغل گروه 3 ان، وقتی اونارو میخوان باز کنن امکانش هست که مدارس هم باز بشه؟!
Faeze Radseresht یا پنش تن
-
سلام دوستان.
امیدوارم حالتون خوب باشه.الان یه خبری خوندم درباره اینکه از هفته آینده تالارها میتونن با1/3ظرفیتشون شروع به فعالیت کنن اگه فرمانداری استان اجازه بده!!!!!!
بعدش این سوال برام پیش اومد که ممکنه مدارس رو هم باز کنن؟!
خب تالارا که جزء مشاغل گروه 3 ان، وقتی اونارو میخوان باز کنن امکانش هست که مدارس هم باز بشه؟!
Faeze Radseresht من برم مدرسه یه امتحان کلاسی کوچیک ازم بگیرن همون لحضه پرتم میکنن بیرون
-
Faeze Radseresht من برم مدرسه یه امتحان کلاسی کوچیک ازم بگیرن همون لحضه پرتم میکنن بیرون
-
Helen Alinia
همه اونطورین -
@نگین-وهاب-مقدم کرج باز میشه؟!
Faeze Radseresht من جز خوزستانم تعطیله کرج نمی دونم سرچ کن