-
دریا دریایی غزاله به دیار باقی شتافت
-
دلم تنگه پرتقالِ من
تنها اهنگیه که هیچ وقت برام تکراری نمیشه:)بیا دو تا پرتقال بخوریم
-
@ghazal-dalvand غزل آزمون آلا افتاد توی روز تولدت فهمیدی؟؟!!
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani حالا از یه جهتی هم خوب شد چون امروز صبح من کلاس داشتم نمیرسیدم
-
zeinab dehghani 🥺اره...
بس که من خوش شانسمنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand ب خواهرم میگفتم ...تونمیخوای بری دانشگاهتو ببینی ک منم همرات برم تولد غزل....میگفت من ک خیلییییی میخوام ولی اگه برم تورو همراه خودم نمیبرم......
فک کنم آخرش باید خودم تنهایی بیام -
بیا دو تا پرتقال بخوریم
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
بیا دو تا پرتقال بخوریم
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بیا دو تا پرتقال بخوریم
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بیا دو تا پرتقال بخوریم
تک خوری حرام است حرام
-
@ghazal-dalvand ب خواهرم میگفتم ...تونمیخوای بری دانشگاهتو ببینی ک منم همرات برم تولد غزل....میگفت من ک خیلییییی میخوام ولی اگه برم تورو همراه خودم نمیبرم......
فک کنم آخرش باید خودم تنهایی بیامنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
چرااااا خب -
آسِمان آبی
دستت درد نکنه
خوبی؟ -
@ghazal-dalvand ب خواهرم میگفتم ...تونمیخوای بری دانشگاهتو ببینی ک منم همرات برم تولد غزل....میگفت من ک خیلییییی میخوام ولی اگه برم تورو همراه خودم نمیبرم......
فک کنم آخرش باید خودم تنهایی بیامنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani کاش میشد واقعا بودید🥺
-
zeinab dehghani
چرااااا خبنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand میبینی بخدا چ جور میگه!!!اصن علاقه ومحبت بین ما موج میزنه....بپا ی وقت غرق نشین
-
بیا دو تا پرتقال بخوریم
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an سلام مدیر ببخشید بابت اون تاپیک قرار نبود اونطوری پیش بره ولی دست منم نبود واقعا معذرت می خوام انتظار نداشتم اونطوری یه فرد هم شهری جواب بدن دست من نبود
معذرت می خواهم -
@ghazal-dalvand میبینی بخدا چ جور میگه!!!اصن علاقه ومحبت بین ما موج میزنه....بپا ی وقت غرق نشین
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@ghazal-dalvand میبینی بخدا چ جور میگه!!!اصن علاقه ومحبت بین ما موج میزنه....بپا ی وقت غرق نشین
جلیقه نجات دارم نترس
-
zeinab dehghani کاش میشد واقعا بودید🥺
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand آره واقعن...........
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani وای زینب نیکی یه طرفدار دیگه هم پیدا کرد
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جلیقه نجات دارم نترس
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جلیقه نجات دارم نترس
-
@m-an سلام مدیر ببخشید بابت اون تاپیک قرار نبود اونطوری پیش بره ولی دست منم نبود واقعا معذرت می خوام انتظار نداشتم اونطوری یه فرد هم شهری جواب بدن دست من نبود
معذرت می خواهمpouya hosein pour
سلام
خواهش می کنم -
@ghazal-dalvand آره واقعن...........
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani گریه نکن🥺🥺
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن
-
zeinab dehghani وای زینب نیکی یه طرفدار دیگه هم پیدا کرد
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani وای زینب نیکی یه طرفدار دیگه هم پیدا کرد
کی ؟؟؟؟
اصن ای خدا این نیکی داره همه رو همراه خودش میکشونه میبره -
zeinab dehghani گریه نکن🥺🥺
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده