-
pouya hosein pour
سلام
خواهش می کنمنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an مدیر میگما من با سیستم میام انجمن ....بعد ی بار برام مشکلی پیش اومد و میخواستم با گوشی بیام ولی نشد.......
چیکارکنم؟؟؟ -
@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani وای زینب نیکی یه طرفدار دیگه هم پیدا کرد
کی ؟؟؟؟
اصن ای خدا این نیکی داره همه رو همراه خودش میکشونه میبرهنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
اره واقعا الان بیشتر قدرشو میدونم دیگه
-
دوستان وارد یه سوال
میشه از تو تنظیمات گوشی یه کاری کرد که مثلا گوشی یه نفر دیگه رو کنترل کنی یا ساعت برای کار کردن باهاش بذاری؟؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دوستان وارد یه سوال
میشه از تو تنظیمات گوشی یه کاری کرد که مثلا گوشی یه نفر دیگه رو کنترل کنی یا ساعت برای کار کردن باهاش بذاری؟؟؟؟؟؟آره میشه
-
دوستان وارد یه سوال
میشه از تو تنظیمات گوشی یه کاری کرد که مثلا گوشی یه نفر دیگه رو کنترل کنی یا ساعت برای کار کردن باهاش بذاری؟؟؟؟؟؟آره میشه
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
شوخی میکنی!!!
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من الان تو عمیق ترین شوک ۱۹ سالگیمم یکی بیاد احیا کنه
-
دوستان وارد یه سوال
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani یا 5 تن
-
دوستان وارد یه سوال
میشه از تو تنظیمات گوشی یه کاری کرد که مثلا گوشی یه نفر دیگه رو کنترل کنی یا ساعت برای کار کردن باهاش بذاری؟؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دوستان وارد یه سوال
میشه از تو تنظیمات گوشی یه کاری کرد که مثلا گوشی یه نفر دیگه رو کنترل کنی یا ساعت برای کار کردن باهاش بذاری؟؟؟؟؟؟بقول یه عزیزی
مگه کم الکیه؟ -
من الان تو عمیق ترین شوک ۱۹ سالگیمم یکی بیاد احیا کنه
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی من نزدیکم بیام؟
-
دوستان وارد یه سوال
میشه از تو تنظیمات گوشی یه کاری کرد که مثلا گوشی یه نفر دیگه رو کنترل کنی یا ساعت برای کار کردن باهاش بذاری؟؟؟؟؟؟بقول یه عزیزی
مگه کم الکیه؟نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی
این یعنی میشه یا نه؟؟
-
zeinab dehghani یا 5 تن
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand حس میکنم //// ریخت..........واقعن نمیدونستی؟
-
@m-an
عالی تر از عالی: )
تو چگونه ای؟آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@m-an
عالی تر از عالی: )
تو چگونه ای؟چه خوب
خدا رو شکرمنم هست
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه میشه که منو مرده فرض کنید
-
آسِمان آبی
این یعنی میشه یا نه؟؟
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand
نه -
@ghazal-dalvand حس میکنم //// ریخت..........واقعن نمیدونستی؟
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani نهههههه اگه میدونستم مرض داشتم گوشیمو بدم دستشششششش
-
دریا دریایی من نزدیکم بیام؟
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تا تو بیای من دار فانی رو وداع گفتم
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ghazal-dalvand قرائت کنیدفاتحه مع الصلوات
-
@m-an یعنی تقصیر از گردنم رفت؟
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@M-an
مدير نگفتید یعنی هنوز تقصیر گردنمه؟ -
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی بیا باهم وداع بگیم
-
دریا دریایی غزاله نفس بکش نفس بکش
-
QueenBahar پایه ی بحث نیستی
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Abbas 0 شرمنده ببخشید یه لحظه کارداشتم رفتم