قرار صبحگاهی:)
-
@parisa-khany سلام این ساعت هر روزته مریض نمیشی
Amir Abbas 0 ،قبلا بین شیش هفت ساعت بود ولی میخوام کمتر بشه
-
سلام منم می خوام از امروز گزارش بدم خواب 1:45
بیداری 8:20 -
Amir Abbas 0 ،قبلا بین شیش هفت ساعت بود ولی میخوام کمتر بشه
@parisa-khany چقدر؟
-

امیدوارم فردا ساعت ۵ و چهل پنچ دقیقه بیدار شم:smiling_face_with_halo:
-
@parisa-khany چقدر؟
Amir Abbas 0 دوساعت کمتر
-
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
😴۱:۴۵
😄۶به نام خدا
با نام تو آغاز میکنم
شروع هر لحظه را ای که
زیباترین علت هر آغاز تویی
امروزم را با تلاش و
مهربانی به تو میسپارم@parisa-khany خواب=1
بیداری= 6 ونیم -
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
😴۱:۴۵
😄۶به نام خدا
با نام تو آغاز میکنم
شروع هر لحظه را ای که
زیباترین علت هر آغاز تویی
امروزم را با تلاش و
مهربانی به تو میسپارم@parisa-khany سلام امروز از روز قبلت بهتر باش
-
سلام
خواب: ۱۲:۳۰
بیداری: ۸:۱۷
(بین ساعات ۱ ساعت بیدار شدم) -
سلام دوستان عزیز 🖐🏻
امیدوارم روز خوبی رو شروع کرده باشید 🌹👌🏻
گزارش
خواب ⚖️ ۱۲
بیداری ⚖️ ۸
-
سلام
خواب ۱۱:۳۰
بیداری۷:۵۰ -
سلام
خواب-----------1بیداری---------7
✌✌موفق باشید -
سلام امروز از خواب زمستانی بیدار شدم
خواب 12:30
بیداری 10 -
سلااام به همگی😎عینک آفتابیاتونو بزنید میترسم درخششم (🌝)خدای نکرده یه بلایی سر چشماتون بیاره🕶😂۳ روز نبودم نباید یا احوالی ازم بپرسید بی معرفتا؟😕من که از صبح منتظر همه اتونم🥺😂خرج زن و بچه ام زیاده مجبورم کار کنم یه لقمه حلال بیارم سر سفره دیگه نشد بیام انجمن😂به به میبینم دخترم و آقا پویا و فک کنم آقای یوسفوندم اضافه شدن👌🏻❄🌹
chichak am دخترم خواستی ۵ و ۴۵ بیدار شی ولی انگار گزارش ندادیاا😐😕
Amitis Taati فک کنم امروز نیستیاا😕😂بیا اِی شکننده ی لیوان ها...ای رقیب ترین رقیبان
pouya hosein pour داداش شما چنقده میخوابیاا😐الحق که خواب زمستانی بوده🐻اگه ناراحت نشی دیگه شما خرسمون باش -
Zaraa 😕😕عاغا من دیگه نمیگم پارچ آب ..بیااا...چرا نیستی شما
ZDM 😕پروتن خانوم؟...نمیدونم امروز گزارش دادی یا نه ولی فک کنم نداده باشی
نازنین جمالی 0 خواهرم که بفکرمه🤩فک میکنم خواهر من سحر خیز بودش ولی امروز انگار.....
@parisa-khany وای دونفر با این اسم وجود داره😐💔میترسم اشتباهی منشن کرده باشم😂شما خعلی هشیاری👌🏻😂فرق بین اوای آفتابی و ابریو حس میکنی(هوای آفتابی استعاره از هواییه که من توشم😂)درباره ساعت خوابتون نطر ندارم انشاالله همینجور و حتی بهتر ادامه داشته باشه👌🏻😂 -
سلااام به همگی😎عینک آفتابیاتونو بزنید میترسم درخششم (🌝)خدای نکرده یه بلایی سر چشماتون بیاره🕶😂۳ روز نبودم نباید یا احوالی ازم بپرسید بی معرفتا؟😕من که از صبح منتظر همه اتونم🥺😂خرج زن و بچه ام زیاده مجبورم کار کنم یه لقمه حلال بیارم سر سفره دیگه نشد بیام انجمن😂به به میبینم دخترم و آقا پویا و فک کنم آقای یوسفوندم اضافه شدن👌🏻❄🌹
Amitis Taati فک کنم امروز نیستیاا😕😂بیا اِی شکننده ی لیوان ها...ای رقیب ترین رقیبان
pouya hosein pour داداش شما چنقده میخوابیاا😐الحق که خواب زمستانی بوده🐻اگه ناراحت نشی دیگه شما خرسمون باش@ermia-mirzakhani نه ناراحت نمیشم ولی من دو روز نبودم کسی چیزی نپرسید؟
-
Zaraa 😕😕عاغا من دیگه نمیگم پارچ آب ..بیااا...چرا نیستی شما
ZDM 😕پروتن خانوم؟...نمیدونم امروز گزارش دادی یا نه ولی فک کنم نداده باشی
نازنین جمالی 0 خواهرم که بفکرمه🤩فک میکنم خواهر من سحر خیز بودش ولی امروز انگار.....
@parisa-khany وای دونفر با این اسم وجود داره😐💔میترسم اشتباهی منشن کرده باشم😂شما خعلی هشیاری👌🏻😂فرق بین اوای آفتابی و ابریو حس میکنی(هوای آفتابی استعاره از هواییه که من توشم😂)درباره ساعت خوابتون نطر ندارم انشاالله همینجور و حتی بهتر ادامه داشته باشه👌🏻😂 -
@parisa-khany 😨
-
pouya hosein pour داداش شما چنقده میخوابیاا😐الحق که خواب زمستانی بوده🐻اگه ناراحت نشی دیگه شما خرسمون باش@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
pouya hosein pour داداش شما چنقده میخوابیاا😐الحق که خواب زمستانی بوده🐻اگه ناراحت نشی دیگه شما خرسمون باشسسلام:grinning_face_with_sweat:
من خودمم دو هفته نبودم پدر:grinning_face_with_sweat: :folded_hands_light_skin_tone:
خوبین شما؟:tulip: :sparkles: :seedling: :sparkles:
احوالات و درساتون خوبن؟:rose: :seedling: :sparkles: :sunflower:
من راستش صبح ساعت ۷ و نیم اینا بیدار شدم:person_facepalming_light_skin_tone: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :sparkles: :seedling: :gem_stone: :bouquet: