-
@امیرمسعود-جعفری تو خودت بزرگی عین من
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری تو خودت بزرگی عین من
آهان تو هم بچه اولی هستی.
-
@m-hmt بلو بلو تا از راه راست منحرف نشدی
منم برم شیرین عسل درست کنمنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmatina hemati 0 اخ جوون بدو بدو ببینم چکا میکنی
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@یاسمن-کیانی
پویا تو هم برادر بزرگتر داری؟
نچ
دای و خاله عمه و عمو بزرگ دارم
تو فامیل نوه بزرگه منم -
@یاسمن-کیانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری من دارمش
آقا خیلی باحاله
خدا واستون نگهش داره.
منم دلم میخواست داداش بزرگتر یا خواهر بزدگتر داشته باشم.
خلاصه بچه اولی نباشم ولی خب به همینم راضیم.نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری سلامت باشین
خوبه که، واسه بقیه داداش بزرگه بودن
-
@m-hmt بلو بلو تا از راه راست منحرف نشدی
منم برم شیرین عسل درست کنمنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmatina hemati 0 خواهرونه خواهرونه خیلی شیک و بی بهونه
-
@یاسمن-کیانی
نچ
تو فامیل نوه بزرگه منمنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@یاسمن-کیانی
نچ
تو فامیل نوه بزرگه منمنوه اولی هم خیلی مورد عنایت فامیل قرار میگیره.
من از طرف مامانم با اختلاف ده سال از نوه اول نوه دومی هستم.
حالا بدشانسی من نوه اول فامیلای مامانم دختره و زیاد نمیشه باهاش کل کل کرد.
از طرف بابام هم با اختلاف ۱۶ سال از نوه اول نوه پنجم هستم. -
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
گفتید برف؟!؟
اینم برف الان تبریز
![20210120_145951.jpg]
اگه برف زیاد شد بازم می فرستم
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour ما دو هفته پیش اینا یکمی داشتیم
ولی بازم ازش عکس گرفتم
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم برف میخوام.
ما اصفهانی ها از شما از طرف کوه های البرز مورد عنایت قرار گرفتیم و از غرب هم از طرف کوه های زاگرس و اگه یه ابر بیاد رو آسمون شهر باید خدا رو شکر کنیم.
البته من اصفهان نیستم.
تو شهرستان مبارکه هستیم.
ولی خب منم برف میخوام. -
منم برف میخوام.
ما اصفهانی ها از شما از طرف کوه های البرز مورد عنایت قرار گرفتیم و از غرب هم از طرف کوه های زاگرس و اگه یه ابر بیاد رو آسمون شهر باید خدا رو شکر کنیم.
البته من اصفهان نیستم.
تو شهرستان مبارکه هستیم.
ولی خب منم برف میخوام.نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری امسال زمستون کلا گرم تر بود یادمه قشنگ پارسال آبان ماه تهران برف زیاد اومد تا الان خیلی کم اومده
امیدوارم باز امسال بباره -
@امیرمسعود-جعفری امسال زمستون کلا گرم تر بود یادمه قشنگ پارسال آبان ماه تهران برف زیاد اومد تا الان خیلی کم اومده
امیدوارم باز امسال ببارهنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری امسال زمستون کلا گرم تر بود یادمه قشنگ پارسال آبان ماه تهران برف زیاد اومد تا الان خیلی کم اومده
امیدوارم باز امسال ببارهسلام.
باز شما تهران هستید.
اونجا هم خوب بارون و برف میاد ولی ما نداریم. -
pouya hosein pour واقعیه؟!
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi سلام شما خوب هستید؟
-
Mahsa Najafi سلام شما خوب هستید؟
@امیرمسعود-جعفری سلام ممنون ب خوبی شما خوبم
بعد نماز و ناهار از بیکاری خوابیدم تا الان -
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیدوارم باز امسال ببارهسلام.
باز شما تهران هستید.
اونجا هم خوب بارون و برف میاد ولی ما نداریم.نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری اره ولی تهران باز میاد خداروشکر وگرنه می رفتم یه جایی که برف میاد زندگی میکردم
-
بعد نماز و ناهار از بیکاری خوابیدم تا الاننوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بعد نماز و ناهار از بیکاری خوابیدم تا الانمن هر وقت ظهر میخوابم کل روز رو از دست میدم.
-
@امیرمسعود-جعفری اره ولی تهران باز میاد خداروشکر وگرنه می رفتم یه جایی که برف میاد زندگی میکردم
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری اره ولی تهران باز میاد خداروشکر وگرنه می رفتم یه جایی که برف میاد زندگی میکردم
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi کدوم?
-
Mahsa Najafi کدوم?
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mahsa Najafi کدوم?
عکسل واقعیه یه ماه پیش گرفتم تو شاه گلی تبریز
-
دلم می خواد الان لباس گرم بپوشم برم پیاده روی زیر این برف