قرار صبحگاهی:)
-
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا به امید تو
سلــــــــام
صبح شنبه همگیمون به خیر و سلامتی
امیدوارم همگیمون هفته ی پرتلاشی داشته باشیم و بتونیم بهترین خودمون باشیم.
خواب 12
بیداری 7
دارم خواب ظهر رو حذف میکنم پس فعلا به تایم خواب شبانه
دست نمیزنم.
خواستن توانستن است پس چرا بهترین ها رو نخوایم؟!
مثله پروتون همیشه + -
سلام صبحتون بخیر
گزارش رو برای اولین بار شروع میکنم️
خب خب برین کنار راه و باز کنین من اومدم شاهکار ساعت خوابمو نشونتون بدم
خواب 1:00
بیداری 5 و نیم بیدار شدم دوباره خوابیدم تا 7و نیمانشالله با آرزوی موفقیت برای همه بچه های آلا
99/11/4
️
-
سلام دوستان صبح بخیر
خواب ۱۱:۴۰
بیداری ۷:۳۰یاعلی مدد
-
۷/۲۰
chichak am واییییی
سلااام...این خعلی کوچولو نوشته بودی نزدیک بود از زیر چشمام در بره نبینمش
خعلی خوبهه
یهویی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه پیشرفت کردی...الان کم کم کمتر کن
موفق باشی
-
سلااااام گوگولی مگولی های دوس داشتنی امیدوارم روز خوبی داشته باشین
خواب 1
بیداری 7/30 -
سلام صبحتون زیبا ایشالله که اول هفته خوبی داشته باشین سرشار از عشق و موفقیت های بی نظیر.
خواب: ۱٠:۲۵
بیداری ۵:۵۹=۶ -
@saghi-mortazavi مفتشمونن
روزی که تاپیک تشکیل شد من گفتم ساعت خوابم بده و میخوام بیارمش بالا بعد ایشون و مهشید بودن گفتن اگه فردا دیر از خواب بیدار شم بمب بارانم میکنن
از اون آبان تا حالا وظیفش را به نحو احسنت انجام داده
@Ermia-Mirzakhani آفرین -
@saghi-mortazavi مفتشمونن
روزی که تاپیک تشکیل شد من گفتم ساعت خوابم بده و میخوام بیارمش بالا بعد ایشون و مهشید بودن گفتن اگه فردا دیر از خواب بیدار شم بمب بارانم میکنن
از اون آبان تا حالا وظیفش را به نحو احسنت انجام داده
@Ermia-Mirzakhani آفرین -
سلام
خواب=2
بیداری= 6 ونیم
به لطف همکار گرامیم -
@mitra-ism-rahmani به به به به
@Ermia-Mirzakhani آورین برشوما مشوق بروبچ آلایی شدی
اجرت با خدا@saghi-mortazavi من ب حرمت تیزی چاقوش جدی جدی دارم رو خوابم کار میکنم
خدا خیرش بده
-
@saghi-mortazavi من ب حرمت تیزی چاقوش جدی جدی دارم رو خوابم کار میکنم
خدا خیرش بده
Amitis Taati اصن بسی تاثیر گذار
-
سلام
خواب12بیدار6
-
@یاسمن-کیانی
عالیییی...من آثار پیروزی رو در تو میبینم...پیروزی از آن توست
موفق باشی
لامصب چه خرسیم هسکمک خواستی بگو بَر و بَچ بگم بیان کلکشو بکنن
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءchichak am سلام
خواب۱/۱۰
بیداری۷/۳۰