-
tabasom1377 بعدشم انتظار قبولي دارم:|||||
Mahsa Ss چه ربطی داره؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من راه افتادم مستر
-
Vampire_Hunter یادم باشه بی خوابی زد به سرم یه بحث جدید درباره عجایب کنکور طرح کنین بقیه هم فیض ببرن...
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهtabasom1377 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Vampire_Hunter یادم باشه بی خوابی زد به سرم یه بحث جدید درباره عجایب کنکور طرح کنین بقیه هم فیض ببرن...
انصافن خوش به حالتون مدرسه خیلی خوبی دارین !
رقابت توش شدیده و باعث موفقیت میشه -
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها منو هم دعا کنینا
-
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی ناراحتم ک نمیرم مسجد
مامان اینا نمیان منم نمیتونم برم -
Mahsa Ss چه ربطی داره؟؟؟
tabasom1377 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Mahsa Ss چه ربطی داره؟؟؟
همش تو سايت :| خو يكم بيشتر بخونم كمتر بيام رتبم بهتر نميشه؟
-
من راه افتادم مستر
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من راه افتادم مستر
داداش منم برم اماده شم
سرکوچه وای میس دما -
انصافن خوش به حالتون مدرسه خیلی خوبی دارین !
رقابت توش شدیده و باعث موفقیت میشهVampire_Hunter شاید ولی به خود ادم خیلیییی بستگی داره... شما و خیلی از دوستای دیگه هم این استعدادو دارین و از خیلی از بچه های مدرسه ما که کم کاری میکنن موفق ترین... این چیزا فقط یه خط محدودیته که تو ذهنتون کشیدیم...من یه دخترخاله داشتم مدرسه غیرانتفاعی طاهره خونده بود تهران ولی خوند 64 اورد رفت پزشکی تهران ولی یه پسرخاله دارم شهید مدنی خوند اما 400 شد رفت بابل پس اصلا به مدرسه ربطی نداره ....مهم نیس ....تلاش مهمه...
-
Mahsa Ss چه ربطی داره؟؟؟
همش تو سايت :| خو يكم بيشتر بخونم كمتر بيام رتبم بهتر نميشه؟
Mahsa Ss اون که بله...امیدم داشته باشین چون نا امیدی گناه بزرگیه... و خوب به عنوان استراحت نیم ساعت اشکالی نداره....ولی الان دو ماراتنه کمی بیشتر تلاش کنین ...
-
Vampire_Hunter شاید ولی به خود ادم خیلیییی بستگی داره... شما و خیلی از دوستای دیگه هم این استعدادو دارین و از خیلی از بچه های مدرسه ما که کم کاری میکنن موفق ترین... این چیزا فقط یه خط محدودیته که تو ذهنتون کشیدیم...من یه دخترخاله داشتم مدرسه غیرانتفاعی طاهره خونده بود تهران ولی خوند 64 اورد رفت پزشکی تهران ولی یه پسرخاله دارم شهید مدنی خوند اما 400 شد رفت بابل پس اصلا به مدرسه ربطی نداره ....مهم نیس ....تلاش مهمه...
tabasom1377 دقيقا...اصلا به مدرسه ربطي نداره...به خودمون بستگي داره...كه جديدا من فقط ميخوابم:|
-
tabasom1377 دقيقا...اصلا به مدرسه ربطي نداره...به خودمون بستگي داره...كه جديدا من فقط ميخوابم:|
Mahsa Ss خوش به حالت منم عین جغد کشیک میدم 3 ساعت بیشتر خوابم نمیبره...
-
سلام
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط Mmdasn انجام شده
M.an خوبید ؟
امتحانا چطوره ؟ -
M.an خداروشکر
-
-
از همین پوکری که دادین معلومه خیلی خوبه