-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlAcKWO_OLF چرا آتیش زدن ساختمون دردش از آتیش زدن خودمون کمتره ..!!؟
-
-
BlAcKWO_OLF چرا آتیش زدن ساختمون دردش از آتیش زدن خودمون کمتره ..!!؟
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlAcKWO_OLF شاید منظورش ساختمون خالی باشه
-
-
BlAcKWO_OLF شاید منظورش ساختمون خالی باشه
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmasood khadmloo نمدونم .. من برم امتحان کنم می گم نتایجو ..!!
-
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
بالاخره بعد مدت ها اومدم انجمن -
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlAcKWO_OLF من تو این مورد رگ تجربه دارم دردش خیلی نیست چرا زیاد نوشته ..!!
-
سلام
بالاخره بعد مدت ها اومدم انجمننوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmasood khadmloo سلام خوش اومدین
-
-
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط masood khadmloo انجام شده
چه خبرا؟
خوب هستید ؟
تو درس چطورید؟
@h-r @Saghi-Mortazavi BlAcKWO_OLF ابوالفضل -
BlAcKWO_OLF من تو این مورد رگ تجربه دارم دردش خیلی نیست چرا زیاد نوشته ..!!
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlAcKWO_OLF شما بهتر شدید؟آخرین باری که یادمه در مورد مشکلتون با نوشتن اینا بود
-
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
masood khadmloo سلام خوش اومدین
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز ممنونم
-
-
BlAcKWO_OLF شما بهتر شدید؟آخرین باری که یادمه در مورد مشکلتون با نوشتن اینا بود
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmasood khadmloo بهترم ..! البته الان یه مخلوقی دیوونم کرده ..!! اگه بتونم بکشمش عالی تر هم می شه ..
-
masood khadmloo بهترم ..! البته الان یه مخلوقی دیوونم کرده ..!! اگه بتونم بکشمش عالی تر هم می شه ..
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlAcKWO_OLF
خداروشکر ایشالله بهتر و قوی تر از قبل خودتونو تو عرصه های مختلف زندگی نشون بدید -
BlAcKWO_OLF
خداروشکر ایشالله بهتر و قوی تر از قبل خودتونو تو عرصه های مختلف زندگی نشون بدیدنوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها سلام
اقا من الان میخوام از دیپ کد
کد سوابق تحصیلی بگیرم
بعد اون قسمت کد مقطع
باید بزنم متوسطه دوم یا پیش دانشگاهی؟؟ -
بچه ها سلام
اقا من الان میخوام از دیپ کد
کد سوابق تحصیلی بگیرم
بعد اون قسمت کد مقطع
باید بزنم متوسطه دوم یا پیش دانشگاهی؟؟نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM من متوسطه دوم زدم آورد ..!