-
ms96 sad96 كدومش؟ و چه منطقه اي؟
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
هر دو تاش هم کامپیوتر هم آیتی منطقه 2 ؟؟؟
-
هر دو تاش هم کامپیوتر هم آیتی منطقه 2 ؟؟؟
ms96 sad96 واسه ي كامپيوتر صنعتي اصفهان اخرين قبولي 1500تا 2000 منطقه 2 و كامپيوتر اصفهان 5000تا6000
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان هندسه تجربی زدید ؟؟؟ سخته یا اسون پیشنهادتون چیه میشه از الان واسه هندسه شروعکرد
-
سلام دوستان هندسه تجربی زدید ؟؟؟ سخته یا اسون پیشنهادتون چیه میشه از الان واسه هندسه شروعکرد
rezamoaser خب شما رابطتون با هندسه چطوره...اين مهمه...
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
رو مباحثی که خوندین مسلط بشین بهتره -
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عشقم بود از 19 کمترنداشتم اما خرییت خودم بود چ کنم الان زیاده هندسه یا اینکه نه
-
rezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
رو مباحثی که خوندین مسلط بشین بهترهDr.Saraaa سلام خانوم دكتر:)
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام
رو مباحثی که خوندین مسلط بشین بهترهنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa
خانوم دکتر شما الان هستید یا انشالله در اینده نچندان دور -
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
19 چیه؟برای کنکور میگید یا نهایی؟
-
Dr.Saraaa
خانوم دکتر شما الان هستید یا انشالله در اینده نچندان دورنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa
خانوم دکتر شما الان هستید یا انشالله در اینده نچندان دوردر آینده ی دور :|
-
rezamoaser مسلما زياده...و منم كه خوندم الان دچار مشكلم...با اينكه رياضي هم هستم...شايد حرف سارا خانوم رو گوش بدين بهتر باشه
-
Dr.Saraaa مرسي:) عالي امروز بعد از حدود يك ماه رفتم كلاس روحم تازه شد
-
rezamoaser مسلما زياده...و منم كه خوندم الان دچار مشكلم...با اينكه رياضي هم هستم...شايد حرف سارا خانوم رو گوش بدين بهتر باشه
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss
اوکی مرسی هم خانوم دکترهم شما داداش عزیزم یه نتیجه گرفتم هیچ وقت برای خوندن دیرنیست پس میخونم مرسی از راهنماییتون -
Dr.Saraaa
-
Dr.Saraaa
خانوم دکتر شما الان هستید یا انشالله در اینده نچندان دورنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa
خانوم دکتر شما الان هستید یا انشالله در اینده نچندان دورنمیدونم یه وضعیتیه همه نام کاربریشوم با Dr شروع میشه والا من به دامپزشکش هم راضیم!!
-
Dr.Saraaa
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی وقته تست نذاشتما!
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa مرسي:) عالي امروز بعد از حدود يك ماه رفتم كلاس روحم تازه شد
خداروشکر:)
کلاس مدرسه یا زبان؟:) -
Mahsa Ss
اوکی مرسی هم خانوم دکترهم شما داداش عزیزم یه نتیجه گرفتم هیچ وقت برای خوندن دیرنیست پس میخونم مرسی از راهنماییتونفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط Mahsa Ss انجام شدهrezamoaser منكه مهندسم...داداش هم كه نيست...الان جا داره مسترميلاد بگن اشتبا زدي:/