نمیتونم فراموش کنم
-
سلام بچه ها
من این چن ماهه ک نسبت به جنس مخالفم یه حس عجیبی پیداکردم...همش دارم بهش فکرمیکنم،حتی یه لحظه هم ازتو ذهنم نمیرهه،هرکاری میکنم ک بتونم اونوفراموش کنم نمیشه...ارامشم تو درس خوندن به هم خورده واصلا تمرکز ندارم،ازقضا اینی ک میگم مشاورمم هست ومن مجبورم هرشب بهش گزارش ساعت مطالعه مو بدم واصلا نمیتونم همچین چیزی رو بهش بگم،هرکاری میکنم نمیشه فراموش کرد...اصلا تمرکز ندارم
میشه راه حل بدین -
سلام بچه ها
من این چن ماهه ک نسبت به جنس مخالفم یه حس عجیبی پیداکردم...همش دارم بهش فکرمیکنم،حتی یه لحظه هم ازتو ذهنم نمیرهه،هرکاری میکنم ک بتونم اونوفراموش کنم نمیشه...ارامشم تو درس خوندن به هم خورده واصلا تمرکز ندارم،ازقضا اینی ک میگم مشاورمم هست ومن مجبورم هرشب بهش گزارش ساعت مطالعه مو بدم واصلا نمیتونم همچین چیزی رو بهش بگم،هرکاری میکنم نمیشه فراموش کرد...اصلا تمرکز ندارم
میشه راه حل بدین -
-
سلام بچه ها
میشه راه حل بدینR S 0
نسبت به مشاورتون این حس رو دارید؟
ببینید ی کلام میگم.......با آینده خودتون بازی نکنید
این حس ی مقدار طبیعیه ولی باید کنترل شه
اصلا این حس توی دوران کنکور خوووب نیست دوست عزیز ....منظورم اینکه ک فکرت رو مشغول میکنه....کوچکترین حرفی ک ایشون بهتون بزنه شما فک میکنید مثلا منظوری داره....چون خودتون تو فاز و حس هستید. و بعد تا چند روز میرید تو حس ک منظورش فلان بوده و....
ببینید بشینید با خودتون دو دوتا چهار تا کنید ببینید چطور میتونه روتون اثر داشته باشه روی ی کاغذ موانعی ک باعث میشه به هدفت نرسی رو بنویس. میتونی مشاورت رو عوض کنی!
از خودم میگم......من چنتا چی بودند تو زندگیم .. بدون ک واقعا داشتن جلوی درس خوندن و ...رو میگرفتن...وقتم رو میگرفتن....منم عادت کرده بودم....ولی به خودم اومدم.....دیدم دارم با آیندم بازی میکنم...... روی کاغذ تمام موانع رو نوشتم....و تونستم همه رو تک تک حذف کنم از زندگیم... میدونی چی شد بعدش؟ دیدم چقد بهتر شده واقعا.....همچین سخت هم نیست ...
حالا شما هم با خودتون فکر کنید منطقی نه احساسی!
اگه هدف داری.....ک باااااید بتونی و قطعا هم میتونی
یا مشاور رو عوض کن .....یا اصلا فکر نکن....زیاد هم حرف نزن باهاش.
لپ کلام.......باید خودت بخوای....و هرچه زودتر بهتررر:)) -
R S 0
اصلا این حس توی دوران کنکور خوووب نیست دوست عزیز ....منظورم اینکه ک فکرت رو مشغول میکنه....کوچکترین حرفی ک ایشون بهتون بزنه شما فک میکنید مثلا منظوری داره....چون خودتون تو فاز و حس هستید. و بعد تا چند روز میرید تو حس ک منظورش فلان بوده و....
ببینید بشینید با خودتون دو دوتا چهار تا کنید ببینید چطور میتونه روتون اثر داشته باشه روی ی کاغذ موانعی ک باعث میشه به هدفت نرسی رو بنویس. میتونی مشاورت رو عوض کنی!
از خودم میگم......من چنتا چی بودند تو زندگیم .. بدون ک واقعا داشتن جلوی درس خوندن و ...رو میگرفتن...وقتم رو میگرفتن....منم عادت کرده بودم....ولی به خودم اومدم.....دیدم دارم با آیندم بازی میکنم...... روی کاغذ تمام موانع رو نوشتم....و تونستم همه رو تک تک حذف کنم از زندگیم... میدونی چی شد بعدش؟ دیدم چقد بهتر شده واقعا.....همچین سخت هم نیست ...
R S 0
ی چیزی خودت واقعاااا میخوای از این حس دربیای؟
میدونم یکم سخته....چون عادت کردی هر روز فکر کنی........
ولی کم کم این حس رو فراموش کن
مهم ترین علت ک میتونه کمکت کنه اینه ک خودت باید گول خودت نزنی و بدونی ک این حس میتونه چکار کنه.........
یا میتونی ی کاری کنی! مگه نمیگی ی حسی داری؟
خو از این حس استفاده مثبت کن.
محکم درست رو بخون فقط به امید اینکه ی گزارش عالی تحویل کسی که میگی بهش حس داری بدی!
اینکه حس داری......یعنی انگار ی جورایی ی حس دوست داشتن داری....البته خودت هم خب نمیدونی و فقط میدونی ی حسی داری (اینم بگم حست الکیه هرچی هست چون خیلیا نسبت به مشاورشون داشتن تهش هیچی نبوده جز فکر مشغولی و...*) خب ادامه حرفم....
درست رو خوب بخون ک ی گزارش عالی تحویل بدی اونم تشویقت کنه ........ جدی میگما...
به امید اینکه کسی ک بهش حس داری تو رو تشویق کنه و بگه آفرین .....توهم بگیر درست رو بخون . موقع درس خوندن اگه خواستی فکر کنی پیش خودت بگو شب ک درس هام تموم شد بهش فک میکنم.....یا مثلا هر موقع درسام تموم شد....
باور کن اگه به حست اینجوری ک میگم فکر کنی جواب میده....فقط باید بخوای.
این از نظرم آسون ترین راهه حالا ک میگی نمی تونی عوض کنی و.... -
R S 0
ی چیزی خودت واقعاااا میخوای از این حس دربیای؟
میدونم یکم سخته....چون عادت کردی هر روز فکر کنی........
ولی کم کم این حس رو فراموش کن
مهم ترین علت ک میتونه کمکت کنه اینه ک خودت باید گول خودت نزنی و بدونی ک این حس میتونه چکار کنه.........
یا میتونی ی کاری کنی! مگه نمیگی ی حسی داری؟
خو از این حس استفاده مثبت کن.
محکم درست رو بخون فقط به امید اینکه ی گزارش عالی تحویل کسی که میگی بهش حس داری بدی!
اینکه حس داری......یعنی انگار ی جورایی ی حس دوست داشتن داری....البته خودت هم خب نمیدونی و فقط میدونی ی حسی داری (اینم بگم حست الکیه هرچی هست چون خیلیا نسبت به مشاورشون داشتن تهش هیچی نبوده جز فکر مشغولی و...*) خب ادامه حرفم....
درست رو خوب بخون ک ی گزارش عالی تحویل بدی اونم تشویقت کنه ........ جدی میگما...
به امید اینکه کسی ک بهش حس داری تو رو تشویق کنه و بگه آفرین .....توهم بگیر درست رو بخون . موقع درس خوندن اگه خواستی فکر کنی پیش خودت بگو شب ک درس هام تموم شد بهش فک میکنم.....یا مثلا هر موقع درسام تموم شد....
باور کن اگه به حست اینجوری ک میگم فکر کنی جواب میده....فقط باید بخوای.
این از نظرم آسون ترین راهه حالا ک میگی نمی تونی عوض کنی و.... -
سارا M 0 خب میدونی چیه؟خودمم همین فکرا رو کردم ولی خب دوباره فکرش میاد که اگه بعدش بهش نرسم چی؟اگه اونم مثل من فکرنکنه چی
R S 0
اصلا فکر اونجا رو نکن
هیچ حسی ک موندگار نیست اولا....
دوما ی تایم خاص فکر کنید نه ۲۴ ساعت .
ذهنتون رو عادت بدید ک یه تایم خاص مثلا شبا ک چت میکنید .
بعدش اگر هم نرسیدی....باور کن خیلی راحت میتونی فراموش کنی.....بخدا ی روز میاد خودت میخندی به این حست....فعلا ازش استفاده کن تو درس خوندن همون جوری ک گفتم....
چه لزومی داره هر روز الکی واسه اتفاقی ک نیفتاده فکر کنی؟؟
الان این سن حساسه واسه همین .....
بعد یکم منطقی فکر کن......میگیم مثلا(عاشق ایشون شدی)
خدایی فکر کن عاشق چیش شدی؟
مطمعن باش ی مشاور دیگه ام بود باز همین فکر رو میکردی.
بعد اون وظیفش مشاور دادنه.... لابد به چند نفر دیگه هم مشاوره میده....یا میگیم حالا فقط به خودت...
اصلا ی مشاور تو این فازا نیست چون کارش همینه!
اینو بدون بعدا خودت خندت میگیره....
الکی خیال بافی نکن.
من خواهرم توی دوران کنکور مشاوره داشت....اونم به قول خودت مشاوره جنس مخالف .
ولی تو این حس نرفت با اینکه به هرحال ممکن بود گاهی شوخی هم کنند.....میدونی مثل چی بهش نگاه کن؟ مثل ی دوست صمیمی...ک کنارته تا تو رو به موفقیت برسونه....تو هم به خاطر اوووون همه تلاشت رو میکنی ک اون تشویق و تحسینت کنه ....
دیگه نباید به بعدش فکر کنی...چون ی چیز الکیه و وقت خودت می گیری....بعدش هم هرچی پیش اومد..بذار بعدش بیاد بعد.... -
R S 0
اصلا فکر اونجا رو نکن
هیچ حسی ک موندگار نیست اولا....
دوما ی تایم خاص فکر کنید نه ۲۴ ساعت .
ذهنتون رو عادت بدید ک یه تایم خاص مثلا شبا ک چت میکنید .
بعدش اگر هم نرسیدی....باور کن خیلی راحت میتونی فراموش کنی.....بخدا ی روز میاد خودت میخندی به این حست....فعلا ازش استفاده کن تو درس خوندن همون جوری ک گفتم....
چه لزومی داره هر روز الکی واسه اتفاقی ک نیفتاده فکر کنی؟؟
الان این سن حساسه واسه همین .....
بعد یکم منطقی فکر کن......میگیم مثلا(عاشق ایشون شدی)
خدایی فکر کن عاشق چیش شدی؟
مطمعن باش ی مشاور دیگه ام بود باز همین فکر رو میکردی.
بعد اون وظیفش مشاور دادنه.... لابد به چند نفر دیگه هم مشاوره میده....یا میگیم حالا فقط به خودت...
اصلا ی مشاور تو این فازا نیست چون کارش همینه!
اینو بدون بعدا خودت خندت میگیره....
الکی خیال بافی نکن.
من خواهرم توی دوران کنکور مشاوره داشت....اونم به قول خودت مشاوره جنس مخالف .
ولی تو این حس نرفت با اینکه به هرحال ممکن بود گاهی شوخی هم کنند.....میدونی مثل چی بهش نگاه کن؟ مثل ی دوست صمیمی...ک کنارته تا تو رو به موفقیت برسونه....تو هم به خاطر اوووون همه تلاشت رو میکنی ک اون تشویق و تحسینت کنه ....
دیگه نباید به بعدش فکر کنی...چون ی چیز الکیه و وقت خودت می گیری....بعدش هم هرچی پیش اومد..بذار بعدش بیاد بعد.... -
R S 0
خب شما اول باید ببینید ایشون هم نسبت به شما ی همچین حسی داره یا نه بعد اصلا شاید اون یکی تو زندگیش باشه اینکه این مشاورتون چقد تو خوندن شما اثر داره اگه که اثری نداره بیخیالش شو بعد سن الان سن خوبی نیست زیاد درگیر این احساسات بچگانه نشید ی روز بهشون فکرم که میکنی خندت میگیره به هرحال موفق باشی امیدت به خدا باشه ی راهی جلوت میزاره
-
سلام بچه ها
میشه راه حل بدینR S 0 تلاش برای فراموش کردن عین فکر کردنه یعنی هر چی بیشتر بخوای و تلاش کنی فراموش کنی بیشتر بهش فکر میکنی و سخت تر میره از ذهنت
بنظرم بهترین راه بی خیالیه فکر میکنم اگه کاری که میگم رو انجام بدی بتونه بهت کمک کنه
هر وقت فکرش میاد تو سرت تو همون لحظه اول قبل اینکه شروع کنی به خیال پردازی باهاش جلوی اون فکرو بگیر یعنی خودت رو با فکر به چیز دیگه ای مشغول کن و به خودت بگو بعدا به اون فکر میکنم و همین روال یعنی در هرررر لحظه برای یک ثانیه هم که شد وقتی فکرش داره میاد تو سرت تو همون لحظه اول سریع حواس خودتو پرت کن به یه چیز دیگه هر چی که میخواد باشه بعد از یه مدت ذهنت خود به خود وقتی به اون فکر میکنی میره سمت چیزای دیگه و فراموش میشه اروم اروم (الان احتمالا با خودت ته دلت میگی نمیخوام این حس برای همیشه فراموش بشه) باید بگم که نگران نباش هر موقع که خودت بخوای تلاش کنی برای فکر کردن بهش دوباره همه چی میشه مثل قبل همه حس و فکرت (این یعنی تو تو این فاصله تا کنکور حدود4-5 ماه که خیلی هم کمه میتونی فکرشو کنار بزاری و بعد بعدا بری سراغش و البته یه چیز دیگه هم که مشخصه اینه که اگه ریتم حواس پرتی رو اجرا نکنی مثل قبل برمیگرده!) پس لطفا تا کنکور حواستو ازش پرت کن بعد این 4-5 ماه قول میدم که همه چی مثل قبل باشه (ضمن اینکه تو این مدت نگران از دست دادنش هم نیستی چون تا کنکور باهاته :)) و حتی بعدش تا نتایج و انتخاب رشته و ... ) پس اگه علاقه جدی دو طرفه باشه بعد کنکور اتفاقای خوبی میفته واگه دو طرفه نبود اول از همه به خاطر خودت سعی کن این حواس پرتی رو ادامه بعدی به مدت طولانی .. بعد یکسال فکر میکنم میلت رو بهش از دست میدی .. امیدوارم حرفام کمک کننده بوده باشه