-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلاس فیزیک و شیمی و ریاضی تموم شد
شما هنوز بحث گیم دارید!:/
وقتتون رف الکی -
آه چقده بازی میکردیم....
یادش بخیر....
دلم تنگ شد
امشب زنگ بزنم بچه های فامیل ک باهم همبازی بودیم بریم خونه مانجونی بازی کنیم......
انصافن یکم زودبزرگ شدیم یکم سخته -
همه جمع شیم بریم بچه شبم تا دوباره همون بازی ها رو بکنیم
نه با هم ها نمیشه هم دوره و هم نمیشه
-
جدن هیشکدوم از اینایی رو کع میگید بازی نکردم
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sinister گرگم به هوا....قایم باشک......
-
آه چقده بازی میکردیم....
یادش بخیر....
دلم تنگ شد
امشب زنگ بزنم بچه های فامیل ک باهم همبازی بودیم بریم خونه مانجونی بازی کنیم......
انصافن یکم زودبزرگ شدیم یکم سختهنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani لایک طلایی
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm گاهی یادآوری خاطرات بهت انرژی خوبی میده....
من سرکلاس هستم الانش هم -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
التماس دعا برای امروز
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دم اون روزا گرم که ادم بودیم شاد بودیم
عین الان نبودیم
مهم نبود طرف کیه
مهم این بود طرف هم بازی ته
مهم نبود به چه جنسه
مهم همبازی ته
حیف که رفت دوران کاش که بر گرده اون دوران -
@dr-sinister گرگم به هوا....قایم باشک......
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zeinab-dehghaniاع قایم باشک رو اره
من بیشتر کتاب و تفنگ دم دستم بوده تا بخام کار دیگه ای بکنم
اگه دوباره برمیگشتم قطعن درستش میکردم -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sinister اگه کودک نبودی بزرگ هم نشده بودی
-
@dr-sinister اگه کودک نبودی بزرگ هم نشده بودی
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour صحیح
-
برای اولین بارازسفررفتنم پشییییمونم,پوففففف
-
الان دیگه به همون میزمرتفعمم راضیم بخدا,,,من خونه میخوااام
-
@zeinab-dehghaniاع قایم باشک رو اره
من بیشتر کتاب و تفنگ دم دستم بوده تا بخام کار دیگه ای بکنم
اگه دوباره برمیگشتم قطعن درستش میکردمنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sinister اوج تفنگ بازی توی بچگی ک بادستمون بود.....تازه صداش روهم درمیاوردیم
-
@dr-sinister اوج تفنگ بازی توی بچگی ک بادستمون بود.....تازه صداش روهم درمیاوردیم
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani اره من همیشه جلو دخترا میمردم شیطنت بچگیم
-
zeinab dehghani اره من همیشه جلو دخترا میمردم شیطنت بچگیم
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani اره من همیشه جلو دخترا میمردم شیطنت بچگیم
یا مثلا همیشه سوپر استار بود بقیه رو نجات می دادم
-
@dr-sinister اوج تفنگ بازی توی بچگی ک بادستمون بود.....تازه صداش روهم درمیاوردیم
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط Dr. Sinister انجام شدهzeinab dehghani ایقد ابرو ریزی کردم با این کار و توفامو پرت کردم رو این و اون
تا اندازه مسلح کردن یه گردان واسم اسلحه خریدن -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک کنم اگه بیشتربخوام ازبچگیم و خاطراتش براخودم یادآوری بشه بیشترازهمه خودم اذیت بشم.....
ولی بدترین چیز هم این بود توی اوج بازی توی مهمونی مامان بابات بلندمیشدن ک بریم خونه-_- -
فک کنم اگه بیشتربخوام ازبچگیم و خاطراتش براخودم یادآوری بشه بیشترازهمه خودم اذیت بشم.....
ولی بدترین چیز هم این بود توی اوج بازی توی مهمونی مامان بابات بلندمیشدن ک بریم خونه-_-نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani اونم. موقعی که تازه گرم گرفتی