-
Ayratin poorghaz هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan سلام خوبین
-
mohammadhassan سلام خوبین
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز سلام
مرسی شما چطورین -
دختر پاییز سلام
مرسی شما چطوریننوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan ممنون
ببخشید شرایط اخراج موقت چیه -
mohammadhassan ممنون
ببخشید شرایط اخراج موقت چیهنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز اخراج موقت نداریم اینجا.
شرایط اخراج موقت -
دختر پاییز اخراج موقت نداریم اینجا.
شرایط اخراج موقتنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan جدا پس منو اخراج کنین فقط143 روز بعدش خودم میام
-
mohammadhassan جدا پس منو اخراج کنین فقط143 روز بعدش خودم میام
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز لطفا این درخواست ها رو نکنید چون انجام نمیشه. یک نفرو اخراج بکنیم فردا همه میان میگن منم اخراج کن.
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز یه راه بهت نشون بدم؟
کلا گوشیتو از خودت دور کن اگه پشت کنکوری ای
یا به یه نفر بگو قسمت تغییر رمز عبور یه رمز سخت بزن وتغییرش بده دیگ نمیتونی بیای
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دختر پاییز لطفا این درخواست ها رو نکنید چون انجام نمیشه. یک نفرو اخراج بکنیم فردا همه میان میگن منم اخراج کن.
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan اهان باش ممنون
-
دختر پاییز جای این همه تلاش برای اخراج شدن بهترنیست کمی تلاش کنیدجلوی خودتونوبگیرید؟یه پیشنهادخیلی دوستانه
-
دختر پاییز یه راه بهت نشون بدم؟
کلا گوشیتو از خودت دور کن اگه پشت کنکوری ای
یا به یه نفر بگو قسمت تغییر رمز عبور یه رمز سخت بزن وتغییرش بده دیگ نمیتونی بیای
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر اگه میشد کامپیووتر رو دو دستی بهش تقدیم میکردم
-
مهشید حسن زاده در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چراامروزتموم نمیشه؟نه واقعاچرا؟
چون هنوز فردا شروع نشده
خیلی بی مزم به روم نیاریننوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM منم تو حضوری چنینم ولی مجازی نمیشه
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه را پیدا کردم
خیلی سخته اما شدن داره -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دختر پاییز لطفا این درخواست ها رو نکنید چون انجام نمیشه. یک نفرو اخراج بکنیم فردا همه میان میگن منم اخراج کن.
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط یه آلای انجام شدهmohammadhassan
تولدتون پساپس مبارک -
mohammadhassan
تولدتون پساپس مبارکنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهیه آلای خیلی ممنون سلامت باشی
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
mohammadhassan
ببخشید تند روی کردم
معذرت میخوام ازتون -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_F_SSU_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Zon Zon در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مراسم شبهای احیاء با متدِ کنکوری
بله دقیقا
-
کاش یه بار یه پسر بیاد بگه چطوری باید با پسرا حرف زد که بعد از حرف زدن هرچی دلشون خواست پشت سر دختر مردم نگن و قضاوت نکنن
️ جالبه که بعضیایی هم که تاحالا باهاشون حرف نزدی هم باز میبینی دارن نظر میدن راجبت
️
-
حتی بعضی دخترا هم دیگه از پسرا بد ترن
️با این حساب آدم دیگه نباید زندگی کنه
️