-
fatemeh8181 والا الان خوده من بعضی وقتا حوصله نمیکشه درس بخونم
مثلا امروز نمیدونم چرانوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi اره واقعا خیلی سخته
-
fatemeh8181 والا الان خوده من بعضی وقتا حوصله نمیکشه درس بخونم
مثلا امروز نمیدونم چرانوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi عزیزم من دیگه برم خیلی خوشحال شدم از اشنایی باهات فعلا برم که کلی درس هوار شده سرم نهایی پاس کنم یعنی گل کاشتم
روزت قشنگ و پر انرژی -
@kosar-mottaghi عزیزم من دیگه برم خیلی خوشحال شدم از اشنایی باهات فعلا برم که کلی درس هوار شده سرم نهایی پاس کنم یعنی گل کاشتم
روزت قشنگ و پر انرژینوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 همچنین
ایشالاه موفق بشی -
ماه اسفند.....از بچگیم برام جالب و دوست داشتنی بوده....پارسال از ماه اسفند خیلی چیزا برام تغییر کرد، ن صرفا بخاطر کرونا....
....
اونایی ک بهم نزدیکن میدونن ک دوست ندارم بهم خانوم یا بانو گفته بشه....درکل اگه کسی چیزایی رو ک دوست ندارم درموردم رعایت بشه رو رعایت نکرد و من هیچ اهمیتی ندادم باید خودش بفهمه ک اصلن برام مهم نیست.......یعنی هرجور دلش میخواد باشه چون من اهمیتی نمیدم.....
اما اونی ک برام اهمیت داره حتی بهش میگم ک بعد از اسمم پسوند"ی" بزاره......یعنی اگه ب کسی گفتم بعداسمم "ی"هم بزاره خودش باید بدونه ک برام قابل اهمیته.....
...
اولین بار کسی ک با پسوند"ی"صدام کرد و ب دلم نشست رو یادمه...اصن این چیز از اون سلیقه هایی هس ک از بچگیم تاحالا تغییری نکرده
حالا بزار با این دل پرم بگذرم از اینکه چندوقته دلم میخواد با"ی"منو صدا بزنه....ولی من از بچگی تاحالا ی جور صداش زدم...مامان بهم میگه همه بچه ها خودشون رو لوس میکنن ولی تو تمام لوس کردنت توی صدا زدنت هست...وقتی بچه بودم مامان بهم گفت وقتی صداش میکنی از ته دل ذوق میکنه، اینو مطمئن باش؛هرچند ک ب روی خودش نمیاره....
از بچگیم تاحالا صدازدن آدما برای بقیه هرچقدر فرق کرده برای اون فرقی نکرده....پس چرا "ی"نمیزاره؟؟؟
دلم از این قضیه پره.....شاید بخاطر کنکور اینقده حساس شدم!!
ولی خب هفته ی آینده توی اون روز بزرگ و باشکوه،ک روز خیلیییی باارزشی برام هست ؛امید دارم ک با پسوند"ی "صدام بزنه....
چون جشنه....چون جشن بزرگی هس....چون روزش هس...چون میدونه ک برام مهمه....چون میدونه ک دوسش دارم.....چون همه ی خانواده میان....چون هنوزهم منو یادشه=)
چون من امید دارم
چون آدمی با امید زنده هست
(=
zeinab dehghani -
امیدوارم حرفامو مخاطب هام بخونن
دلم هوای یکی دو ماه پیش رو کرده وقتی که بودی و بودم و اینقدر دلتنگت نبودم
میدونی خیلی ممنونم از خدا که باهات آشنا شدم هرچند باعث اذیت تو شد گفته بودم لازم باشه توی تودلی هم ازت عذرخواهی میکنم
معذرت می خوام ازت امیدوارم ببخشی منو
و موفق باشی️
خیلی خوشحالم که با شما چهار نفر آشنا شدم شماها از بهترین دوستام بودین خیلیی اذیتتون کردم و نتونستم دوست خوبی براتون باشم ممنونم ازتون که تحملم کردین
zeinab dehghani
@GHAZAL-DALVAND
همینجوری نمیذارم برم یه کارایی باهاتون دارم انجامشون میدم بعد میرم
رُمَیصا میدونم دلخوری ازم امیدوارم تو هم ببخشی منو
دختر پاییز مرسی که بودی و هستیایلین حیدرزهی
@Saghi-Mortazavi
mahla bpz
ممنونم ازتوننوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار دیگه این حرفو نزن
با همین مشت مبکوبم تو صورتت
️قربونت برم
منم از خدا ممنونم که من و با تو گل دختر آشنا کرد
آرزو میکنم تو تموم لحظه ها شاد و خوشحال باشی
️
-
دختر پاییز خوبید
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 ممنون شما خوبی
-
دختر پاییز سلام
چه عجب یه نفر دیگه پیدا شدنوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi خوبین
-
سلام دوستان خوبین.؟
چه خبرا
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
بچه ها شب ارزوها دیشب بود یا امشبه؟
-
سلام
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-e-0 سلام
-
بچه ها شب ارزوها دیشب بود یا امشبه؟
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHelen Alinia امشب
-
@mahdi-e-0 سلام
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز خوبین؟
-
دختر پاییز خوبین؟
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-e-0 ممنون شما خوبین
-
Helen Alinia امشب
دختر پاییز مگه پنجشنبه شب نیست؟ خب شبه چهارشنبه نمیشه؟
-
@mahdi-e-0 ممنون شما خوبین
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز خداروشکر
ممنون -
دختر پاییز مگه پنجشنبه شب نیست؟ خب شبه چهارشنبه نمیشه؟
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHelen Alinia نه اولین شب جمعه است
-
Helen Alinia نه اولین شب جمعه است
@mahdi-e-0 اهان مرسی
-
@mahdi-e-0 اهان مرسی
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHelen Alinia خواهش
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
90 درصد تو دلی سلام و احوالپرسیه
ایییییی خدا