قرار صبحگاهی:)
-
parisa khany ایح ایح🤭🤭😂یادم نیس کی خوابیدم=|😂😂
-
ساقیا😶ساقیااا😶😂
@Saghi-Mortazavi
انشاالله شب گزارش میدی نه؟😶🌻
خب یه شعرم با ساقی بگم دست خالی نباشم😂😂
داخل یه چیز طنزه بود میگف تنها شعری که یادمه اینه
ساقیا مرد نکونام نمیرد هرگز.....مرده آن است که نامش به نکویی نبرند....اون موقع م بش خیلی میخندیدم ولی الان که بش فک میکنم اصن خنده دار نیس😶😂ولی خب توش ساقی هس👌🏻😂جنبه خوبشو در نظر میگیریم@ermia-mirzakhani راسی یه چی یادم اومد🤭
روزت مبارک پدر چیچک😂✌️
🧔👶
chichak am به پدرت تبریک گفتی؟؟😜 -
❄️❄️❄️به نام او❄️❄️❄️
سلام 😃✌️
انشالله روزتون رو خوب شروع کرده باشین😊
🌨️
خواب 2:30
بیداری: 9
🌨️
@Ermia-Mirzakhani سلام 😋🖐️
چاقو ماقو نکشیا دیروز حال و روز مساعدی نداشتم کلا تو انجمن حرف نزدم حس اونم نداشتم😕
راسی😂
اون شعره احیانا اولش سعدیا نبود😂😂😂😂
تن حافظ تو گور لرزید😂😂😂😂.....
موفق باشید😉💪
https://upmusics.com/آهنگ-تو-اگه-بی-من-بهتری-ترجیح-میدم-بری/
اینم یه آهنگ صبح گوش کنین😋✌️
غمگینه البته😂😂😂
99/12/6
🖤💜💙💚💛🧡❤️🧡💛💚💙💜🖤@saghi-mortazavi سلاام به به...خورشید پشت ابر بالاخره رخ نمایاندند.....بعد چه پر توقعم هستن😒چاقو رو من انتخاب نمیکنم بیاد یا نه.....🧐البت چون حالت خوب نبوده مورد عفو ما قرار گرفتی🥺انشاالله خوب شی این خوابتم باز خوب شهه🤩🌻🌻
عار سعدی بود عمدا کرده بودنش ساقی😂😂
صب اول صبی آهنگ غمگین میذارن ملت😂ولی خب تنوع بود👌🏻😂🌻 -
@ermia-mirzakhani راسی یه چی یادم اومد🤭
روزت مبارک پدر چیچک😂✌️
🧔👶
chichak am به پدرت تبریک گفتی؟؟😜@saghi-mortazavi واییی اینقدر از صب منتظرم حداقل یکی بم تبریک بگه نمیگن 😑🏹مرسیییی🤩🤩🤩🤩🌻🌻🌻🌻🥳🥳🥳🌱🌱🌱ولادت امام علی(ع)هم بر شما مبارک🌻
دخترم کم میاد انجمن برم همین احتمالا نشده که بگه😂😂
ولی خب من نمیدونم شایدم باز رفته اون گوسفنده رو بیاره قربونی کنه🐑🐏🔪🔪
دخترم ولادت حضرت حضرت علی (ع) مبارکت باشه🥺🌻 -
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
😴۱:۲۰
😄۵:۴۵🌺🍃جز خدا کیست
🍃🌺که در سایه مهرش باشیم
🌺🍃رحمت اوست که
🍃🌺پیوسته پناه من و توستparisa khany سلااااممم....اول تبریک بگم ولادت مولا علی(ع)رو🤩🤩🌻🌻انشاالله همینجور بهتر بشه🌻
-
parisa khany سلااااممم....اول تبریک بگم ولادت مولا علی(ع)رو🤩🤩🌻🌻انشاالله همینجور بهتر بشه🌻
@ermia-mirzakhani سلااااااام 🥳🎉🎊ولادت امام علی(ع) مبارک🥳🎊🎉روز پدر مبارکت باشه🍩🍫😉این هم کادو روز پدر🎁💐💐
-
سلام
منم به این تاپیک جوین میشم😅
عیدتون هم مبارک❤mahta naji سلام😃خوش اومدین🌱🌱🥳🥳عید شما هم مبارک باشه🌻🌻🥳
-
@ermia-mirzakhani سلااااااام 🥳🎉🎊ولادت امام علی(ع) مبارک🥳🎊🎉روز پدر مبارکت باشه🍩🍫😉این هم کادو روز پدر🎁💐💐
parisa khany ایح ایح....جدید بود کادو دادن😂😂😂👌🏻چقدرم بخشنده🎁🎁👉🏻کادوی متقابل😁🌻🌻
-
@saghi-mortazavi واییی اینقدر از صب منتظرم حداقل یکی بم تبریک بگه نمیگن 😑🏹مرسیییی🤩🤩🤩🤩🌻🌻🌻🌻🥳🥳🥳🌱🌱🌱ولادت امام علی(ع)هم بر شما مبارک🌻
دخترم کم میاد انجمن برم همین احتمالا نشده که بگه😂😂
ولی خب من نمیدونم شایدم باز رفته اون گوسفنده رو بیاره قربونی کنه🐑🐏🔪🔪
دخترم ولادت حضرت حضرت علی (ع) مبارکت باشه🥺🌻 -
@saghi-mortazavi سلاام به به...خورشید پشت ابر بالاخره رخ نمایاندند.....بعد چه پر توقعم هستن😒چاقو رو من انتخاب نمیکنم بیاد یا نه.....🧐البت چون حالت خوب نبوده مورد عفو ما قرار گرفتی🥺انشاالله خوب شی این خوابتم باز خوب شهه🤩🌻🌻
عار سعدی بود عمدا کرده بودنش ساقی😂😂
صب اول صبی آهنگ غمگین میذارن ملت😂ولی خب تنوع بود👌🏻😂🌻@ermia-mirzakhani 😂😂😂😂😂
دیگه کلا ما اینیم🤣🤣✌️
هم خورشید پشت ابرم
هم صبح آهنگ غمگین میزارم
هم اول جناب شاخ و شونه میکشه برا من بعد عفوم میکنه😐البته این همگانیه👊
امروز روز شادیه🤩
میخواستم بهت گیر بدم سر گزارش چون هم ولادت هم روزته دیگه گیر نمیدم🤣🤣🤣✌️ -
@ermia-mirzakhani اولین نفر من تبریک گفتم پس😂😂😂وای چه افتخاری نسیبم شد🤣🤣🤣✌️
🎊🎉🎀🎁🎗️🎈🧨🎎🎍🎋🎊🎉🎋🎁🎏🎍🎏
خیلی تشکر میکنم🤩میلاد امیرالمومنین بر شما هم مبارک باشه🌷🌸🌹🍃
بلی بلی صحیحه رفته گوسفند بیاره😂😂😂
@saghi-mortazavi واییی عار😂😂کلا سعادتی نسیبت شداا بگو دیشب چه کار خوبی کردی خدا اینهمه دوست داره...هر کسی که افتخار تبریک گفتن به منو نداره😌(حالا کسی منو یادش نبوده من دارم اینجا شاخ بازی در میارم مثلا😂😂)
عه کادو تو رو ندادم انگار🎁🎁🎁😂
ناقابله البت😂😂 -
@ermia-mirzakhani 😂😂😂😂😂
دیگه کلا ما اینیم🤣🤣✌️
هم خورشید پشت ابرم
هم صبح آهنگ غمگین میزارم
هم اول جناب شاخ و شونه میکشه برا من بعد عفوم میکنه😐البته این همگانیه👊
امروز روز شادیه🤩
میخواستم بهت گیر بدم سر گزارش چون هم ولادت هم روزته دیگه گیر نمیدم🤣🤣🤣✌️ -
@saghi-mortazavi واییی عار😂😂کلا سعادتی نسیبت شداا بگو دیشب چه کار خوبی کردی خدا اینهمه دوست داره...هر کسی که افتخار تبریک گفتن به منو نداره😌(حالا کسی منو یادش نبوده من دارم اینجا شاخ بازی در میارم مثلا😂😂)
عه کادو تو رو ندادم انگار🎁🎁🎁😂
ناقابله البت😂😂 -
@ermia-mirzakhani آره اصلا از افتخار تبریک به شما در پوست خود نمیگنجم 🤣🤣🤣✌️
وای وای باز شود دیده شود بلکه پسندیده شود😂😂😜
خیلی ممنونم🎈🌸
اینم کادوی شما😝
-
parisa khany ایح ایح....جدید بود کادو دادن😂😂😂👌🏻چقدرم بخشنده🎁🎁👉🏻کادوی متقابل😁🌻🌻
@ermia-mirzakhani نمیدونستم روز پدر من هم 🎁میگیرم🤔 پس برم 🎁 بگیرم تا دیر نشده 🏃🏻♀️😂
-
@ermia-mirzakhani نمیدونستم روز پدر من هم 🎁میگیرم🤔 پس برم 🎁 بگیرم تا دیر نشده 🏃🏻♀️😂
parisa khany واایییی اصن حواسم نبود😐😂😂به نکته ظریفی اشاره نمودی....😂😂من کادو مو پس میگیریم....امیدوارم فقط جوراب توش نباشه کادویی که دادی شما😑🔪😂
-
روزت مبارک پدر چیچک😂✌️
🧔👶
chichak am به پدرت تبریک گفتی؟؟😜@saghi-mortazavi در قرار صبحگاهی:) گفته است:
روزت مبارک پدر چیچک😂✌️
🧔👶
chichak am به پدرت تبریک گفتی؟؟😜عه سسسلام:smiling_face_with_heart-eyes:
نه بابا ارشمیدس و توریچلیو انافاز تلوفاز نزاشتن:neutral_face: :oncoming_fist_light_skin_tone:
ولی خب الان اومدم:smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:مرسی گفتی ساقی جانم:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :kiss_mark:
خب خب:beaming_face_with_smiling_eyes: :honey_pot:
پدر روزت مبارک انشاالله دخترت به ارزوهاش برسه:neutral_face: و همچنین همه و خودتون:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes:
:rose: :sunflower: :sunflower: :sunflower: :hibiscus: :hibiscus: :hibiscus: :pizza: :lollipop: :popcorn: :sandwich: :hamburger: :honey_pot: :cherries: :birthday_cake: :banana: :avocado: :burrito: :candy: :coconut: :cooked_rice: :chocolate_bar: :chocolate_bar:
@Ermia-Mirzakhani :cherry_blossom: :butterfly: -
@saghi-mortazavi در قرار صبحگاهی:) گفته است:
روزت مبارک پدر چیچک😂✌️
🧔👶
chichak am به پدرت تبریک گفتی؟؟😜عه سسسلام:smiling_face_with_heart-eyes:
نه بابا ارشمیدس و توریچلیو انافاز تلوفاز نزاشتن:neutral_face: :oncoming_fist_light_skin_tone:
ولی خب الان اومدم:smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:مرسی گفتی ساقی جانم:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :kiss_mark:
خب خب:beaming_face_with_smiling_eyes: :honey_pot:
پدر روزت مبارک انشاالله دخترت به ارزوهاش برسه:neutral_face: و همچنین همه و خودتون:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes:
:rose: :sunflower: :sunflower: :sunflower: :hibiscus: :hibiscus: :hibiscus: :pizza: :lollipop: :popcorn: :sandwich: :hamburger: :honey_pot: :cherries: :birthday_cake: :banana: :avocado: :burrito: :candy: :coconut: :cooked_rice: :chocolate_bar: :chocolate_bar:
@Ermia-Mirzakhani :cherry_blossom: :butterfly:chichak am من لبریز از احساسات شدندی....🥺🥺دختر نداری که روز پدرو بت تبریک بگه بفهمی چه حسی داره🥺🥺اینو فقط من میفهمم🥺😂😂😂
البته که انشاالله دخترم به آرزو ها و اهدافش میرسه🌻🌻🎁🎁با کمک خدا🌱🌻
مرسی ازت ... دختر قدر شناسم🤩🌻🌻
دیگه زیادی وقتتو تلف نکن تلوفازا صدات میزنن😐😂