-
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند
فوق تخصص داری شوما مگ؟انشاءالله در پی هستیم
امیرمحمد یوسفوند نگفتید کدوم دانشگاه من تا حدودی بچه های پزشکی رو میشناسم
-
@دختر-بهار ممنون شما خوبی؟
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
خوبیم
خوبید؟ -
@majid-behrozi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
melikaaa دروس پزشکی همینجوریش سخته چه برسه به جهشی
پزشکی؟
من کنکورو گفدمmelikaaa میدونم همون پزشکی ۷سال عمومی طول میکشه بعد کنکور تخصصه انقدر سخته دانشجوهاش مینالن
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#طنز_جبههـ
#خواستگارےخواهرفرمانده
اومدهبودازفرماندهمرخصےبگیره!براخواستگارے
فرماندهیہنگاهےبهشکردوگفت:《....
میخواےبرےازدواجکنے؟!..گفت؛...
[بـلـہمـیـخـوامبـرمخـواسـتــگارے]..فرماندهگفت:↞❨خببیاخواهرمنوبگیر❩
گفت:⃟
❪جدےمیگےآقامهدے❫...
گفت:‹بلہبہخانوادتبگوبرنببینناگرپسندیدنبیا
مرخصےبگیروبرو ›
اونبندهخداهمخوشحال دویدهبودمخابراتتماس
گرفتہبودبہخانوادشگفتهبود:
(فرماندهلشکرمونگفتهبیاخواهرمنوبگیر،
زودبرید
خواستگاریشخبرشوبہمنبدید)
بچہهاےمخابراتمردهبودنازخنده
پرسیدهبود:"
چرامیخندید؟!"
خودشگفتبیا....
خواستگارےخواهرم
بچہهاگفتند:"بندهخدا آقامهدےسہتاخواهرداره،
دوتاشونازدواجکردن،یکیشونمدوماهشه -
melikaaa میدونم همون پزشکی ۷سال عمومی طول میکشه بعد کنکور تخصصه انقدر سخته دانشجوهاش مینالن
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
melikaaa میدونم همون پزشکی ۷سال عمومی طول میکشه بعد کنکور تخصصه انقدر سخته دانشجوهاش مینالن
خوبه که میدونی
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلاس دهم مگه نبود؟
جل الجاالب -
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ما مشکلمون اینِ ایشون هنوز به کنکور نرسیدن
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
melikaaa پیش میره
دانشگاه خوش میذگره؟خوب پیش بره ها
چه خوشی از ساعت ۸ کلاس داشتم -
@majid-behrozi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خوبه که میدونی
melikaaa آره تازه کجاش رو دیدی پنج سال تخصصه و بعدش باید بریم دوسال منطقه محروم اون موقع تازه ماهی یه میلیون تا دو میلیون بهمون حقوق میدن یعنی طی این همه سال هیچی پول نمیگیریم بعد دوسال اجازه مطب زدن رو داریم بله میدونم و آگاهانه واردش شدم چون واقعا عاشق این رشته ام حالا از سربازی پسرا نگم براتون
-
melikaaa آره تازه کجاش رو دیدی پنج سال تخصصه و بعدش باید بریم دوسال منطقه محروم اون موقع تازه ماهی یه میلیون تا دو میلیون بهمون حقوق میدن یعنی طی این همه سال هیچی پول نمیگیریم بعد دوسال اجازه مطب زدن رو داریم بله میدونم و آگاهانه واردش شدم چون واقعا عاشق این رشته ام حالا از سربازی پسرا نگم براتون
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نگو که توعم پزشکی میخونی
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
melikaaa پیش میره
دانشگاه خوش میذگره؟خوب پیش بره ها
چه خوشی از ساعت ۸ کلاس داشتم -
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi
تو مگ دختر نبودی؟!