-
@sania-andiravan آهان منم مشکل دارم مخصوصا با معلمش
یه جوریه خیلی بد درس میده میگه فقط از روش من
استاد یاری عالیه
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو دقیقا منم با آقا یاری می بینم
دلیل این هستش که واس تجربی ها نمیان مفهومی بگن میگن و میرن دلیل نمیاره قشنگ استدلال نمیکنن ولی تست بر اساس مفهوم میگه تو مفهوم بلدی میزنی آقا یاری هم مفهومی میگه و باعث میشه آدم بفهمه واس من که اینجوری بوده -
مهدیه بانو دقیقا منم با آقا یاری می بینم
دلیل این هستش که واس تجربی ها نمیان مفهومی بگن میگن و میرن دلیل نمیاره قشنگ استدلال نمیکنن ولی تست بر اساس مفهوم میگه تو مفهوم بلدی میزنی آقا یاری هم مفهومی میگه و باعث میشه آدم بفهمه واس من که اینجوری بوده@sania-andiravan آره دقیقا
-
مهدیه بانو دقیقا منم با آقا یاری می بینم
دلیل این هستش که واس تجربی ها نمیان مفهومی بگن میگن و میرن دلیل نمیاره قشنگ استدلال نمیکنن ولی تست بر اساس مفهوم میگه تو مفهوم بلدی میزنی آقا یاری هم مفهومی میگه و باعث میشه آدم بفهمه واس من که اینجوری بودهنوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده@sania-andiravan علاوه بر این آدم رو از افسرده شدن نجات میدن.وسط ویدئو ادمو میخندونند مخصوصا با لفظ بندهی خدا
-
@sania-andiravan آره دقیقا
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو فعلا مهدیه جان من برم سراغ بقیه درس ها
️موفق باشی عزیزدل
️
@امیرمسعود-جعفری خدانگهدار تون امیدوارم موفق باشید️
-
@sania-andiravan علاوه بر این آدم رو از افسرده شدن نجات میدن.وسط ویدئو ادمو میخندونند مخصوصا با لفظ بندهی خدا
@امیرمسعود-جعفری آره
مخصوصا اونجا که میزنم تو سرش میگه چقدر تو رو مخی
-
مهدیه بانو فعلا مهدیه جان من برم سراغ بقیه درس ها
️موفق باشی عزیزدل
️
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan به همچنین شما هم موفق باشید.
-
@sania-andiravan علاوه بر این آدم رو از افسرده شدن نجات میدن.وسط ویدئو ادمو میخندونند مخصوصا با لفظ بندهی خدا
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری دقیقا
یکنواخت نیست کلاس شون من خودم دوست دارم بهم خوش بگذره سر کلاس
-
️موفق باشی عزیزدل
️
@sania-andiravan خداحافظ عزیزم برو مواظب خودت باش
-
️موفق باشی عزیزدل
️
@sania-andiravan همچنین تو هم موفق باشی
-
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری خیلی ممنونم
-
@sania-andiravan خداحافظ عزیزم برو مواظب خودت باش
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو تو هم همین طور
️
️
-
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدافظ بچه ها
-
خدافظ بچه ها
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Abbas 0 خدانگهدارت
-
@امیرمسعود-جعفری
من که موقع دیدن فیلماش آنقدر میخندم دل درد میگیرم امروز تو ویدیو برگشت گفت میدونم چایی دستته منم دقیقا چایی دستم بود
-
خدافظ بچه ها
Amir Abbas 0 خدانگهدار
-
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای وای از دست یار توبه کردم
صدبار صدبار
ای وای توبهی خود من شکستم
هربار هربار
اینو تا گوش میدم یاد فوتبال میفتم.
روزی صدبار به خودم میگفتم دیگه فوتبال نمیبینم.
تلویزیون رو روشن میکردم میدیدم اون نیمایی که دوست دارم بازی دارند.هی وسوسه میشدم. -
مهدیه بانو تو هم همین طور
️
️
@sania-andiravan
️
-
@امیرمسعود-جعفری
من که موقع دیدن فیلماش آنقدر میخندم دل درد میگیرم امروز تو ویدیو برگشت گفت میدونم چایی دستته منم دقیقا چایی دستم بود
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
ای وای از دست یار توبه کردم
صدبار صدبار
ای وای توبهی خود من شکستم
هربار هربار
اینو تا گوش میدم یاد فوتبال میفتم.
روزی صدبار به خودم میگفتم دیگه فوتبال نمیبینم.
تلویزیون رو روشن میکردم میدیدم اون نیمایی که دوست دارم بازی دارند.هی وسوسه میشدم.@امیرمسعود-جعفری میگم دیگه نمی رم اینستا ولی بازم میرم البته الان کمتر کردم اینستا رفتنم رو
-
@امیرمسعود-جعفری میگم دیگه نمی رم اینستا ولی بازم میرم البته الان کمتر کردم اینستا رفتنم رو
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو منم دیگه کمتر میبینم یا آخر بازیا میرم خلاصه بازیا رو میبینم.