کمک فورررری
-
سلام به دوستان آلایی
یه سوال داشتم
اینکه شیمی نظام جدید با نظام قدیم خیلی فرق کرده؟
یعنی بخوام منظورمو برسونم اینجوری میگم که مثلا منی که نظام جدیدم اگر ویدئو های استاد آقاجانی رو واسه ی شیمی ببینم(چون شنیدم خیلی عالی درس میدن)
اشکالی داره؟
چون از اولم با شیمی مشکل داشتم:)
همیشه درکش سخت بوده و خیلیا گفتن که آقای آقاجانی اینقدر عالی درس میدن که عاشق شیمی میشی.
ممنون میشم راهنماییم کنین -
دوستان کتاب تست برای چهار درس تخصصی چی پیشنهاد میکنید؟
-
yasaman yazdani در
کمک فورررری
گفته است:
سلام
لیست زیر مناسب هستن:زیست شناسی:خیلی سبز
شیمی:مبتکران یا خیلی سبز
فیزیک:میکرو
ریاضی:خیلی سبز
اگه سوالی هست در خدمتم
-
سلام به دوستان آلایی
یه سوال داشتم
یعنی بخوام منظورمو برسونم اینجوری میگم که مثلا منی که نظام جدیدم اگر ویدئو های استاد آقاجانی رو واسه ی شیمی ببینم(چون شنیدم خیلی عالی درس میدن)
اشکالی داره؟
همیشه درکش سخت بوده و خیلیا گفتن که آقای آقاجانی اینقدر عالی درس میدن که عاشق شیمی میشی.
ممنون میشم راهنماییم کنینSana Asadi 0 راستش تست کردم جوابگوی ما ۱۴۰۰ ها نیست کلی مطلب حفظیه اضافی داره نظام قدیم واکنش نویسی شونم خیلی سختتتتت
-
yasaman yazdani در
کمک فورررری
گفته است:
سلام
لیست زیر مناسب هستن:زیست شناسی:خیلی سبز
شیمی:مبتکران یا خیلی سبز
فیزیک:میکرو
ریاضی:خیلی سبز
اگه سوالی هست در خدمتم
امیرمحمد یوسفوند من برای زیست و ریاضی میکرو گرفتم یعنی خوب نیستن؟
-
yasaman yazdani کتاب های تست نشرالگو هم زیاد تست داره و هم ۳ سطح آسون متوسط و سخت طبقه بندی کرده
-
سلام به دوستان آلایی
یه سوال داشتم
اشکالی داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنینSana Asadi 0 شیمی آقای گودرزی رو ببینید عالیه دهم رو به صورت کامل و مفصل به همراه تست های زیاد تدریس کردن
-
Helen Alinia در
کمک فورررری
گفته است:
ببینید هرکسی باتوجه به نیازش به تست یا درسنامه کتاب کمک اموزشی تهیه میکنه.یعنی چی؟یعنی اینکه مثلا من درسنامه زیاد میخوام و میرم یه کتاب با درسنامه بیشتر میگیرم.منم فقط یه منبع ذکر کردم.ولی اگه بخوام دوباره ذکر کنم برای ریاضی و زیست میکرو رو معرفی میکنم.این کتاب هایی که من ذکر کردم کتاب هایی هستن که نه سطحشون بالا و خیلی پایین هستن.و در نهایت کتاب هایی که تهیه کردین به خصوص زیست میکرو سطح نسبتا بالا و خوبی داره.مخصوصا اون تست های ترکیبی اخر فصل که خیلی عالی هستن.ریاضی میکرو هم که درسنامه کامل و جامع اموزشی عالی داره.نگران نباشید
-
Helen Alinia در
کمک فورررری
گفته است:
ببینید هرکسی باتوجه به نیازش به تست یا درسنامه کتاب کمک اموزشی تهیه میکنه.یعنی چی؟یعنی اینکه مثلا من درسنامه زیاد میخوام و میرم یه کتاب با درسنامه بیشتر میگیرم.منم فقط یه منبع ذکر کردم.ولی اگه بخوام دوباره ذکر کنم برای ریاضی و زیست میکرو رو معرفی میکنم.این کتاب هایی که من ذکر کردم کتاب هایی هستن که نه سطحشون بالا و خیلی پایین هستن.و در نهایت کتاب هایی که تهیه کردین به خصوص زیست میکرو سطح نسبتا بالا و خوبی داره.مخصوصا اون تست های ترکیبی اخر فصل که خیلی عالی هستن.ریاضی میکرو هم که درسنامه کامل و جامع اموزشی عالی داره.نگران نباشید
امیرمحمد یوسفوند خیلی ممنونم از راهنماییاتون
-
سلام به دوستان آلایی
یه سوال داشتم
اشکالی داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنینSana Asadi 0 سلام من ثابت تعادل و سینتیک رو هیچ جوره نمیفهمیدم ولی با تدریس آقای آقاجانی کامل متوجه شدم.
خیلی خوب درس میدن آدم حس میکنه واقعا تو کلاسه -
Sana Asadi 0 راستش تست کردم جوابگوی ما ۱۴۰۰ ها نیست کلی مطلب حفظیه اضافی داره نظام قدیم واکنش نویسی شونم خیلی سختتتتت
Masih shirdel
مرسی از راهنماییت -
Sana Asadi 0 سلام من ثابت تعادل و سینتیک رو هیچ جوره نمیفهمیدم ولی با تدریس آقای آقاجانی کامل متوجه شدم.
خیلی خوب درس میدن آدم حس میکنه واقعا تو کلاسهyldw
ممنون از کمکت -
سلام به دوستان آلایی
یه سوال داشتم
اشکالی داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنینSana Asadi 0 در
کمک فورررری
گفته است:
سلام به دوستان آلایی
یه سوال داشتم
اشکالی داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنینحفظیات از این رو به اونرو شده
-
Masih shirdel
مرسی از راهنماییت