b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
کمک فورررری
-
سلام به دوستان آلایی
یه سوال داشتم
اینکه شیمی نظام جدید با نظام قدیم خیلی فرق کرده؟
یعنی بخوام منظورمو برسونم اینجوری میگم که مثلا منی که نظام جدیدم اگر ویدئو های استاد آقاجانی رو واسه ی شیمی ببینم(چون شنیدم خیلی عالی درس میدن)
اشکالی داره؟
چون از اولم با شیمی مشکل داشتم:)
همیشه درکش سخت بوده و خیلیا گفتن که آقای آقاجانی اینقدر عالی درس میدن که عاشق شیمی میشی.
ممنون میشم راهنماییم کنین -
دوستان کتاب تست برای چهار درس تخصصی چی پیشنهاد میکنید؟
-
yasaman yazdani در کمک فورررری گفته است:
دوستان کتاب تست برای چهار درس تخصصی چی پیشنهاد میکنید؟
سلام
لیست زیر مناسب هستن:زیست شناسی:خیلی سبز
شیمی:مبتکران یا خیلی سبز
فیزیک:میکرو
ریاضی:خیلی سبز
اگه سوالی هست در خدمتم
-
Sana Asadi 0 راستش تست کردم جوابگوی ما ۱۴۰۰ ها نیست کلی مطلب حفظیه اضافی داره نظام قدیم واکنش نویسی شونم خیلی سختتتتت
-
امیرمحمد یوسفوند من برای زیست و ریاضی میکرو گرفتم یعنی خوب نیستن؟
-
yasaman yazdani کتاب های تست نشرالگو هم زیاد تست داره و هم ۳ سطح آسون متوسط و سخت طبقه بندی کرده
-
Sana Asadi 0 شیمی آقای گودرزی رو ببینید عالیه دهم رو به صورت کامل و مفصل به همراه تست های زیاد تدریس کردن
-
Helen Alinia در کمک فورررری گفته است:
امیرمحمد یوسفوند من برای زیست و ریاضی میکرو گرفتم یعنی خوب نیستن؟
ببینید هرکسی باتوجه به نیازش به تست یا درسنامه کتاب کمک اموزشی تهیه میکنه.یعنی چی؟یعنی اینکه مثلا من درسنامه زیاد میخوام و میرم یه کتاب با درسنامه بیشتر میگیرم.منم فقط یه منبع ذکر کردم.ولی اگه بخوام دوباره ذکر کنم برای ریاضی و زیست میکرو رو معرفی میکنم.این کتاب هایی که من ذکر کردم کتاب هایی هستن که نه سطحشون بالا و خیلی پایین هستن.و در نهایت کتاب هایی که تهیه کردین به خصوص زیست میکرو سطح نسبتا بالا و خوبی داره.مخصوصا اون تست های ترکیبی اخر فصل که خیلی عالی هستن.ریاضی میکرو هم که درسنامه کامل و جامع اموزشی عالی داره.نگران نباشید
-
امیرمحمد یوسفوند خیلی ممنونم از راهنماییاتون
-
Sana Asadi 0 سلام من ثابت تعادل و سینتیک رو هیچ جوره نمیفهمیدم ولی با تدریس آقای آقاجانی کامل متوجه شدم.
خیلی خوب درس میدن آدم حس میکنه واقعا تو کلاسه -
Masih shirdel
مرسی از راهنماییت -
yldw
ممنون از کمکت -
Sana Asadi 0 در کمک فورررری گفته است:
سلام به دوستان آلایی
یه سوال داشتم
اینکه شیمی نظام جدید با نظام قدیم خیلی فرق کرده؟
یعنی بخوام منظورمو برسونم اینجوری میگم که مثلا منی که نظام جدیدم اگر ویدئو های استاد آقاجانی رو واسه ی شیمی ببینم(چون شنیدم خیلی عالی درس میدن)
اشکالی داره؟
چون از اولم با شیمی مشکل داشتم:)
همیشه درکش سخت بوده و خیلیا گفتن که آقای آقاجانی اینقدر عالی درس میدن که عاشق شیمی میشی.
ممنون میشم راهنماییم کنینحفظیات از این رو به اونرو شده
-