-
خدا حافظ بچهها من برم کلی کار دارم
-
fateme moosavi 0 عه اینجاهم بلینک داریم
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 نه من ارمیم
-
Kosar A003 نه من ارمیم
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 خو منم هسدم:|
ولی پروفت جیسوعه-_- -
fateme moosavi 0 عه اینجاهم بلینک داریم
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در اصل ارمی ولی بلک پینک و اکسو هم گوش میدم
-
fateme moosavi 0 خو منم هسدم:|
ولی پروفت جیسوعه-_-تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 شما هم بی تی اسی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی به من بگه بردن نمرات روی نمودار چرا حرام است؟؟
-
fateme moosavi 0 خو منم هسدم:|
ولی پروفت جیسوعه-_-تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 اره چون دخترونه قشنگه
-
Kosar A003 شما هم بی تی اسی
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 اول بنگتن
بعد سوپرام
بعدم هراهنگی از هر گروهی قشنگ باشه میگوشم
اسکیز و اکسو و توایس و کی هیپ هاپ و همهه چی:) -
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گویند سرانجام ندارید شما
ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم -
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 جوابشو اینجا بگم سیاسی میشه اخراجم میکنن
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به دختره میگم نمونه سوالای فلان استاد رو که امتحان دادین بده میگه من نمیتونم سوالا رو به شما بدم شاید سوالات یکی باشه اونوقت حق الناس به گردنم میفته
بارپروردگارا من ایمانم سست شده یا مردم خیلی مسلمونن؟؟اصلا تعریف حلال و حروم داره تغییر میکنه نعوذبالله
-
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از خیل اسیران کهن نیستم اما
روزی زده ام در قفسی بال و پری چند -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
️
-
به دختره میگم نمونه سوالای فلان استاد رو که امتحان دادین بده میگه من نمیتونم سوالا رو به شما بدم شاید سوالات یکی باشه اونوقت حق الناس به گردنم میفته
بارپروردگارا من ایمانم سست شده یا مردم خیلی مسلمونن؟؟اصلا تعریف حلال و حروم داره تغییر میکنه نعوذبالله
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111
اگر بما در میخانه زاهدان بستند
هزارشکر که رندان جورکش هستند
برو اون رندان رو بیاب شاید اونا سوالارو بدن -
@dr-mahh اوکی اوکی
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf مرسی مهربون
-
@dr-mahh کدوم؟
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf همونی ک گفتین به نظر قهر کرده همینطور چیزی گفتین فک کنم خیلی ناز بود
-
@dr-mahh منطقه ۱ه
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf عه تازه الان دیدم مرسی مرسی
-
#خبر
همین ۲دیقه پیش پروازیک فروندهواپیما به مقصد نمیدونم کجا بدلیل شرایط نامساعد جوی کنسل شد,
اصلنم معلوم نیست کیه
ابراهیم طاهانوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط ابراهیم طاها انجام شدهمهشید حسن زاده در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
#خبر
همین ۲دیقه پیش پروازیک فروندهواپیما به مقصد نمیدونم کجا بدلیل شرایط نامساعد جوی کنسل شد,
اصلنم معلوم نیست کیه
ابراهیم طاهااهممم
1.2.3
به خبری که دیروز بدستم رسید توجه فرمایید
در آخرین لحظه که هواپیما قصد پرواز داشت خبری به دستم رسید که تو مملکت خودم به من نیاز زیاده
منم وطن فروشی نکردم و سریع بعد کش و قوس فراوان قبل سفر پیاده شدم
و برای خدمت به مملکتم اماده میشم -
amirh_hmyf عه تازه الان دیدم مرسی مرسی
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-mahh هربار که میام میبینم ۳بار منشن شدم از طرفت
-
@dr-mahh هربار که میام میبینم ۳بار منشن شدم از طرفت
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf من یه امروز زیادی تگ کردم