-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-m اره تازه اولشه کرونا انگلیسی میاد بهتر میشه
-
amirh_hmyf ینی نمی ارزه این چهارماهوبشم؟://
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ida-shateri نه واقعا
شاید از لحاظ کمیت خوب باشه
ولی کیفیت نه
تفریحتون چیه مگه؟
میگین یه بعدی بشم -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Honeymoon Fades
I hope we never change:)) -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تو یه گروهی از این نوشته ها میزاشتم واکنشاشون
از دست رفت
ودف
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I’m afraid of all I am
از تمام آن چیزی که هستم می ترسم
My mind feels like a foreign land
ذهن من مثل یک سرزمین بیگانه می ماند
Silence ringing inside my head
سکوت تو سرم میپیچه -
@ida-shateri نه واقعا
شاید از لحاظ کمیت خوب باشه
ولی کیفیت نه
تفریحتون چیه مگه؟
میگین یه بعدی بشمamirh_hmyf یه بعدی ازین نظر که بااطراف قطع رابطه کنم://
تفریحم بیرونه.باشگاه میرم؛قدم میزنم -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Don’t give up, I won’t give up
تسلیم نشو ، من تسلیم نمیشم
Don’t give up, no no no
تسلیم نشو ، نه نه نه
I’m free to be the greatest, I’m alive
من آزادم که بهترین باشم ، من زنده ام
I’m free to be the greatest here tonight, the greatest
من آزادم که امشب بهترین اینجا باشم ، بهترین
The greatest, the greatest alive
بهترین ، بهترین کسی که زنده است -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همیشه با خودم فکر میکنم اخرش میمیریم خب چرا میایم
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به خدا میگم خب چرا می افرینی که بمیریم
-
گاهی اوقات از انسان بودنمم حالم بهم میخوره
-
@دختر-بهار زهرا زر اضافی نزن با
میزنم همینجا شل پلت میکنما
یا مثل آدم میای یا مثل آدم میای
نیای بد میبینی...اونوقت تا آخر عمرتم بگردی ردی ازم پیدا نمیکنی...میدونی که برم دیگه برنمیگردم.حالا خوددانی -
amirh_hmyf یه بعدی ازین نظر که بااطراف قطع رابطه کنم://
تفریحم بیرونه.باشگاه میرم؛قدم میزنمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ida-shateri نه بابا
اینطوری مغزتون خسته تر میشه
از صبح تا شب با دوستان ارتباط ندارین
فوقش یه ساعت اینا ارتباط داشته باشین که اونم لازمه واقعا
تفریح نداشته باشین تمرکزتونم کمتر میشه
حس خوندنم کمتر میشه
بازم هرطور مایلین من تجربه و نظرمو گفتم صرفا -
من تو یه گروهی از این نوشته ها میزاشتم واکنشاشون
از دست رفت
ودف
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 خداروشکر زبان من افتضاحه نمیفهمم چی میگی
-
رُمَیصا میدونم رفتم اما اینو نگم نمیشه
باشه اومدم اما نیستی بعدا نگیااا زهرا نیستشآخه یکی نیست بگه عقل کل از کی تا حالا بهناز این وقت روز شب حالا هر چی میاد انجمن
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار سلام
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاهی اوقات ادم یه حرفایی میشنوه اونم از ادمایی که فکرشون رو نمیکنه
-
fateme moosavi 0 خداروشکر زبان من افتضاحه نمیفهمم چی میگی
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز اه نه من زبانم خوب
-
fateme moosavi 0 خداروشکر زبان من افتضاحه نمیفهمم چی میگی
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز دخترم نزدیک عید است نمیخواهی دختر بهار بشوی
-
@دختر-بهار سلام
دختر پاییز سلام:)
-
@ida-shateri نه بابا
اینطوری مغزتون خسته تر میشه
از صبح تا شب با دوستان ارتباط ندارین
فوقش یه ساعت اینا ارتباط داشته باشین که اونم لازمه واقعا
تفریح نداشته باشین تمرکزتونم کمتر میشه
حس خوندنم کمتر میشه
بازم هرطور مایلین من تجربه و نظرمو گفتم صرفاamirh_hmyf ممنون:)
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Just know that I'm always parallel on the other side فقط بدون که من همیشه موازی در سمت دیگه ام 'Cause with your hand in my hand and a pocket full of soul چون با دستت در دستم و یک جیب پر از شور و شوق I can tell you there's no place we couldn't go میتونم بهت بگم که هیچ جایی وجود نداره که ما نتونیم بریم Just put your hand on the glass, I'm here trying to pull you through فقط دستت رو بذار روی شیشه، من اینجام درحالی که تلاش میکنم که درسختی بهت کمک کنم You just gotta be strong تو فقط باید قوی باشی' Cause I don't wanna lose you now چون من نمیخوام که الان از دستت بدم