Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. هرچی تو دلته بریز بیرون 4
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
عشق و عاشقی تو سال کنکورو
raha moradiR
سلام بچه ها خوبین؟... یکم کمک میخواستم ازتون... من کنکور 1403 بودم و خب سال اول داغون کردم کنکورمو ...در حد اینکه 100 هزار شدم و خب امسالم فک کنم رتبم زیر 10 هزار شه ...و خب قراره دوباره بمونم پشت کنکور برای 1405 خلاصه بگم من تابستون سال 1402 عاشق پسرعمم با 7 سال اختلاف سنی شدم ( پرستاره و خواهر و برادرشم دندونپزشکن )... و خب با اینکه تیزهوشان بودم گند زده شد به کنکورم.... و خب من رفتم به ایشون ( هر دومون مذهبی هستیم ) پیام دادم تابستون 1403 ناشناس که دوسشون دارم پسرعمم فهمید منم ولی خب به روی خودش نیاورد...بعد یسری اتفاقا افتاد(طولانیه) که موقع اعلام نتایج سال پیشم خانوادش فهمیدن که من به پسرشون پیام دادم ...و خب سیمکارتشو ازش گرفتن تو تمام اکانتاشن و خب بجاش میان پروفایل میزارن ازش( طولانیه تعریف کنم چجوری فهمیدم..) که اگه من احیانا پیام بدم دوباره ،ابرو ریزی کنن و خب این پروفایل گذاشتنا هم بخاطر اینه که من حواسم از روی کنکور پرت میشد(که موفقم شدن )....و خب خانواده عمم اینجورین که نمیخوان کسی از بچه هاشون بهتر باشه و خب اره ... منم سال اولی که کنکور داشتم چون وضع درسیم عالی بود ( تابستونش به یه بنده خداهایی گفتم من میخوام شهر دیگه قبول شم و خب این کلا همه جا پیچید ) و خب موقع اعلام نتایجم همه رتبمو فهمیدن شما بخونین جار زدن ( بخاطر اینکه تو اموزش پرورش اشنا داشتن و خب میشه کارنامه های کنکورو دید ....).... کمکی که ازتون بچه ها میخوام اینه که چیکار کنم فراموشش کنم ...دیگه نمیتونم همش حس افسردگی گرفتم درس نمیخونم ...حس حماقت دارم نسبت به تک تک کارام دارم از خودم متنفر میشم....میخوام کنکور سال بعدمو درست بدم ...گند زده شده به زندگیم همش تو خونه ام نه مهمونی میرم که مبادا کسی با نگاه تحقیر امیز نگام کنه ...یک ساله خودمو حبس کردم و بازم گند زدم ... بچه ها میگید چیکار کنم ...در ضمن خانواده عمم با ما اوکی نیستن یعنی هیچ جوره شما بگیرین نمیشه با پسرعمم بعدا جور شم فقط میخوام فراموشش کنم ....امسالم همه قراره بهم بخندن........نمیخوام دیگه سال بعد کبریت بکشم روی یه سال از زندگیم
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
هم خوانی هویت
M.ShajarianM
درود بر شما این تاپیک رو به جهت مطالعه هویت زدم
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
سمیئویک اسید
mr.vinyzoM
سلام سلام سلام سلام Your browser does not support the audio element. از اونجا که الانا تو مجازی و واقعیت کار های سم زیاد میبینیم و دیدم جاشون تو الاخونه خالیه این تاپیکو ترتیب دادم شما میتونین کلیپ های سمتون یا خاطرات اسیدیتون رو اینجا بفرستین و باهم و کنار هم فیض ببریم ایشالا که نترکیم صلوات.. ... اعاااا راستی داشت یادم میرفت که بگم هیچ جا بدون قانون نمیشه پس شمایی که اینجایین، بیاین پیشنهاداتونو برای قانون های این تاپیک بدین تا باهم تنظیمش کنیم... سمدونی جالبی میشه.... اهاااا اهالی فن بفرمایید: @Reza-H @_Narges @پرستو-بابایی @ABR_DJ @Ainoor @Zahra-HD @نویسنده-کوچولو @officer-k _k @آدمک @erfanyy @M-Shajarian @Hhh-Hh Hh @f-nalist @Soniaaa @Ay @ariana-a @مآهور @khanoomi و هرکی که چیزی تو چندته داره ....
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
آواز🎼🎧
M.ShajarianM
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
شارژ فرستادن چیکارش کنم؟
Fateme Sh 0F
سلام بچه ها یکی یه مقدار زیاد شارژ فرستاده رو خط من اون شماره رو فقط داداشم ومامان و بابام دارن که هیچ کدوم نفرستادن زنگ زدم همراه اول میگه ممکنه اونی که فرستاده تماس بگیره باهاتون یه بار میگم بیخیال میخواست اشتباه نکنه دوباره میگم شاید یه ادم فقیری واسه تحصیل بچش میخواسته حالا چیکارش کنم؟ تا حالا هم کسی تماس نگرفته باهام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
غیر درسی
کیمیاگر
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
صفحه آرایی_ورد
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. یک کتاب رو باید گروهی تایپ کنیم و جمع بندی مطالب به عهده منه میخوام بدونم برنامه ای، آموزشی، تجربه ای که بتونه کمکم کنه یه کار تمیز درست کنم وجود داره؟ حتی هوش مصنوعی ممنون میشم اگه میدونید بگید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
کمک برای دور زدن محدودیت روزانه چت جی پی تی
Love FistL
سلام نیاز به کمک دارم آیا راهکاری دارین که بشه از Chat-gpt به طور نامحدود( پریمیوم) ولی رایگان استفاده کرد؟
غیر درسی
✨ روز بزرگداشت شیخِ اجلّ ســعدی ✨
ForuharF
Topic thumbnail image
غیر درسی

هرچی تو دلته بریز بیرون 4

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
846.7k دیدگاه‌ها 1.6k کاربران 1.0m بازدیدها 1.2k Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • رُمَیصار رُمَیصا

بچه ها خیلی بده آدم گریش بیاد ولی همش بخنده نه؟!😂😂

A آفلاین
    A آفلاین
    Acola
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

رُمَیصا در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

ن!
    این ینی داری بزرگ میشی؛)
    تبریک میگم!

Never let your loneliness
    !drive you back to toxic people

رُمَیصار 1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • دریا دریایید دریا دریایی

خوب عروسکم میگه غزاله بیا بغلم کن بریم بخوابیم 😍😴
      راسم میگه بچه امروز بردمش حمام شستمش 😂تازه به موهاشم نرم کننده ی مو زدم خسته شده خوابش میاد 😐😂
      (یکی نیست بگه تو به موهای خودت میزنی که حالا به موی عروسکت نرم کننده زدی😐)

• تودلیا شبتون بخیر حالتون خوش 👋💞
      RAMIN1380R آفلاین
      RAMIN1380R آفلاین
      RAMIN1380

دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

راسم میگه بچه امروز بردمش حمام شستمش 😂تازه به موهاشم نرم کننده ی مو زدم خسته شده خوابش میاد 😐😂

بعد من به این میگفتم نن جون |:

مهدیه بانوم دریا دریایید 2 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • RAMIN1380R آفلاین
        RAMIN1380R آفلاین
        RAMIN1380

چقد زندگی دخترا خوب و راحته 😪
        لعنت به این کروموزم y بدرد نخور |:

Infinitie. AI 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • A آفلاین
          A آفلاین
          Acola

:|
          راحت:/

Never let your loneliness
          !drive you back to toxic people

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • رُمَیصار آفلاین
            رُمَیصار آفلاین
            رُمَیصا
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط رُمَیصا انجام شده

سلام خوشگلای بهناز(با همتونما،بعدا نگین چرا بهم نگفتی خوشگل😁)
            صبح همتون بخیر باشه اشه ها🌞🌈(این کلمه آخرو از بهار بپرسین براتون تفسیر میکنه😍😜)
            انشالله حال همتون توپ ِتوپ باشه😃
            والا همون طور که میدونین من شبا تا صبح اینجا پلاس بودم و روزا هم در حال فعالیت و خوردن و خوابیدن😝😁
            دیروز پدر گرام بنده رو مورد نصیحت و اندرزهای گرانقدرشون قرار دادن و با زبان بی زبانی گفتن که اشه!بشین سر درست😢و این شد که ما یک تلنگری بهمون وارد شد که تصمیمیم گرفتیم که شدیدا بیفتیم رو درس
            برای همین گفتم باید فضای مجازیو کمتر کنم اینجوری که نمیشه که😰
            واسه همینم الان مجبورم که از دوستا و رفیقای خوشگلم خدافزی کنم تا بعد کنکور انشالله با خبرای خوب بیام پیشتون😍😃
            اولا بدونین که خیلیــــــــــــــی دوستون دارم...همتونو
            همه اونایی که حتی یه بار در حد سلام باهاشون حرف زدم
            اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم و مهم ترینش این بود که اول یکیو خوب بشناسم و بعد بهش اطمینان کنم
            اینو یاد گرفتم که حتی تو این دور و زمونه میشه تو فضای مجازی کسیو پیدا کنی که به دردات(هرچند چرت از نظر بقیه)گوش بده و باهات غمگین بشه
            خیلی خوشحالم که با همتون آشنا شدم از جمله:
            دختر پاییز اولین رفیقم تو فضای مجازی و اولین کسی که باهاش تیم شدیم و با دو تا از آقایون( Bad Fighter و Bio )درمورد حقوق مردان و زنان تو جامعه خودمون بحث کردیم(که بازم از هر دوتاشون معذرت میخوام اگه حرفی زدم که موجب ناراحتیشون شد،شاید یادتون نیاد ولی من که یادم هست)و رفاقتمون از اونجا شروع شد...خعلی بامعرفتی مشتی😊خیلی دوست دارما.ممنون که بودی و همه فوشامو قشنگ گوش دادی و هیچی نگفتی(البته وظیفت بودا اشه😂)وقتی نیستم مراقب خودت و زهرا باش...بعد کنکور با خبرای خوب بیای هااااا منتظرتم:)
            @دختر-بهار خواهر کوچولوم...خواهری که از نظر سن ازم کوچیکتره ولی وقتی حالم بد بود تا صبح باهام حرف میزد و میذاشت پیشش گریه کنم و اروم شم:)💔ممنون که بودی و هستی و خواهی بود...همه فکر و ذکرم پیش دیوونگیاته...میترسم برم ولی میدونم بهار هست نمیذاره بد بگذره بهت.تو هم برو سر درس و مخشت کوچولو،فردا پس فردا نیفتی به روز من هااا😓دوست دارم...مراقبت باش.تو رو به بهار و بهار و هم به تو میسپارم❤
            zeinab dehghani زلزله خودم،بابایی من😁
            چقد من عاشقتم بااون طرز حرف زدنت راجع به عزی جون و مکی جون و بقیه فرشته ها😃😄همیشه خنده رو لبم آوردی،اگه الانم بودی دیگه میگفتم تو بدترین حالمم منو خندوند ولی خدایی همیشه به قول بچه ها مغز متفکرمون بودی و هستی😉
            انشالله بعد کنکور از بالا اشاره کنن که یکی به اسم زینب دهقانی قبول شده اونم رشته‌ای که خودش میخواسته😍😍😍😍وای خدایااا چه شوددددد.اگه قبول شدی یه شام مهمون توییما،خسیسم خودتی😁
            @GHAZAL-DALVAND گوپی جونیم...ببخشید این مدت کم بودم و تو رو هم خیلی کم دیدم و سراغتو گرفتم...ولی بدون همیشه به یادت بودم و هستم چون یکی از اون بهترین لحظه هامو پیش شما گذروندم😍....نیکی رو کم حرص بده بچم گوناه داره😜😝😁...به عمه هات سلام مخصــــــــــــوص برسون مخصوصا عمه کوچیکت😝همیشه به یادتم گوپی خوشگلم💙
            mahla bpz تو هم یه ماجرایی واسه خودت...آخرش زن منم نشدی و دلمو شیکوندی😢دیگه دارم از اینجا میرم خودمو با کش تنبونم حلق آویز کنم😂😂دوست دارم مهول خان...منتظرم رو قله اورست ببینمت،منظورم همون قله موفقیته😁
            نازنین جمالی 0 نازنین جمالی دوست دارم نازی جونی...انشالله هرچی که تو دلته و هدفته بهش برسی و همیشه لبت خندون باشه،خنده هاتم دلکی باشه نه زورکی😍😘
            @Saghi-Mortazavi بااینکه کم باهات حرف زدم ولی تو روهم خیلی دوست دارم...یادت نره اولویت دوم بعد از مریم منمااا واسه شوهریابی😁به نظرم یه موسسه بزن،موسسه شوهر یابی ساقی😍😻👏👏👏😁🙈
            مهدیه بانو مهدیه جونی مراقب خودت و دلت باش،نذار کسی همینجوری آسون درشو باز کنه و بیاد تو دو سه روز بمونه و بعد بشکنتش و بره💔دوست دارم،درساتو خوب بخون😉آفرین بانو
            امیرمحمد یوسفوند خیلی رنجوندمتون،حلالم کنین.انشالله که کینه‌ای نباشین و به دل نگیرین😊هرجا هستین موفق و سالم باشین همراه خونواده
            @امیرمسعود-جعفری انشالله هرچی تو دلتونه بهش برسین و همیشه موفق باشین،واسه منم دعا کنین:)
            و همه دانش-آموزان-آلاء که اگه ازم بدی دیدین ببخشین و حلالم کنین❤
            آها یکی یادم رفت...نمیتونم تگش کنم بنا به دلایلی ولی بهش میگم که فراموشت نمیکنم چون همونطور که گفتی خیلی بهم شبیهیم،هرروز همونجا بهت سر میزنم و پیشتم،دوستت دارم و بدون که برامون مهمی حتی اگه همون جمله معروف خودت💔مراقبت باشیا
            و اینکه عید همتون پیشاپیش مبارک🎀💛انشالله سال پیش رو پر از موفقیت و سلامتی و خبرای خوب باشه واسه همتون💗
            حلالم کنین و برام دعا کنین چون واقعا به دعاهاتون نیاز دارم مخصوصا امشب که.....بماند:)
            دوستون دارم خوشگلا،مراقب خودتون باشین،دعا یادتون نره،درساتونو خوب بخونین....همین😊
            مخلص شوما:بهناز💚

:(...آشُفْتِگٖیِ...بٰآیَدْ بِبَخْشٖیدْ...:)

مهدیه بانوم Zahra.tgZ 3 پاسخ آخرین پاسخ
            16
            • A Acola

رُمَیصا در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

ن!
              این ینی داری بزرگ میشی؛)
              تبریک میگم!

رُمَیصار آفلاین
              رُمَیصار آفلاین
              رُمَیصا

Acola بزرگ شدن خیلی سخته
              خیلیم درد داره
              قلبت بدجوری درد میکنه ولی نمیتونی چیزی بگی:)
              صبحتون بخیر

:(...آشُفْتِگٖیِ...بٰآیَدْ بِبَخْشٖیدْ...:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
              5
              • ایلین حیدرزهیا آفلاین
                ایلین حیدرزهیا آفلاین
                ایلین حیدرزهی
                تجربی

حس هچی نیست .
                نمیدونم چرا 😐✋

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • ایلین حیدرزهیا آفلاین
                  ایلین حیدرزهیا آفلاین
                  ایلین حیدرزهی
                  تجربی
                  این پست پاک شده!
                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • RAMIN1380R RAMIN1380

amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

RAMIN1380 چه مودب😂❤️

😂😂❤❤اصلا ادب از وجوده بی وجودم میباره

amirh_hmyfA آفلاین
                    amirh_hmyfA آفلاین
                    amirh_hmyf

RAMIN1380 😂 😂

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
                    فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Fateme S 0F Fateme S 0

amirh_hmyf
                      هستین یه مفهومی رو به من یاد بدین؟
                      علت اینکه همیشه پتانسیل در خلاف جهت میدان افزایش پیدا میکنه چیه؟
                      میدونم چی میگه ینی بلدم نکتشو اما درکش نمیکنم نمیفهمم که ینی چی
                      که علتش چیه
                      هر وقت دیدین جواب بدین ممنون

amirh_hmyfA آفلاین
                      amirh_hmyfA آفلاین
                      amirh_hmyf

Fateme S 0 هوم 🤔
                      حقیقتا یادم نیست
                      بازم اگر یادم اومد میگم بهتون

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
                      فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

Fateme S 0F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • دریا دریایید دریا دریایی

@nafas-m در ترین های 1399:)) گفته است:

دریا دریایی دریا ترین / عشق عروسک ترین (عین خودمی )/ کلاه مهمانداری بهش میاد ترین / پر تلاش ترین / در عین حال جدی ترین / عصبانیتش منو به خنده میندازه ترین / حرص زیادی میخوره ترین / استیکر دوست داره ترین / شاد ترین / زیست دان ترین / کمک کننده ترین به من در گویندگی /سوال پرس ترین / دلم میخواد یه روز برم خونشون ترین / خسیس ترین ( دادن شام به من )

عزیزم 😍😍😍
                        بوس بوس بهت اونم از نوع توفیش 😂😂

• در ضمن نبینم عصبی شم من بعد بخندی ها 🤨

بعدم در خونه ی من همیشه به روت بازه دِ تو بیا 😐😂
                        عجبا ... تو بیااااا 😂😉

N آفلاین
                        N آفلاین
                        nafas.m
                        فارغ التحصیلان آلاء

دریا دریایی قربونت بشم من . ولی خدایی حرص خورت ملسهه😂😂👏 چشم میام در اولین فرصت ادرسو بفرست 😂

دریا دریایید 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • رُمَیصار رُمَیصا

سلام خوشگلای بهناز(با همتونما،بعدا نگین چرا بهم نگفتی خوشگل😁)
                          صبح همتون بخیر باشه اشه ها🌞🌈(این کلمه آخرو از بهار بپرسین براتون تفسیر میکنه😍😜)
                          انشالله حال همتون توپ ِتوپ باشه😃
                          والا همون طور که میدونین من شبا تا صبح اینجا پلاس بودم و روزا هم در حال فعالیت و خوردن و خوابیدن😝😁
                          دیروز پدر گرام بنده رو مورد نصیحت و اندرزهای گرانقدرشون قرار دادن و با زبان بی زبانی گفتن که اشه!بشین سر درست😢و این شد که ما یک تلنگری بهمون وارد شد که تصمیمیم گرفتیم که شدیدا بیفتیم رو درس
                          برای همین گفتم باید فضای مجازیو کمتر کنم اینجوری که نمیشه که😰
                          واسه همینم الان مجبورم که از دوستا و رفیقای خوشگلم خدافزی کنم تا بعد کنکور انشالله با خبرای خوب بیام پیشتون😍😃
                          اولا بدونین که خیلیــــــــــــــی دوستون دارم...همتونو
                          همه اونایی که حتی یه بار در حد سلام باهاشون حرف زدم
                          اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم و مهم ترینش این بود که اول یکیو خوب بشناسم و بعد بهش اطمینان کنم
                          اینو یاد گرفتم که حتی تو این دور و زمونه میشه تو فضای مجازی کسیو پیدا کنی که به دردات(هرچند چرت از نظر بقیه)گوش بده و باهات غمگین بشه
                          خیلی خوشحالم که با همتون آشنا شدم از جمله:
                          دختر پاییز اولین رفیقم تو فضای مجازی و اولین کسی که باهاش تیم شدیم و با دو تا از آقایون( Bad Fighter و Bio )درمورد حقوق مردان و زنان تو جامعه خودمون بحث کردیم(که بازم از هر دوتاشون معذرت میخوام اگه حرفی زدم که موجب ناراحتیشون شد،شاید یادتون نیاد ولی من که یادم هست)و رفاقتمون از اونجا شروع شد...خعلی بامعرفتی مشتی😊خیلی دوست دارما.ممنون که بودی و همه فوشامو قشنگ گوش دادی و هیچی نگفتی(البته وظیفت بودا اشه😂)وقتی نیستم مراقب خودت و زهرا باش...بعد کنکور با خبرای خوب بیای هااااا منتظرتم:)
                          @دختر-بهار خواهر کوچولوم...خواهری که از نظر سن ازم کوچیکتره ولی وقتی حالم بد بود تا صبح باهام حرف میزد و میذاشت پیشش گریه کنم و اروم شم:)💔ممنون که بودی و هستی و خواهی بود...همه فکر و ذکرم پیش دیوونگیاته...میترسم برم ولی میدونم بهار هست نمیذاره بد بگذره بهت.تو هم برو سر درس و مخشت کوچولو،فردا پس فردا نیفتی به روز من هااا😓دوست دارم...مراقبت باش.تو رو به بهار و بهار و هم به تو میسپارم❤
                          zeinab dehghani زلزله خودم،بابایی من😁
                          چقد من عاشقتم بااون طرز حرف زدنت راجع به عزی جون و مکی جون و بقیه فرشته ها😃😄همیشه خنده رو لبم آوردی،اگه الانم بودی دیگه میگفتم تو بدترین حالمم منو خندوند ولی خدایی همیشه به قول بچه ها مغز متفکرمون بودی و هستی😉
                          انشالله بعد کنکور از بالا اشاره کنن که یکی به اسم زینب دهقانی قبول شده اونم رشته‌ای که خودش میخواسته😍😍😍😍وای خدایااا چه شوددددد.اگه قبول شدی یه شام مهمون توییما،خسیسم خودتی😁
                          @GHAZAL-DALVAND گوپی جونیم...ببخشید این مدت کم بودم و تو رو هم خیلی کم دیدم و سراغتو گرفتم...ولی بدون همیشه به یادت بودم و هستم چون یکی از اون بهترین لحظه هامو پیش شما گذروندم😍....نیکی رو کم حرص بده بچم گوناه داره😜😝😁...به عمه هات سلام مخصــــــــــــوص برسون مخصوصا عمه کوچیکت😝همیشه به یادتم گوپی خوشگلم💙
                          mahla bpz تو هم یه ماجرایی واسه خودت...آخرش زن منم نشدی و دلمو شیکوندی😢دیگه دارم از اینجا میرم خودمو با کش تنبونم حلق آویز کنم😂😂دوست دارم مهول خان...منتظرم رو قله اورست ببینمت،منظورم همون قله موفقیته😁
                          نازنین جمالی 0 نازنین جمالی دوست دارم نازی جونی...انشالله هرچی که تو دلته و هدفته بهش برسی و همیشه لبت خندون باشه،خنده هاتم دلکی باشه نه زورکی😍😘
                          @Saghi-Mortazavi بااینکه کم باهات حرف زدم ولی تو روهم خیلی دوست دارم...یادت نره اولویت دوم بعد از مریم منمااا واسه شوهریابی😁به نظرم یه موسسه بزن،موسسه شوهر یابی ساقی😍😻👏👏👏😁🙈
                          مهدیه بانو مهدیه جونی مراقب خودت و دلت باش،نذار کسی همینجوری آسون درشو باز کنه و بیاد تو دو سه روز بمونه و بعد بشکنتش و بره💔دوست دارم،درساتو خوب بخون😉آفرین بانو
                          امیرمحمد یوسفوند خیلی رنجوندمتون،حلالم کنین.انشالله که کینه‌ای نباشین و به دل نگیرین😊هرجا هستین موفق و سالم باشین همراه خونواده
                          @امیرمسعود-جعفری انشالله هرچی تو دلتونه بهش برسین و همیشه موفق باشین،واسه منم دعا کنین:)
                          و همه دانش-آموزان-آلاء که اگه ازم بدی دیدین ببخشین و حلالم کنین❤
                          آها یکی یادم رفت...نمیتونم تگش کنم بنا به دلایلی ولی بهش میگم که فراموشت نمیکنم چون همونطور که گفتی خیلی بهم شبیهیم،هرروز همونجا بهت سر میزنم و پیشتم،دوستت دارم و بدون که برامون مهمی حتی اگه همون جمله معروف خودت💔مراقبت باشیا
                          و اینکه عید همتون پیشاپیش مبارک🎀💛انشالله سال پیش رو پر از موفقیت و سلامتی و خبرای خوب باشه واسه همتون💗
                          حلالم کنین و برام دعا کنین چون واقعا به دعاهاتون نیاز دارم مخصوصا امشب که.....بماند:)
                          دوستون دارم خوشگلا،مراقب خودتون باشین،دعا یادتون نره،درساتونو خوب بخونین....همین😊
                          مخلص شوما:بهناز💚

مهدیه بانوم آفلاین
                          مهدیه بانوم آفلاین
                          مهدیه بانو
                          دانش آموزان آلاء دهم تجربی

رُمَیصا چشم عزیزم مرسی از نصیحتت منم خیلی دوست دارم منتظرم بعد کنکور با دست پر برگردی 🥰🥰🙃♥️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • RAMIN1380R RAMIN1380

دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

بعد من به این میگفتم نن جون |:

مهدیه بانوم آفلاین
                            مهدیه بانوم آفلاین
                            مهدیه بانو

RAMIN1380 سلام رانی خوبی؟چند روزه نیستی؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • A Acola

sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

🐤🐥🐣

🌱

مهدیه بانوم آفلاین
                              مهدیه بانوم آفلاین
                              مهدیه بانو

Acola سلام عاطفه جان خوبی صبح بخیر

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • مهدیه بانوم آفلاین
                                مهدیه بانوم آفلاین
                                مهدیه بانو

سلام بچه‌ها خوبید خوشید سلامتید 🙃

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • M آفلاین
                                  M آفلاین
                                  mahdi .e 0

سلام

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • M آفلاین
                                    M آفلاین
                                    mahdi .e 0

چقد تودلی خلوته

مهدیه بانوم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • M mahdi .e 0

چقد تودلی خلوته

مهدیه بانوم آفلاین
                                      مهدیه بانوم آفلاین
                                      مهدیه بانو

@mahdi-e-0 سلام خوبید خوشید سلامتید؟

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • مهدیه بانوم مهدیه بانو

@mahdi-e-0 سلام خوبید خوشید سلامتید؟

M آفلاین
                                        M آفلاین
                                        mahdi .e 0

مهدیه بانو ممنون
                                        شما خوبید؟

مهدیه بانوم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • M mahdi .e 0

مهدیه بانو ممنون
                                          شما خوبید؟

مهدیه بانوم آفلاین
                                          مهدیه بانوم آفلاین
                                          مهدیه بانو

@mahdi-e-0 خدا رو شکر منم خوبم بهترم

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 33562
                                          • 33563
                                          • 33564
                                          • 33565
                                          • 33566
                                          • 42335
                                          • 42336
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه