ماکت کمک
-
سلام بچه ها من هشتمم معلم کار و فناوری ام ازمون خواسته ماکت درست کنیم .منم نمی تونم کسی می تونه درست کنه؟؟اگه کسی می تونه لطفا بگه بهش بگم شرایطش چطوره
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
خیلی ممنون می شم -
سلام بچه ها من هشتمم معلم کار و فناوری ام ازمون خواسته ماکت درست کنیم .منم نمی تونم کسی می تونه درست کنه؟؟اگه کسی می تونه لطفا بگه بهش بگم شرایطش چطوره
دانش-آموزان-آلاء
خیلی ممنون می شمIlya Mansouri
هرجور که سوالت رو میخونم متوجه نمیشم که دقیقا مشکل کجاس و چجوری میشه کمکت کرد
ماکت سازی که شرایط نمیخواد! -
دانش-آموزان-آلاء
خیلی ممنون می شمIlya Mansouri سلام
من برا ماکت از این فوما استفاده کردم فقط باید از یه چسبی استفاده کنی که فومو نخوره -
دانش-آموزان-آلاء
خیلی ممنون می شمIlya Mansouri منظورت از شرایط چیه ؟ تو گوگل بزنی فیلم اموزشی کلی هست میتونی از اونا کمک بگیری
-
Ilya Mansouri منظورت از شرایط چیه ؟ تو گوگل بزنی فیلم اموزشی کلی هست میتونی از اونا کمک بگیری
sara hatami منظورم اینه که هر کس می تونه درست کنه بهم بگه بهش بگم که شرایطش چیه
مثلا باید از ابزار یه عکس گرفت وسطای کار یه عکس و از آخر کار هم یه عکس -
Ilya Mansouri
ماکت سازی که شرایط نمیخواد!@danial-hosseiny در ماکت کمک گفته است:
Ilya Mansouri
ماکت سازی که شرایط نمیخواد!منظور از شرایط اینه که باید از سه مرحله عکس گرفت که پایین گفتم
خودمم وسایلش رو ندارم .مامان و بابام هم خونه نیستن دو سه روز.وقتش هم تا امشب هست -
دانش-آموزان-آلاء
خیلی ممنون می شمماک هم فقط ماکت یه خونه ی کلبه ای باشه
-
ماک هم فقط ماکت یه خونه ی کلبه ای باشه
Ilya Mansouri
فرقی نداره خب شما از چه مراحلی عکس میگیری!
اول لوازم رو بچین کنار هم و یه عکس بگیر.
بعد مراحل رو که انجام دادی و آروم آروم ماکتت درحال ساخته شدن بود هرجا دلت خواست میتونی وایسی و یه عکس از ماکتت بندازی.
بعدم آخر سر که همه چیز تموم شد یه عکس هایی از ماکت بگیر.
کل مراحل ساخت رو فقط میخواد
شرط و شروط خاصی نداره که -
Ilya Mansouri
فرقی نداره خب شما از چه مراحلی عکس میگیری!
اول لوازم رو بچین کنار هم و یه عکس بگیر.
بعد مراحل رو که انجام دادی و آروم آروم ماکتت درحال ساخته شدن بود هرجا دلت خواست میتونی وایسی و یه عکس از ماکتت بندازی.
بعدم آخر سر که همه چیز تموم شد یه عکس هایی از ماکت بگیر.
کل مراحل ساخت رو فقط میخواد
شرط و شروط خاصی نداره که@danial-hosseiny وسایلش رو ندارم برای همین از بچه های الاکمک خواستم که درست کنن و عکس بگیرن خیلی ممنون می شم .
-
@danial-hosseiny وسایلش رو ندارم برای همین از بچه های الاکمک خواستم که درست کنن و عکس بگیرن خیلی ممنون می شم .
Ilya Mansouri
ببین انجمن محل به اشتراک گذاشتن اطلاعاتِ درسیه
صرفا میخوام بهت بگم که مطمئن باشی تا سی سالِ دیگه هم بشینی اینجا کسی این کار رو برات انجام نمیده چون اولا مالِ اونا نیست ، ثانیا خودشون کم درگیری ندارن!
مواد و وسایل خاصی هم اصلا نیاز نداره!
میتونی بری داروخونه بهشون بگو دوتا بسته از این چوبای بهداشتی بهت بدن
چسب قطره ای هم بخری
اگه چسب حرارتی هم توی خونه دارین که هیچی
یه خونه ی چوبی با اینا درست کنی و تحویل بدی
و تمام... -
Ilya Mansouri
ببین انجمن محل به اشتراک گذاشتن اطلاعاتِ درسیه
صرفا میخوام بهت بگم که مطمئن باشی تا سی سالِ دیگه هم بشینی اینجا کسی این کار رو برات انجام نمیده چون اولا مالِ اونا نیست ، ثانیا خودشون کم درگیری ندارن!
مواد و وسایل خاصی هم اصلا نیاز نداره!
میتونی بری داروخونه بهشون بگو دوتا بسته از این چوبای بهداشتی بهت بدن
چسب قطره ای هم بخری
اگه چسب حرارتی هم توی خونه دارین که هیچی
یه خونه ی چوبی با اینا درست کنی و تحویل بدی
و تمام...لطفا کمک کنین
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
دانش-آموزان-آلاء
خیلی ممنون می شمIlya Mansouri سلام مسلماً کسی ماکت درست نمیکنه برای شما و بهتره تو نت سرچ کنید مدل ها رو ببینید و ساده ترینش رو درست کنید.